Prima website, veel keuze, voordelig en snelle levering.

De website wijst zichzelf en de keuze is snel gemaakt. De communicatie en snelheid van levering is top. De ruitenwisser is van Bosch, dus kwaliteit. Ook met de leveringskosten voordeliger dan de bekende andere websites (die lang niet zo gebruiksvriendelijk zijn)

Artikelen op voorraad niet tijdig geleverd

Ik had nieuwe ruitenwissers besteld welke op voorraad waren. Toch kosten het 2 extra dagen om deze te verzenden.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Ze hebben de bestelling goed geleverd

Ik ben heel tevreden met jullie . Ik heb ruite wissers besteld voor een Opel Astra 2002 Als k weer iets nodig heb besel ik het bij jullie . Heel erg bedankt voor de vlugge service .

Zeer goede service

Nadat de eerste bestelling door de post kwijt is gemaakt, hebben ze als service het opnieuw gestuurd. En op mails werd er snel gereageerd. Echt top!

top ze hebben snelle levering en controleren of het bij je auto past. betrouwbaar bedrijf.

Snelle reactie op de mail en kwaliteit spullen. En een milieuvriendelijk bedrijf wat betreft producten retourneren.

Bestelling werd snel en keurig op de aangegeven datum geleverd

Super tevreden

Altijd op tijd, behalve als postnl weer alles verplaats met hun tijden. Jammer kwaliteit en service mee denken oplossing. Helemaal top gewoon netjes terug sturen nieuw bestellen. Toppers

Mijn bestelling is snel geleverd. Net voor ik op vakantie ging. Top. Webshop is op kenteken van het voertuig gebaseerd. Dan heb je altijd de juiste onderdelen.

Vertrouwelijke bedrijf

Ik heb 2 x 1 liter dure olie besteld met een mooie prijs dankjewel

Jullie bezorgen is echt slecht!!!

Ik bericht van jullie dat morgen tussen 14:30 -16:30 mij bestellen komt ik bellen om 17:00 dat mijne bestelling nog niet ik vind zo erg dat ik moet zelf BV voor bezorgen bellen achter aan gaan waarom niet gekomen!!

Slechte levertijd

Spullen en prijzen zijn goed, maar de levertijd kan toch echt wel beter. Bijna overal in de webshop staat "Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis". Helaas blijken dit bijna altijd meerdere dagen te zijn.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima en snel...

Snel, juiste info en nette prijs. Verpakking was stuk dus rsdiateur had licht rib schade, zelf opgelost.

Alleen jammer dat op de side niet duidelijk was welke spiegel ( door geen maten ) nodig was en daarom de verkeerde is besteld ( ook de verkoper gaf geen goed advies ) Omdat op 1.2.3 camper onderdelen . nl wel maten stonden kon ik wel de juiste bij Winparts bestellen . De retour zending goed uitgelegd en afgehandeld dus alles bij elkaar is het toch goed gekomen

Binnen 24 uur in huis, top!

Supersnelle levering. s'avonds om c.a. 19:00uur besteld, de volgende dag om c.a. 15:00uur in handen. En het juiste onderdeel zoals het advies op basis van kenteken via de website. En ook nog eens goedkoper dan elders.

snel en juiste onderdelen

Opzich altijd goed alleen nu verkeerde materialen

Had op kenteken besteld en pas garantie, nu bleek dat er 2 cm verschil zat tussen de orginele en de bestelde Moog draagarmen. Moest nieuwe bestellen, oude gaan retour. Alleen nu wel 2 keer verzendkosten moeten betalen en 4 uur extra arbeid moeten afrekenen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snel het juiste onderdeel

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs

Geen twijfel mogelijk ...

... voor een volgende bestelling ga ik meteen naar WINPARTS. "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt" gaat hier helemaal op. Prima communicatie en een hele snelle verzending en levering.

Snelle bezorging, mijn ruitenwisser paste niet, goede afhandeling.

goede kwaliteit

de auto onderdelen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit

Snelle en correcte levering!

Ruitenwisser besteld en keurig de volgende dag geleverd. Prima service !

snel geleverd

bumpers hebben goede pas vorm

Olieflacon lekte in de kartonnen verpakking

Hoewel Winparts hier misschien niet veel aan kon doen ontving ik thuis een kartonnen verpakking met een lekkende 5 liter olieflacon erin. Daar zit ik natuurlijk niet op te wachten.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.