Snel en perfect geleverd

Alles goed. Zo zou elke webshop moeten zijn

Snelle levering en goed verpakt

Goede website , snelle levering en goed verpakt

Rw veger was snel binnen en goed verpakt ,wel even puzzelen voordat die erop zat

Goede communicatie en produkten.

Levering ging vroeger meestal binnen 24 uur.

Zeer tevreden over alles

Alles oké

Besteld en geleverd, TOP!

Zeer tevreden.

Toppie

Toppers

Snel en simpel geregeld!

Zoals hierboven beschreven, het ging soepel en was makkelijk geregeld. Erg fijn!

Onderdelen snel aangekomen, maar in slechte staat

Zoals titel zegt heb ik de onderdelen snel ontvangen, maar van zowel het doosje met de bougies als de bougiesleutel waren er sporen van schade die niet door transporrt kunnen komen (zie foto's). Beiden lijken alsof ze al 3 keer zijn besteld, geprobeerd, en teruggestuurd..

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering , prima prijs

Goed passende onderdelen snelle service

Onderdelen passen meteen. Snelle levering en goed prijs

Uitstekend en direct artikel gevonden

Geen reactie gehad op.mijn mail

Ik heb naar mijn bestelling en betaald een mail gestuurd met een vraag... Geen reactie. Zo jammer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Heel vlotte bezorging.

Snel besteld, snel bezorgt. Na foutje in bestelling werd er meteen per email op gereageerd.

goede snelle service

duidelijk in communicatie telefonisch, goed advies after pay perfect systeem fijn voor de "onzekere" klant afspraken via de mail gekregen worden nageleefd resume, goede ervaring met windarts

Snel en betrouwbaar

Goed geregeld

Je krijgt wat je verwacht, prima!

Accu besteld omdat de oude zwak werd. Met kenteken de juiste opties gekregen en die besteld . Was snel geleverd. Dikje prima!

Slechte service

Zit nog steeds op mijn retour geld te wachten zowat 12 dagen verder maar nog niet op mijn rekening heb div keren gebeld valt me zwaar tegen hoop dat het nu snel in orde komt j.deijs

Vertraging in de aankomsttijd van de bestelling

Vertraging in de levering van de bestelling. U heeft niet hetzelfde product als toen u het online bestelde. Als het niet beschikbaar is, heeft u het niet

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

snel en goed verpakt,prima dus

apparaat kon ik al

De olie dop past niet

De olie dop van de starlet past niet even kijken wat we hier mee moeten

Prima geholpen bij bestelling.

Na twijfel even gebeld en prima geholpen. Hierna snelle levering voor goede prijs. Montage instructies kunnen wel wat beter. Alles paste verder wel.

Dit keer slechte ervaring coulance claim

Twee koplampen besteld in 2023 van "v Wezel" voor camper. Ducato heeft 18.000km gereden met deze koplampen. Camper staat 11 mnd per jaar in opslag. Koplamp UV filter laat los. Geen gezicht en onnodig gezien het gebruik en standplaats. Eerste antwoord op mail "Ouder dan 2 jaar geen garantie". Tja niet best, ik heb contact gezocht en nu onder coulance zo'n 25% korting gekregen voor vervangende set. Vervangende set was een 2e kans artikel en slecht verpakt! Zag er toch goed uit alleen (net als in 2023) niet de juiste stekker aansluiting. Gebeld en een retour gekregen. Mail ingevuld en om vervangende set gevraagd. Zonder enig contact geld teruggekregen minus verzendkosten. Tja weer terug bij af.. Winparts ik ben dankbaar voor de coulance maar maak het dan af. Aanbeveling aan bekenden was een 9, nu een 6. Scherp blijven svp!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Niet na komende afspraak

Ik heb een bestelling geplaatst dat om ontvangst gekregen, om daarna een dag der voor mail ontvangen dat het niet verstuurd is

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

groots assortiment

Zeer ruime keuze, nette prijzen en snelle levering: prima!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP