Zeer betrouwbaar en oplossinggerichte webshop, ik had verkeerde ruitenwissers besteld, retour gestuurd en direct de juiste besteld, 2 dgn erna alweer binnen en het geld van de (gratis) geretourneerde verkeerde wissers stond binnen 1 week alweer terug op mn rekening
Ruim assortiment en betaalbaar, goede service bij retour als er dan toch iets verkeerd besteld word of defect word geleverd.
De bestelling is altijd correct wat betreft de onderdelen .
Je bestel een onderdeel en paar dagen later geannuleerd onderdeel niet op voorraad. Zou toch denken dat ze hun voorraad bij houden voor je bestel. Nu kan ik weer op zoek en nog langer wachten.
Betse klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de onderdelen die je besteld had achteraf niet op voorraad bleken te zijn. Onze excuses daarvoor. We bewaren de onderdelen op onze website op verschillende voorraadlocaties. Sommige onderdelen liggen in ons eigen distributiecentrum, andere liggen ergens anders en moeten eerst naar ons distributiecentrum worden gebracht. Helaas kan het soms voorkomen dat er nog maar een klein aantal van een onderdeel voorradig is. Wanneer deze onderdelen bijvoorbeeld in korte tijd besteld worden kan het zijn dat er een vertraging ontstaat in de voorraadsynchronisatie tussen de voorraadlocatie en onze website. Hierdoor kun je een onderdeel nog wel bestellen maar komen we er bij het ophalen van het onderdeel achter dat deze niet meer voorraadig is. Dat is natuurlijk erg vervelend. We doen hard ons best om dit probleem zo goed mogelijk te minimaliseren. We helpen je graag bij het vinden van een toepasbaar alternatief, mocht je daar behoefte aan hebben dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We hopen dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Ik ga er vanuit dat het dan een stuk soepeler verloopt. Met vriendelijke groet, Tim
Producten worden ook degelijk verpakt
Goed , maar levering soms vertraagt
Had iets niet goed besteld en retour gestuurd geen probleem en netje,s je geld terug
Ok
Producten zijn in orde maar levertijd is zeer slecht.
Beste Erik, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat jouw ervaring met ons niet helemaal positief is. Ik zie dat deze levering inderdaad niet helemaal lekker liep. onze excuses hiervoor. Het lijkt erop dat het een dag te laat was overgedragen aan het koeriersbedrijf en dat het bij hun ook vertraging heeft opgelopen. Wij streven ernaar om altijd zo snel mogelijk te leveren, maar soms gaat het door de drukte wel eens mis. Onze excuses hiervoor. Wij hopen in de toekomst meer consistent te zijn in de levertijd. Wij nemen jouw feedback hier ook in mee. Met vriendelijke groet, Niels
Volgens de website beloven ze de volgende dag te leveren als je vóór 21.00uur besteld. Die belofte hebben ze echter nog nooit waar kunnen maken. De onderdelen die ik op 3 februari bestelde (vóór 21.00uur en zogenaamd op voorraad), zouden zelfs pas 6 maart geleverd gaan worden. Je hebt onderdelen pas "op voorraad" als je ze zelf op de plank hebt liggen, en niet wanneer je ze eerst zelf nog moet gaan inkopen!
Beste Jacko, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons best om op tijd te leveren, maar helaas lukt dat niet altijd. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet echt een goed beeld geeft wanneer het meerdere malen fout gaat. Wij waarderen het daarom enorm dat je jouw feedback met ons hebt gedeeld. Wij gaan dit meenemen in ons verbeterproces. Wij hebben recent een probleem gehad met de synchronisatie van de voorraad met de site. Hierdoor zijn er inderdaad wat bestellingen vertraagd die wel gewoon als leverbaar op de site stonden. Mogelijk is dit bij jou ook gebeurd. Onze excuses hiervoor. Wij hopen jou in de toekomst een betere service te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Lekker snel
Goede prijs en kwaliteit, en ook snelle verzending en mocht iets niet goed zijn dan denken ze met je mee. Chappau ga zo door
voldoende
Alles is heel goed, ook als een onderdeel niet past kan je het eenvoudig terug sturen. alleen de bezorging kan beter. Het is meestal een dag soms twee dagen later dan dat er gezegd wordt. Maar ik denk dat dat meer aan de bezorg dienst ligt, al was er nu een nieuwe en die was ook een dag te laat.
Ik had voor mijn Volvo een accu en gasveren besteld. De accu was wat zwaarder dan erin zat ( van 80 naar 95Ah ) en zij hadden een vraag gesteld ivm de afmetingen. Deze had ik via App en chatbot doorgegeven, maar helaas nooit gelezen. Layer via chatbot iemand aan de app gekregen en gaf aan dat er iets fout is gegaan, kan gebeuren. Maar ik vrieg wanneer de accu geleverd kon worden, omdat ik deze met spoed nodig had, want mijn auto deed het niet meer. En hij gaf aan a.s maandag, maar dat was te laat voor mij. Dus al met al is de bestelling geannuleerd en heb ik netjes mijn geld terug gekregen. Heb hier vaker besteld en altijd goede service gekregen ook snel geleverd indien op voorraad. Dus gewoon goede service top.
Op zich altijd goede ervaringen met Winparts. Snelle levering voor goede prijs. Wat me alleen al twee keer is tegengevallen, is het verpakken van de bestelling. Alweer lagen de bougies los onderin de rechthoekige doos, waardoor ze allemaal geplet waren door de 5L oliekan die er bovenop stond. Dat moet echt beter. Desnoods in een apart doosje in de grote doos
Na een eerdere bestelling die niet helemaal goed is gegaan qua product, maar super goed opgelost, deze keer weer een bestelling gedaan voor een collega van mij. Super snel binnen en mijn collega helemaal blij met zijn nieuwe bosch ruitenwissers. Helemaal top!
Vjcvkvkckvj
Zie boven
Heel snel levering, top producten
Geen lange wachttijden
Gewoon dik in orde.
Geweldige service Mooie voordelige aanbiedingen en snelle levering Dus 5 sterren beoordeling
5 Banksstraat
Ede 6718 XP