Goeie service en snelle levering

Goeie service en snelle levering

Snel geleverd en waar voor mijn geld

Met de veerwegbegrenzers van grayston uitermate tevreden.

Geen Duits product

Op de foto staat duidelijk “Made in Germany “ terwijl op het échte onderdeel “Made in India” staat. Ik heb apart bij winparts besteld om het product van de foto te krijgen. Hetzelfde product is ook 30 % goedkoper via Amazon te koop

Goed met een kanttekening

Dagdragers besteld afsluitbaar met slotjes,tenminste bleek dat je die apart erbij moest kopen,mail gestuurd geen mail terug ontvangen,dus zelf maar besteld.

Slecht

Slechte levering, bestelling niet in een keer ontvangen, die DHL is de slechtste pakket bezorger van heel Nederland, mijn pakket word 3 kilometer verder achter gelaten op een ophaalpunt ,terwijl wij gewoon thuis waren ze zijn gewoon niet langs gekomen, En jullie winparts noemen niet eens de moeite om op mijn mail te reageren.

Snelle service makkelijk bestellen

Website is makkelijk snel zoeken en bestellen. Snelle bezorging. Het juiste product. Hopelijk lekken deze koplampen niet.

Wieldoppen beschadigd en slechte retourbeleid

Een setje wieldoppen besteld en op 5-7 is het bezorgd op mijn adres. Bij ontvangst heb ik het meteen opengemaakt, en zag ik dat er drie van de vier wieldoppen beschadigd waren. Ik heb direct retourprocedure aangevraagd, want ik ga geen wieldoppen met scheurtjes en krasjes monteren onder mijn auto. Volgende dag kreeg ik reactie per mail, en werd mij verzocht foto's aan te leveren. Dat heb ik ook meteen die dag gedaan. Inmiddels 2 weken verder, en zelfs na reminden nog niks vernomen. Ik zal hier nooit meer wat gaan bestellen.

uitstekende ervaring

prima en vlotte service!!

Normaal krijg ik alles snel binnen en heb je een vraag over de levertijd omdat postnl het druk heeft dan krijg je netjes antwoord van winparts bericht.

Gisteren besteld morgen in huis. Prima prijs. Zeker aan te bevelen.

MHW Universele Zonnefolie Midnight Smoke

Deze folie zou geleverd worden met een uitgebreide handleiding, maar dat was niet het geval. 3 zinnen moesten volstaan, maar deden dit hoegenaamd niet. De uitleg was helemaal niet duidelijk. Antwoord van de klantendienst: zoek een filmpje op YouTube om te weten hoe je de folie moet aanbrengen ... Na verschillende keren proberen, is dit het resultaat (zie foto). Zeer ontevreden!

Brembo

Brembo remschijven en remblokken gemonteerd. Uitstekende keuze en uiterst tevreden.

Goed en goedkoop

Goed en goedkoop

Geweldig en tevreden

Gebeld voor vragen mbt dakkoffer tassen. Deze waren netjes beantwoord en ook als men antwoord niet wist opgezocht voor mij bij klantenservice. Op basis daarvan uiteindelijk overgegaan tot het bestellen van het product. Het moest voor mij geleverd worden in een kort tijdsbestek omdat ik niet lang daarna op vakantie zou gaan. Heb het risico gewaagd te bestellen. En product netjes binnen 3 dagen thuis geleverd waarbij ik op de vaste geplande 4de dag netjes kon vertrekken. Product netjes verpakt en van degelijke en robuuste kwaliteit. Kortom zoals altijd bij eerdere bestellingen, een tevreden klant

Mooie website, makkelijk parts te vinden, goedkoop lenen snel levering

Zie title

Uitstekend en op tijd geleverd

Snel en goed

Bestelling zoals ik inmiddels gewend ben van Winparts, snel en goed! Prettige ervaring!

Gewoon goed

Jammer dat de verzendkosten voor kleine dingetjes die in een enveloppe kunnen hoog zijn. Geleverde kwam niet overeen met de foto op de site, maar werkte prima.

Bestel bijna altijd hier als ik binnen 2/3 dagen onderdelen wil hebben

Meeste bestellingen worden snel geleverd, altijd goede ervaringen met winparts. Producten worden soms laat geleverd door de drukte waarschijnlijk maar zijn meestal wel binnen de aangegeven tijd voor de deur.

Accu besteld , niet binnen 24 uur maar dag later bezorgd. Alsnog prima.

Snel, goed en uiterst zorgvuldig geleverd

Je kan ervan terecht als je bij Winparts koopt. Goed geregeld bij deze firma. Toppertje.

Uitstekend maar bezorging door Post.nl waardeloos!

Het zou donderdag komen. Mail van Post.nl, het wordt vrijdag. Mail van Post.nl, het wordt zaterdag. Mail op zaterdag van Post.nl, helaas bezorging gewijzigd, bezorgdatum onbekend!! Drie dagen thuis zitten wachten maar NIETS ontvangen. Nota bene op zondag mail van Post.nl, bezorging mislukt, we hebben uw pakket naar AH 10!!! kilometer verderop gebracht. Raar hoor, ik ben alle dagen met tegenzin thuis geweest en heb mijn pakket maandag opgehaald. Dat is dus 20 kilometer rijden!! Voortaan laat ik het meteen bij een Post.nl punt bezorgen want dat wachten ben ik nu echt wel zat.

Heel snelle levering

Ik had even na 15.00 besteld, maar toch de volgende dag geleverd.

Goed , maar het kan beter

Wat mij opvalt is dat de verzending langer duurt dan voorheen. Daarnaast komt het de laatste tijd regelmatig voor dat onderdelen of verpakkingen beschadigd raken. Meerdere keren losse bougies is een door en verpakkingen stuk omdat er zware items in dezelfde zending verzonden worden. Een startmotor bovenop ruitenwisser bladen. De geleverde spullen zijn goed hoor , maar een zakje om de bougies zou het al kunnen verbeteren. Ik blijf graag bij jullie bestellen wat de service is goed , en bij jullie zal alles netjes verpakt worden , maar voordat een pakket geleverd wordt gaat het door diverse banden en wordt het pakket regelmatig gedraaid naar mijn idee. Verder lekker doorgaan met dit fijne team !! Met vriendelijke groet : Johan Ploeg

Levering snel maar de rest....

De levering ging snel maar er ontbreekt een onderdeel van de dakimperial. Meerdere keren contact gezocht maar helaas nog geen onderdeel gekregen. Zeer slecht b ereikbaar

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.