Snel en adequaat

Bestel regelmatig motor onderdelen voor oude camper. Altijd goed

Ondermaats

Had een spiegel besteld waarop ik melding kreeg dat de btw nr niet klopte. Wat we degelijk juist was. Respond ik dat deze wel degelijk klopt. Er komt geen antwoord op waardoor ik genoodzaakt was om te bellen naar jullie. Alle een geluk datDe meneer aan de telefoon vriendelijk was of ik was helemaal niet tevreden.

Gewoon goed.

Op vrijdag besteld, op zaterdag geleverd.

Ging als verwacht

Makkelijk te vinden en op voorraad snel betaald snel in huis

Slecht verpakt

Achterlicht van 300€ verpakt in een vrij zwakke doos. Verder ook weinig bescherming in de doos. Hierdoor lichte beschadiging aan de punt van het achterlicht.

Goed assortiment. Handige zoekfunctie op kenteken. Snell levering.

correct en snel afgehandeld. (duimpje)

duimpje

Goede service en prettige bediening.

Er was een klein probleem met het geleverde product en dat is perfect opgelost.

Prima service en snel geleverd.

Prima service door invoering kenteken krijg je de juiste artikelen. Snelle levering.

Snel geleverd, past perfect

Ben blij met de mat, past prima. Ook fijn dat je niet 3 goede matten weg hoeft te gooien. Enige minpunt: Deze mat is egaal zwart, en de originele matten zwart met witte vezels erin. Dus je hebt nu wel wat kleurverschil. Dus andere kleur in het assortiment zou fijn zijn.

Super snelle levering

Heldere site, snelle en goede service!

Erg tevreden.

Erg vriendelijk en professioneel geholpen

Heel prettig te woord gestaan en goed geadviseerd!

Zeer goed en snel geleverd

Prima e. Snel geleverd is aan te bevelen

Snelle levering en product voordelig geprijsd

Alles ging zoals verwacht. Besteld en de volgende dag in huis tegen scherpe prijzen!

Prima webwinkel en service

Een artikel terug gestuurd en buiten verwachting snel de terug betaling ontvangen.

Verkeerde product ontvangen

Ik was op zoek naar een vulmiddel voor herstel composieten aanrechtblad en ontvang een smeermiddel. Snap er niets van.

Bestelling netjes afgehandeld.

Product klopt met foto en beschrijving

Constante lever performance

Winparts levert op tijd het juiste aantal bestelde producten conform afspraak. Een leverancier met een zeer uitgebreid pakket waar je van op aan kunt.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Snel. Betrouwbaar en goed

Zeer goed!!

Mooie wieldoppen.Mijn auto meteen n nieuwe look

Slechte levering, beschadigd product en geen reactie klantenservice

Artikel is beschadigd geleverd, Niet voor kunnen tekenen, terwijl iemand thuis was gewoon voor garage gezet zonder aan te bellen. Gereclameerd bij klantenservice en tot op heden geen enkele reactie gekregen. Niet aan te bevelen.

Prima webstore

Eenvoudig zoeken naar onderdelen op kenteken.

Geweldig blij met jullie

Super snel geleverd.

Snel bezorgt

Snel bezorgt en fijn achteraf betalen

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.