Vlotte services

Vlotte service en duidelijke retourinstructies en snelle afhandeling

Goede en snelle service

Onderdelen worden snel verstuurd, wat erg fijn is. Ook nadat er dingen besteld zijn, zijn ze bereid om je te helpen. Wat je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Dus bedankt.

Paste niet

Mijn op kenteken bestelde produkt paste niet Dus teruggestuurd. Wel snelle levering

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Super goede service, oplettende medewerkers,

Ze maken je er attent op als je iets besteld wat achteraf niet zou passen, fijne feedback

Bestellen gaat makkelijk op kenteken en snel geleverd

Doorgeschoten automatisering

Het juiste onderdeel voor mijn auto besteld. Verkeerde onderdeel ontvangen. Da moet ik het terug sturen. Wachten op een coupon. Dan moet ik opnieuw bestellen. De button waar ik coupon moet invullen was met behulp van helpdeskmedewerker vindbaar. Veel te klein! Daarna ging er iets mis in de automatische verwerking. Ben straks twee weken verder. Jullie maken een fout. Los het dan ook op. Niet het werk van de klant !!!!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Prima product, snel geleverd!

Ik bestelde twee gasveren voor de achterklep van mijn Volvo V40 uit 1998. Het Duitse product was van prima kwaliteit, paste goed en was bovendien niet duur en het werd zeer snel geleverd!

Snelle en goed.

Een snelle levering. Kwaliteit goed spul.

Bestellen ging vlot en soepel

Nvt

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Top product

Perfect producten

Snelle levering en betaalbare kwaliteit

Super snel geleverd... denken met je mee. Scheelt veel geld

Wederom eenvoudig te bestellen en geleverd

Uitstekende service qua bestellen, verzenden afleveren EN op de hoogte brengen voortgang verzending/aflevering Niets te klagen slechts (wederom) complimenten qua service.

Snel en goede prijs

Snelle levering en voor een goede prijs! Koplamp hersteller werkt super, koplampen weer als nieuw!

Kwaliteit

Kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Komen afspraken helaas niet na

Maandagochtend besteld en zou morgen in huis zijn. Helaas pas levering donderdagmiddag, wat te laat was ivm vakantie. Zonder enig bericht van excuses. Als ik vervolgens bel en mail, krijg ik enkel bericht dat ik eenvoudig kan retourneren?

Zoals altijd een snelle levering met netjes verpakte spullen.

Matig

Ik zou na de bestelling geplaatst te hebben de andere dag de accu thuis krijgen. Die afspraak werd niet nagekomen, pas 3 dagen later ontving ik het bestelde. waar het probleem lag is mij niet bekend. De accu is prima. Gezien de ervaring een 5

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Teleurgesteld

Helaas was de passing van mijn motor beschermkap afwijkend en ik heb echt op kenteken besteld nissan qasqay 2015. ik heb de gaten groter moeten maken zodat ik de plaat kon vast zetten.helaas meestal past alles wel van winparts dit was een teleurstelling.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Altijd correct, goede communicatie

Gewoon goed, zoals het hoort, duidelijk communiceren, alles klopt. En retour ook heel coulant.

Top service ik bestel hier al jaren ook het retourneren gaat vlug.

Zeer goede service

Hele goede service, snel en netjes geleverd ,ook met retourneren alles goed geregeld ,ben zeer tevreden

Snelle levertijden en goede service!

Alles zonder problemen

Juist op basis van kenteken wordt alles goed geleverd. In andere gevallen wordt op basis van het kenteken vastgesteld dat het product niet past, dus ook maar niet bestellen. Kortom alles zonder problemen.

Super snelle en nette service

Zoals aangegeven tijdens bestellen , vandaag besteld , morgen in huis . Klopt helemaal , binnen 24 uur in huis waardoor we zorgeloos op vakantie konden gaan

Fietsendrager was delivered quickly and service was good

I ordered holder for bicycles for the car. I immediately tried to fit my bikes, and found 1 detail corrupt. I called support and they without delay sent me the replacement. I am happy with the attitude and service.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP