Goede producten, alleen levering was later dan ze aangegeven hadden
Ik heb slechts één keer gehad dat ik het onderdeel niet op de afgesproken tijd heb ontvangen maar verder ben ik altijd tevreden. Zelfs heb ik wel eens een upgrade in kwaliteit gehad terwijl ik daar niet om gevraagd had. Ik ben zeer content met Winparts, trek je niks aan van een cijfer.
Ik had vrijdag middag rond de middag onderdelen besteld en deze zouden volgende dag geleverd worden volgens de website. Helaas kwamen ze pas maandagmiddag binnen.
Beste Martin, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je bestelling niet op de verwachte dag werd geleverd. Onze bestellingen worden in principe op werkdagen, dus op doordeweekse dagen geleverd. Wanneer je een bestelling plaatst, kun je wanneer dat mogelijk is kiezen voor een zaterdaglevering. Dit wordt dus niet standaard zo gedaan. Wanneer je dus op vrijdag besteld is de eerst volgende werkdag de maandag na het weekend. Dat is waarom je de bestelling op maandag hebt ontvangen. Mocht je vragen hebben over de levertijden, aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen, we helpen je graag. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Tim
Als je op woensdag 15-10 een bestelling plaats En je ontvangt het 20-10 vind ik dat veel te lang Duren. gebeurde vanuit wirdum nooit altijd op tijd Denk dat ik niet dat ik weer wat bestel
Beste Meint, Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling later aan kwam dan je had verwacht. De producten op onze website hebben allemaal een eigen levertijd. Dit is afhankelijk van de voorraadlocatie van het product. De levertijd van een product staat weergegeven op de productpagina. Dit is onveranderd gebleven sinds de verhuizing. Ik heb je bestelling er even bij gepakt en ik zie dat je een product besteld hebt wat een levertijd heeft van twee werkdagen, wanneer je voor 15:00 uur besteld. In jouw geval was de bestelling na 15:00 uur geplaatst en viel de bezorgdag net ongelukkig over het weekend heen. Wanneer je de producten snel nodig hebt, raad ik je aan om goed naar de levertijd van de producten te kijken die je wilt bestellen. Houd er wel rekening mee dat de levertijd altijd een verwachting is. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
Snelheid van levering.
Super snel, komt exact waar je het wilt, ga woensdag kijken of het bestelde het goede product is
Post nl heeft zending verloren en niet kunnen traceren
Beste Maurice, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling tijdens transport met PostNL zoek is geraakt. Onze excuses daarvoor. Ik heb je bestelling er even bij gepakt en ik zie dat je bestelling in twee delen bij ons retour is gekomen. Het kan soms voorkomen dat een bestelling tijdens transport beschadigd raakt. De producten worden dan wel eens zonder opgaaf van reden naar ons geretourneerd. Ik zie dat er inmiddels twee terugbetalingen aan zijn gemaakt, die gezamenlijk het totaalbedrag van je bestelling vormen. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, we gaan er vanuit dat de verzending dan soepeler verloopt! Met vriendelijke groet, Tim
Duidelijke site met pasgarantie. Snelle levering tegen scherpe prijzen. Kortom Winparts is een aanrader.
Een waardeloos bedrijf die de zaken echt niet op orde hebben!
Beste Bastiaan, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Ik zie dat u op de 16e heeft besteld. Wij hebben deze ook de 16e opgestuurd. Het lijkt er echter op dat er bij PostNL wat vertraging is ontstaan. Daar hebben wij helaas geen invloed op. In ieder geval excuses voor het ongemak en wij nemen uw feedback ook mee in ons verbeter proces. Wij streven ernaar om u in de toekomst te voorzien van een betere service.
auto merk invullen ,dan zie je alle onderdelen voor uw auto bestellen ,afrekenen en dan snel in huis,grt will
Goeie service en klantenservice is oke.
