Mijn auto is 26 jaar oud en als ik iets moet vervangen weet ik het bij Winparts altijd wel te vinden.
Snelle levering, perfecte pasvorm
Vaak spullen besteld, altijd snel geleverd, altijd goed.
Snel gevonden wat ik nodig had & snel geleverd
Al jaren klant bij winparts, en zeer tevreden over de over het algemeen vlotte levering van diverse zelf uit een zeer ruim aanbod, geselecteerde onderdelen.
Onlangs bobines besteld voor mijn auto. Vanwege aanpassing van de bestelling (die nog niet was verzonden_, moest deze worden aangepast, inclusief de factuur. De klantenservice heeft dit prima geregeld. Het door mij teveel betaalde bedrag werd correct en snel (binnen 2 dagen) teruggestort.
Zeer slecht om een oplossing te vinden
Beste Maurits, Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat uw pakket kwijtgeraakt is bij PostNL. Wanneer wij horen dat een pakket vermist geraakt is, starten wij een onderzoek bij de transporteur en proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen. Op basis van uw gegevens hebben wij geen eerder onderling contact met u kunnen vinden. Zou u een mail kunnen sturen naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij hopen gezamenlijk tot een geschikte oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Zoë
Altijd netjes gecontroleerd en daarna snelle verzending! Top service
wederom snel geleverd, ruime keuze op de website en goed verpakt voor het transport.
Weinig problemen
AL VELE JAREN PRIMA ERVARINGEN
Mooie en duidelijke website . De achter demper die ik bestelde paste perfect :) De vervoerder legde de delen voor mijn huisdeur , maar belde niet aan. Ik was thuis , maar goed dat doet niks af aan het bedrijf zelf.
Snelle levering en goede pasvorm.
Zeer te vrede met winparts en snelle levering van de bestelling
Prima service voor een nette prijs
Beter als Autodoc
Alle producten waren op voorraad zaterdag besteld donderdag zou het binnen moeten zijn. Nu bericht nog bijna een week wachten. Het is wel eens anders geweest. Normaal duurt het niet zo lang
Beste L. Huitema, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de levertijd langer is dan verwacht, onze excuses daarvoor. Het kan voorkomen dat een product vertraagd raakt bij de leverancier, om deze reden zijn onze levertijden niet bindend. Ondanks dat, begrijpen wij dat het vervelend is om lang te moeten wachten op een product. Wij hebben u een mail gestuurd met aanvullende informatie over deze bestelling. Met vriendelijke groet, Zoë
Prima spiegel snel geleverd
Altijd duidelijk en correct.
De bestelede Bosch ruitenwissers zijn goed en snel geleverd. Wel zelf goed opgelet, als ik een andere set die bij mijn kenteken had besteld dan had de achterruitenwisser niet gepast terwijl de site bij deze achterruitenwissen juist aangaf dat deze niet juist zou zijn. Gelukkig staat bij de afbeeldingen een een afbeelding van de doos waarop de geschikte auto typen te zien zijn waarop ik mijn (juiste) keuze kon baseren. Overigens controleren ze bij Winparts de bestelling ook voor verzending dus wellicht was het anders ook goed gekomen
Tweemaal een buitenspiegel besteld. Eerste paste niet, ondanks een pasgarantie. Vervelend, maar kan gebeuren. Retourproces is makkelijk, maar contact met klantenservice zoeken als je een vraag hebt is dramatisch. Telefonisch meerdere keren bijna 10 min aan het wachten tot iemand opneemt, wat niet gebeurde. Via whatsapp geen reactie. Enige manier om iemand uiteindelijk te pakken te krijgen was via chat. De service was wel gewoon correct. Vervolgens nieuwe spiegel besteld die €35 duurder was en ook pasgarantie had. Krijg ik gewoon exact hetzelfde product! Maar van een andere verkoper. Ongelofelijk geïrriteerd, gezien ik een week verder was en snel een buitenspiegel nodig had. Hierdoor maar genoodzaakt om deze te houden en het beste van te maken (met een hoooop geklooi en aanpassingen) Al met al erg ontevreden.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u tot tweemaal toe een product ontvangen heeft wat niet past en geen reactie heeft gehad op uw Whatsapp, onze excuses daarvoor. Helaas kan het voorkomen dat het even duurt voordat u te woord gestaan wordt, als er op een druk moment gebeld wordt. Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Graag kijken wij met u mee naar een passende oplossing. Zou u ons een mail kunnen sturen via [email protected], onder vermelding van uw naam en klacht? Wij kunnen vervolgens ook uitzoeken wat er precies fout gegaan is met het Whatsappen en dit probleem proberen te verhelpen. Met vriendelijke groet, Zoë
Bestellen is top,maar de bezorg datum die er bij staat wordt nooit gehaald,terwijl er bij de onderdelen bij staat dat het op voorraad ligt.Dat is nu bij elke bestelling zo das jammer.
Beste Janaart, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestellingen de laatste tijd later kwamen dan verwacht. Wij zijn afhankelijk van de leveranciers en de transporteurs. Helaas kan het voorkomen dat een product vertraagd raakt, om die reden zijn onze levertijden niet bindend. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn en kunnen wij u bewijzen dat we levertijden ook waar kunnen maken. Met vriendelijke groet, Zoë
Er was een issue met een item in mijn bestelling, dit kwam door de unieke situatie/model van de auto waardoor het onderdeel soms wel en soms niet past. Dit werd zeer gemakkelijk door Winparts in behandeling genomen.
Goed in gepakt
5 Banksstraat