Super Bedrijf.
Levering niet volledig, klantendienst werkt niet correct
Beste Syarhei, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw levering niet volledig is aangekomen en dat u vervolgens geen goede ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Het is voor ons een belangrijk aandachtspunt dat u direct en volledig geholpen wordt wanneer er iets ontbreekt aan uw bestelling, en het spijt ons dat dit in uw geval niet correct is verlopen. Ik zie dat u inmiddels contact gehad heeft met onze klantenservice en dat het product alsnog geleverd is. We zijn erg blij dat het terecht is. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Zoë
snel levering
Ik kan vrij kort en duidelijk zijn, uitgebreid assortiment, snelle levertijd en super handig dat je op kenteken kunt zoeken mocht je niet helemaal zeker wetten of het wel past (pasgarantie).
Prijssetting = top! Beschikbaarheid onderdelen = top! Verzending en snelheid= top!
Vriendelijk en en doen heel veel moeite om je te helpen.
Zeer vlotte en snelle bediening
Vervangende buitenspiegels besteld en passen perfect voor een nette prijs t.o.v. de standaard dealer OEM spiegels. Hiernaast ook een snelle levering!
Beste webshop voor onderdelen en snelle levering ook geen probleem met retour
Het is erg makkelijk om te vinden wat er op en bij jouw auto past door gebruik te maken van de kentekenfunctie. Ook worden de meeste onderdelen snel geleverd. Niet alles is natuurlijk niet alles beschikbaar voor snelle levering, maar dat is niet echt een heel groot probleem.
De afgelopen weken meerdere bestellingen geplaatst. Service is prima en de website is duidelijk en spreekt voor zich. Bestellingen zijn snel binnen, ook zeer tevreden over jullie vervoerder.
Voor slechts een vijfde van de prijs die de dealer vraagt, had ik precies het onderdeel dat ik nodig had. En ook nog eens de volgende dag al in huis! Echt een topservice.
Bestelling geplaatst, MET KENTEKEN, daarna nog 3 mailtjes gekregen om kenteken door te geven. Betaling via klarna liep niet, daarna toch maar vooraf betaald. Nog contact opgenomen met klantenservice of alles nu goed was, bevestiging gekregen. Nog geen 20 minuten later kreeg ik mail dat ze niet kunnen leveren.
Beste klant, Bedankt voor uw eerlijke review. Vervelend om te horen dat uw bestelling op deze manier is verlopen. Het is ontzettend frustrerend dat u, ondanks het gebruik van de kentekencheck, herhaaldelijk mails ontvangen heeft over het doorgeven van uw gegevens. Zeker nadat u persoonlijk contact heeft gehad met onze klantenservice en een bevestiging kreeg dat alles in orde was, is een annulering twintig minuten later simpelweg niet de service die we nastreven. Onze excuses voor de verwarring rondom het kenteken en de problemen met de betaling via Klarna. Het is voor ons een punt van aandacht dat de interne communicatie en de voorraadstatus in dit geval niet op elkaar waren afgestemd, waardoor u onterecht een positieve bevestiging heeft ontvangen. We vinden het erg jammer dat we u op deze manier hebben teleurgesteld en hopen dat we uw vertrouwen in de toekomst toch nog kunnen herstellen. Zou u contact met ons op kunnen nemen via [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij zullen dan kijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Zoë
Dankzij de extra controle op de gemaakt keuze altijd passend
Snelle en correcte levering, ik had de verkeerde accu besteld weer een nieuwe nu de juiste besteld deze is ook snel bezorgd. De fout bestelde accu is keurig opgehaald.
Handige fietsdrager, eenmaal afgesteld snel te monteren op de trekhaak. Zeer stabiel.
Mijn bestelling was toch niet de juiste, kreeg een mail dat er een goedkoper alternatief wel de juiste was. Hoefde alleen maar te bevestigen en deze werd thuisgestuurd en terugbetaling was snel geregeld! Top.
Zoals altijd snelle levering goede prijs kwaliteit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestel nu al enkele jaren bij Winparts. Altijd een snelle levering. Producten zitten goed qua prijs. Bovendien kan ik steeds de juiste producten in de webshop terugvinden.
Ja
Ik ben blijbaar
Goede spullen voor een goede prijs en snel en goed geleverd!….. Ben zeer tevreden over winparts!…..
Tot nu toe alles op voorraad en snel geleverd.
Goedemorgen surfers.
5 Banksstraat