Ze hebben 99,9 bijna alles op voorraad zijn super snel iets verkeerd besteld is geen enkel probleem. Eetour gaat makkelijk. Kwaliteit producten , ik zeg doen ! Zeer makkelijk je hoeft alleen kenteken in te voeren in zoeken maar ruime keuze ze laten ook zien of het past of niet op je auto dus echte auto kennis hoeft niet eens ga zo door jongens
Goede service, correct product
Snelle en verzorgde levering
Alle onderdelen van uitstekende kwaliteit en zijn snel geleverd.
Automatten besteld en heel snel ontvangen. De juiste automatten voor mijn KIA Picanto.
Recent een ruitenwisserblad besteld. Snel gekeverd. De maat was goed, maar de bevestigingsmethode helaas niet. Dus een retour aangevraagd. Die is meteen toegekend en uitbetaald. De wisser hoefde ik niet eens terug te sturen!
Een bestelling eenvoudig kunnen retourneren en snelle afhandeling g na ontvangst retour in de vorm van een voucher (zelf voor gekozen). Daarna met behulp van winparts het juiste artikel geselecteerd en extra gecontroleerd op pasvorm.
Prima materiaal en zeer snel geleverd
Al sinds enkele jaren koop ik auto onderdelen omdat Winparts een groot assortiment heeft van ook a merken tegen een redelijke prijs. Is het op voorraad dan wordt het ook snel geleverd.
Al verschillende producten gekocht bij Winparts. Steeds een goede communicatie, snelle levering en kwaliteit van de producten.
Snelle verzending en alles met garantie
Ik heb GEEN levering gekregen omdat de chauffeur is niet gekomen. Hij heeft gezegt dat hij heeft mijn address niet gevonden en Ik weet dat het niet waar is. Ik wil mijn levering hebben, kan u die terug sturen aub. Ik heb betaald voor deze levering. Niemand heeft mij opgebeld en niemand heeft mij een mail gestuurd. Ik ben boos. Origineel adres : impasse picry 107 Frameries Gelieve aan deze andere adres te sturen : rue Montavaux 107 7080 Frameries België Dank u Anna Demartin +32494831808
Beste Anna, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat de bestelling retour afzender gaat. Helaas kunnen wij de zending dan niet opnieuw versturen. Hij wordt dan namelijk automatisch terugbetaalt wanneer hij retour komt. Je kunt de bestelling wel zelf opnieuw plaatsen. Ik heb jou ook een veranderverzoek gestuurd voor de review. De inhoud mag je natuurlijk zelf helemaal bepalen, maar je deelt jouw eigen persoonsgegevens op een openbaar platform. Ik raad je daarom aan om jouw adres en telefoonnummer weg te halen zodat anderen jouw gegevens niet kunnen gebruiken. De rest van de review kan je natuurlijk gewoon laten staan indien gewenst. Wij streven ernaar om in de toekomst wel succesvol te leveren en wij zullen de feedback ook doorzetten naar het postbedrijf. Met vriendelijke groet, Niels
Een goede ervaring
Perfect aflevering, goedkoper dan andere, bedankt winparts
Na wat moeilijkheden om online te bestellen ging het na contact met de firma prima. Op tijd geleverd! En de welkomstkorting werd netjes gestort.
Snelle levering en mocht er iets verkeerd zijn gegaan, staan de medewerkers klaar met een oplossing. Top bedrijf
gewoon goed zo het hoort
Duidelijke meldingen en opvolging van bestellingen.
Hoewel tijdens de bestelling werd aangegeven dat binnen de 2 dagen geleverd zou worden is dit intussen 4 dagen en ontvang ik net een mail dat het nog eens 24 tot 48 uur zal duren eer de bestelling wordt geleverd. Ben ik niet mee gediend!
Beste Jan, Vervelend om te horen dat de bezorging langer duurt dan je van ons gewend bent. Ik begrijp je frustratie volledig; als er 'binnen 2 dagen' staat, reken je daar natuurlijk ook op. Ik heb direct je zending gecontroleerd. Je pakket is door ons op tijd overgedragen aan de vervoerder, maar helaas kampt de bezorgdienst momenteel met een vertraging waar wij geen invloed op hebben. Volgens de laatste informatie wordt je bestelling morgen bezorgd. Mocht er morgen onverhoopt toch niets binnenkomen, neem dan direct contact met ons op via [email protected], dan gaan we er direct achteraan voor je. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Thirsa
erkeerd onderdeel geleverd en ik moest zelf de retourkosten betalen, terwijl het bedrijf hier paar honderd meter verderop zit
Beste Hans, Bedankt voor je feedback en oprechte excuses voor de verwarring. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je zelf voor de kosten opdraait wanneer er een verkeerd onderdeel is geleverd. Ik heb de situatie direct uitgezocht. Bij de retouraanvraag is de reden 'verkeerde pasvorm' geselecteerd, waardoor ons systeem automatisch de retourkosten bij jou in rekening bracht. Omdat de fout echter aan onze kant lag, gaan wij deze kosten uiteraard alsnog volledig aan je terugstorten. Je kunt dit bedrag binnen enkele werkdagen op je rekening verwachten. Wat betreft de afstand: hoewel we letterlijk om de hoek zitten, is ons magazijn helaas niet ingericht op fysiek bezoek of persoonlijke afgiftes. Daarom werken we altijd met verzendlabels. Met vriendelijke groet, Thirsa
Besteld en ontvangen.
Snelle levering, maar wel een min puntje ophaal adres iets buiten mijn regio
snelle levering pas garantie alleen slecht berijkbaar per telefoon meer dan 30 min in de wacht
Niks op aan te merken
5 Banksstraat