Product voldoet aan eis

Perfecte pasvorm en kwaliteit. Ben tevreden.

Remblokken en remschijven exacte maat en een betaalbare prijs

Goede prijs / kwaliteitsverhouding én geen verzendkosten

Het bestelde product was precies zoals aangegeven / verwacht, goed verpakt en tegen een scherpe prijs. Netjes bericht gehad dat de verzending vertraging opliep en een korting gekregen voor mijn volgende bestelling.

Fijne zijwindschermen !

Zo gemonteerd zonder gereedschap en makkelijk

Artikel was defect maar helaas geen snelle klantenservice.

Levering altijd goed bij Winparts en de prijzen ook. Helaas was 1 artikel defect en wacht ik nu al 5 dagen op een reactie hierover.

Goed ervaring

Was beetje te laat maar Ik Ben blij als Ik kan punten verzamelen Met aankoop zal beter zijn

Mijn bestelling werd in twee zendingen geleverd wat ik vreemd vond, maar verder was het prima goed product.

Erg klantgericht!!

Men is zeer klantgericht.

Goede communicatie, alles netjes geleverd.

Geen beperkingen

Prima geregeld.

zeer vriendelijke medewerker

had verkeerd product besteld , gelijk gebeld kon zonder probleem veranderd worden, prima service ben zeer tevreden.

Alles super geregeld en heel tevreden

Prima service !

Snelle levering en goed product

Pasvorm van nieuwe voorbumper sierstrikje was uitstekend en tegen een scherpe prijs. Vlotte levering conform verwachtingen.

Na een foutje een meer dan prima oplossing. Goede communicatie, ondanks de drukte die ze hebben. Gewoon top.

Zeer correcte firma!

De order begeleiding is zeer goed, ook met wat minder courante delen.

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en snelle levering.

Als ik iets zoek voor mn auto heeft Winparts altijd wat ik zoek, niet duur en een zeer snelle levering. Top

Prima site, overzichtelijk.

Snelle levering en netjes verpakt.

Goede beschrijving. Levering wat minder

Vaak als ik hier iets bestel wordt er aangekaart de volgende dag geleverd te worden, helaas wordt dit meer dan eens niet waar gemaakt

Webshop top !

Webshop top Levertijd te lang ! (Post nl)

Tevreden

Product voldoet aan verwachting

De beloofde levertijden hale ze nooit

Paar x wat besteld, maar wordt nooit de dag erna geleverd. Duurt soms wel 1 week. Zet het dan niet op je website voor bepaalde tijd besteld dag erna is huis.

Onderdelen zijn goed, bezorging kan beter

Onderdelen zijn goed maar komt altijd later dan ze aangeven. Laatst ingevuld om te laten leveren bij een postnlpunt en leveren ze doodleuk met dhl terwijl er niemand thuis is.

Snel geleverd en net zo snel geinstalleerd

Goeie service en snelle levering

Goeie service en snelle levering

Snel geleverd en waar voor mijn geld

Met de veerwegbegrenzers van grayston uitermate tevreden.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.