Doen wat ze beloven
ze sturen een mail morgen ( vrijdag )wordt die geleverd , daarna krijg je mail wordt over morgen geleverd ( zaterdag ) nu kreeg ik een mail wordt maandag geleverd. Heb er heen gebeld hij ligt gewoon klaar maar ze snappen het zelf niet . Slechte zaak kost me nu wel extra geld want had voor zaterdag een brug gehuurd voor twee uurtjes die moet ik wel nu betalen?????? Dus de afspraken worden niet nagekomen, want er staat vandaag besteld morgen in huis, dus niet.
Beste Koppers, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling zo vaak is uitgesteld. Ik ziei inderdaad dat uw bestelling even op zich heeft laten wachten. Dit lijkt te komen doordat het magazijn in verband met drukte, te laat is begonnen met het verzamelen van de bestelling. Ik zie dat uw bestelling gisteren op de post is gedaan. Deze wordt vandaag of maandag bij u geleverd. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Excuses dat dit deze keer niet goed is gegaan. Wij streven ernaar om dit in de toekomst beter te doen. Met vriendelijke groet, Niels
De rubber matten voor de Panda in goede staat ontvangen, mede door een prima verpakking. Kwaliteit, zeer zeker. Jammer dat passend bevestigingsmateriaal ontbrak. Dit is een prima winkel, er lopen en er komen zeker nog meer bestellingen.
Of het effect heeft? De motor van mijn Mitsubishi Space Star (direct injectie) loopt soepel en regelmatig. De vraag is hoe die zou lopen als ik geen adjuvans aan de benzine had toegevoegd. Doe het overigens erlke 5000 km.
Zeer goed.zoveel keuzes dat ik niet weet wat ik moest hebben. Hebben mij super geholpen
Heb schoenen gekocht ( nogniet geleverd) ik heb € 59,90 betaald een dag later stonden ze voor € 39,90 op jullie site Heb dit gemeld , maar geen enkele reactie!!!
Beste heer Groothuys, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het product zo spoedig na uw aankoop goedkoper is geworden. Onze excuses hiervoor. Ik heb helaas uw order niet kunnen vinden. Bovendien heb ik ook geen communicatie kunnen vinden via het hierboven staande e-mail adres. Ik nodig u daarom graag uit een mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht. We denken en kijken vanuit de after-care afdeling graag met u mee. We hopen u spoedig van een schikkende oplossing te kunnen voorzien. Ik wil u voor nu een zeer prettig weekend wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
Overzichtelijke site. d.m.v. kenteken invoer geen gedoe met verschillende types en onderdeelnummers, gewoon click en order. Prima
Vooral de eenvoud en de snelheid plezierden mij zeer
Ik heb autoonderdelen besteld bij Winparts en alles is netjes geleverd. De communicatie was duidelijk en de levering was snel. Producten zijn van goede kwaliteit en kloppen met de beschrijving. Zeer tevreden en ik bestel hier zeker vaker.
Bestelde artikel volgende dag al in huis. Top !
200 € bestelling en moet ik nog verzendkosten betalen. Sluit nergens op
Beste Mohamed, Bedankt voor je review. Het spijt ons dat je het niet eens bent met de verzendkosten die je moet betalen voor een bestelling. Wij bieden gratis verzending alleen aan tijdens promoties of tijdelijke acties. Buiten deze periodes worden de gebruikelijke verzendkosten berekend. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ben je als eerste van deze acties op de hoogte. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Tim
Ik heb op de site van Winparts geselecteerd en betaald. Vervolgend kan er niet geleverd worden vanwege gebrek aan onderdelen. Ik heb speciaal voor Winparts gekozen om de onderdelen vroeg in huis te hebben. Nu krijg ik bericht van een storing en moet ik op vakantie zonder onderdelen.
Beste John, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er sprake lijkt te zijn van een storing, waardoor je je onderdelen niet op tijd kan ontvangen. Helaas kan dit voorkomen, al zien wij dit natuurlijk niet graag. Ik heb je bestellingen er even bij gepakt en ik zie dat je meest recente bestelling inmiddels bij je is aangekomen. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, dan laten we zien dat het beter kan! Met vriendelijke groet, Tim
5 Banksstraat
Ede 6718 XP