Na de bestelling werd een mail gestuurd dat mijn ke teken niet bekend was bij de firma. Meteen doorgegeven. Ze controleren dan de bestelling en ik had een verkeerde set ruitenwissers toegevoegd. Meteen gecorrigeerd en de juiste ontvangen. Super service. Bedankt en tot de volgende bestelling!
Ik ben tevreden
goede levering en de juiste pasvorm van het product. Top geleverd .
na dubbele bestelling reour super afgerond
Voor 1500 euro besteld, maar door hun website zijn sommige producten verkeerd besteld. Je zou denken dat zoeken op kenteken zou werken, maar helaas. Omdat het na 30 dagen was willen ze het ook niet meer terug nemen. Jammer dat jullie je eigen fouten niet willen oplossen.
Beste Bert, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. De kentekencheck op onze website werkt goed, maar is niet 100% waterdicht. Wanneer een modellijn bijvoorbeeld een facelift heeft gehad, dan kan het zijn dat die andere onderdelen heeft dan het niet facelift model. Onze kentekencheck kan helaas niet zien wanneer het om een facelift gaat en wanneer niet. Hierdoor gaat het wel eens mis. Wij hebben verder inderdaad een retourtermijn van 30 dagen. Dit is omdat wij zelf bij de leverancier ook een retourtermijn hebben. Dit is dan ook de reden waarom wij eigenlijk na die 30 dagen geen onderdelen meer terugnemen. Natuurlijk is er in overleg soms wel wat speling, maar er moet wel ergens een grens worden getrokken. Onze excuses dat wij u niet de oplossing hebben kunnen bieden die u had verwacht. Met vriendelijke groet, Niels
Omdat ik helemaal zat ben van autodoc24 en alle sites die van de zelfde maker zijn met hun aflopende korting acties. Bestel ik nu gewoon via Winparts. Goede prijs en fijne shop.
goede prijs kwaliteitsverhouding .
Perfecte service, goede omruil garantie
Goed en snel
In een setje zat per ongeluk een verkeerde ruitenwisser….zonder gezeur vlot hersteld door team Winparts.
top bedrijf
Winparts heeft het zo voor elkaar dat als je iets nodig hebt je niet verder hoeft te zoeken
Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit en voor een leuke prijs
Spullen goed, levering volgende dag, zoals op de site, net niet.
Fijn bedrijf
Winparts was altijd een bedrijf dat als er iets verkeerd ging in levering of onderdeel, dat een belletje genoeg was om dit op te lossen, werd dan ook gelijk een onderdeel verstuurd. Mijn laatste ervaringen zijn totaal anders, je krijgt een defect product en moet het eerst retour sturen, lang wachten, dit is in de automobiel industrie niet wenselijk, dus dan bestel je maar een nieuw product met nogmaals verzendkosten waar achteraf niks mee gedaan wordt. Je moet ook best doordrukken om een verkeerd geleverd product gratis retour te kunnen sturen. Het is in mijn beleving een grote dozen schuiver geworden met totaal geen nazorg.
Beste Arjan, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft met ons. Het klopt inderdaad dat ons retourbeleid recent is veranderd. Dit is in eerste instantie gedaan om zoveel mogelijk retouraanvragen te vereenvoudigen. Het nadeel is wel dat als u nu een complexere aanvraag heeft, dat dit wat langer kan duren dan eerst. Ik zie dat het bij u om een schade retouraanvraag ging. Het kan dus inderdaad zijn dat dit wat langer geduurd heeft. Excuses hiervoor. Wij streven ernaar om ons retourbeleid in de toekomst nog meer te stroomlijnen. Met vriendelijke groet, Niels
er word meegedacht als er iets wordt besteld
Ruime keuze en snelle levering.
Makkelijke website, snel geregeld en altijd de juiste spullen. Netjes verpakt.
Heel goed zo door gaan
Goede levering