Vlot en kundig

Door een modeljaar wisseling bleek ik verkeerd onderdeel te hebben gekregen; call center is het na gegeen en had snel vervangend juist onderdeel. Was TOP

Snelle levering en goede prijs.

Fijn dat ik 1 mat kon kopen.

prima. volgende dag in huis

prima. volgende dag in huis

Prima producten, scherpe prijzen

Prima producten, breed assortiment tegen scherpe prijzen. Bovendien pasgarantie als je het kenteken of merk en type opgeeft voordat je de bestelling plaatst.

Snel geleverd en voor een goede prijs

Prima product en levering. Top!

Goed product en snelle levering. Komen hun afspraken na.

Altijd geweldig

Zoals altijd netjes geleverd, zelfs een dagje eerder. Goed kwaliteit, makkelijk te instaleren, ben er heel blij mee.

Prima webwinkel

Onderdelen pastten niet, kon zonder problemen geruild worden

Oud onderdeel wel op vooraad. Snel aan huis.

Nee

Goedy

Snel en duidelijk

Goede afwikkeling bestellingen.

Bestelling was langer onderweg dan gebruikelijk maar had te maken met DHL. Bekend probleem bij de pakkketbezorger.

Bestelling op tijd geleverd Ben zeer tevreden

Bestelling op tijd geleverd Ben zeer tevreden

Altijd juiste onderdelen ontvangen

Ik heb nog nooit moeten retourneren, altijd de juiste onderdelen ontvangen. Via kenteken kon je gelijk in de juiste omgeving waar je de producten kunt kiezen.

Snelle levering als je iets besteld.

Goeie snelle nette service

Goeie snelle service ook op het mooie wadden eiland texel

SNELLE service en goede verpakking.

Fantastische service

Producten passen altijd goed. Snelle levering. Makkelijke website.

Winpart prima, DHL, 4 dagen te laat

Bestelling en product prima, DHL zou zaterdag uitleveren, had vertraging en werd woensdag pas uitgeleverd.

Lekker snel

Door de korting op mijn bestelling was de deal snelgesloten.

Onderdeel snel geleverd

Was even uitzoeken op de site welke riemschijven en blokken ik nodig had. Snel geleverd en alles past.

Prima bedrijf mooi op tijd prima spullen alleen als je een uitlaat besteld moeten ze de beugel voor bij de midden pijp en de afsluiting tussen de midden demper en windstil einddemper ook er bij leveren voor die prijs want die moest ik nog er later bij bestellen dus... Verder prima surfers hoor prima geholpen .

Vlotte, complete en tijdige rekening

Vlotte, complete en tijdige rekening. Een dag later dan beloofd, vandaar geen perfecte geen waardering, maar nog steeds zeer goed.

Handig met kenteken geschikte onderdelen te vinden.

Gemakkelijk vergelijken, bestellen zoals je mag verwachten en snel geleverd. Top!

Goede ervaring

Goede prijs, website en snelle verzending

Snel en juiste onderdelen tegen redelijke prijs

Snel bezorgd en past zoals beloofd

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.