Niks op aan te merken

Binnen een tot 2 dagen geleverd zeker bestellen super

Goed geregeld

Alles correct behandeld en afgewerkt

Slecht

Slechtste on line ervaring ooit. 2 keer via chat functie geannuleerd, tenslotte gerief toch aangekomen. Gemaild naat klantendienst ,geen antwoord bekomen.

Snelle levering!!!

Correct product met een snelle levering!! Top !

Fijne betaalbare winkel

Fijne betaalbare winkel waar ik mijn spullen snel heb gevonden en snel thuisbezorgd krijg.

Vandaag besteld,morgen geleverd, Top.

Vandaag besteld,morgen geleverd, Top.

Altijd correct en snel geleverd

Een tevreden klant

MIDDELMATIG

WAAR BLIJFT MIJN FACTUUR ?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Alles klopte

Alles klopte en leveren snel

Alles past

Verschillende onderdelen geleverd voor een nette prijs. Alles past

Vlotte levering

Snel eng value for money

Echt snel (volgende dag) en goed kwaliteit. Ik ben er blij mee.

Perfecte levering en productkeuze

xxxx

Alles super

Goede kwaliteit, snelle levering tijden, goede service.

En alle onderdelen zijn goed geleverd

Bijna goed

Mijn besteling was vlug gelevert maar er ontbrak een artikel ( 1662478 scharnier moterkap nr 6931019 ) en is nog steeds niet nagelevert dus kan ik de auto niet afwerken ik hoop op en vlugge levering

Spatborden altijd gedeukt dus geen zin

Meestal goede levertijden en goede kwaliteit maar de spatborden zijn zonder uitzondering altijd fel gedeukt dus geen zin om ze nieuw meer te bestellen dan herstel ik de huidige gewoon komt opdezelfde neer

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goede en snelle service

Prima geregeld

Top ervaring

goed eerlijk en op tijd

Goede producten, netjes op tijd geleverd, en product voldoet aan de beloftes.

Gewoon correct

Winpart is een correcte handelaar

Prima geregeld, goede prijs, snelle levering

Automatten C1 snel geleverd voor een goede prijs. Helaas paste het pakket niet in de Postnl kast waardoor ik later naar de Primera moest.

Was oke top

Gevonden wat ik zocht

Ik zocht een scharnier voor een deurklink van een fiat500

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

5 Banksstraat

Ede 6718 XP