Super bedrijf

Snelle levering! Had een paar veren besteld voor mijn Opel Vectra C GTS. Ze bleken niet te passen, maar het retourneren en opnieuw bestellen ging super snel. Topbedrijf!

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs

Ik bestel al wat langer bij Winparts. Er is een uitgebreid assortiment en artikelen zijn goed vindbaar. De prijzen zijn goed. Verbeterpunt is een snellere verwerking zodat de bestelling eerder bezorgd kan worden.

Keurig snel goed verpakt aangeboden.

Vakkundig web site waar je waar krijgt voor je geld.

Winparts is duidelijk en snel voor levering en dienste.

Top service en snelle levering

Na geplaatste bestelling mailtje gekregen, dat gegevens (kenteken) nog niet volledig waren. Goed meegedacht en bestelde ruitenwissers pasten precies. Top service dus!

Gekozen besteld en ontvangen

Snelle levering netjes verpakt

Levering duurt langer dan men zegt

Ik heb 3 bestellingen gedaan bij 2 duurde de aflevering 3 dagen en bij de derde bestelling duurde het 5 dagen. Als het aan post nl lag zou ik een andere bezorger nemen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Gewoon goed en volgens afspraak

Mijn bestelling was aantrekkelijk in prijs en werd de dag nadien geleverd. Meer kon ik niet te wensen.

ZEER SNELLE BESTELLING

LEVERING IS WAT TRAAG

Los van de wachttijden die lang kunnen zijn wel altijd prima spul.

Levertijden zoals op de website staan zijn een lokkertje maar als je de betere componenten besteld past alles wel direct. Kwaliteit is dan ook goed.

Niet tevreden

Ik had 2 gasveren besteld, op de site stond "op voorraad" ik kreeg een bericht wanneer het ongeveer geleverd zou worden en ineens krijg ik een bericht over een alternatief van 21 euro duurder. Bestelling geannuleerd en elders besteld en zojuist binnen gekomen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Nvt

Nnn

Service

Mijn ervaringen zijn positief. Goederen snel verzonden en uitstekende service.

Goede producten slechte levering

Had voor een VW golf ruitenwisser nodig binnen 3 dagen. De site van Winparts,nl gaf aan geen juiste Bosch Aurotwin bladen te hebben. Na telefonisch overleg, en verbazing bij de medewerker hebben we de juiste gevonden , ondanks dat deze volgens de site niet zouden passen. en betaald toen ik nog kontakt had met de medewerker. Bestelling zou de volgende dag geleverd worden. Na 3 dagen nog niet aangemeld bij PostNL. Zijn na 5 dagen geleverd. Had toen al, wel duurder nieuwe moeten halen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goed zoals het hoort

Snelle levering van de juiste producten.

Snel het juiste product gevonden op basis van kenteken.

Site is gebruiksvriendelijk

Kenteken invullen en bestellen. Prijzen zijn goed. Kwaliteit ook. Snelle levering.

Prima bedrijf, goede en snelle levering en communicatie

Prima bedrijf, goede en snelle levering en communicatie

Nice

Nice

Slecht

Slecht geholpen

Juiste product geleverd

Juiste product geleverd, wel een dag later dan beloofd.

Ruitenwissers besteld, snel en correct ontvangen, top

Online bestelling keurig en snel afgehandeld, top

Goede ervaringen met jullie.

Altijd vlotte levering en betrouwbare partij. Als hobbyist- sleutelaar goede ervaringen met jullie en niet te duur.

Juiste onderdeel voor een goede prijs.

Al jaren doen we zaken met Winparts. De helpdesk is kundig en uiterst vriendelijk. zeker een aanrader.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP