Goed bedrijf goede producten

Goede producten, alleen levering was later dan ze aangegeven hadden

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Als secundair leverancier niks mis mee voor een zeer schappelijke prijs

Ik heb slechts één keer gehad dat ik het onderdeel niet op de afgesproken tijd heb ontvangen maar verder ben ik altijd tevreden. Zelfs heb ik wel eens een upgrade in kwaliteit gehad terwijl ik daar niet om gevraagd had. Ik ben zeer content met Winparts, trek je niks aan van een cijfer.

Onderdelen niet optijd helaas.

Ik had vrijdag middag rond de middag onderdelen besteld en deze zouden volgende dag geleverd worden volgens de website. Helaas kwamen ze pas maandagmiddag binnen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Super slecht

Als je op woensdag 15-10 een bestelling plaats En je ontvangt het 20-10 vind ik dat veel te lang Duren. gebeurde vanuit wirdum nooit altijd op tijd Denk dat ik niet dat ik weer wat bestel

TOP

Snelheid van levering.

Super snel, komt exact waar je het wilt, ga woensdag kijken of het bestelde het goede product is

Negatief

Post nl heeft zending verloren en niet kunnen traceren

Prima webshop

Duidelijke site met pasgarantie. Snelle levering tegen scherpe prijzen. Kortom Winparts is een aanrader.

Onbetrouwbare service

Een waardeloos bedrijf die de zaken echt niet op orde hebben!

super makkelijk

auto merk invullen ,dan zie je alle onderdelen voor uw auto bestellen ,afrekenen en dan snel in huis,grt will

Prima snelle service

Goede ervaring

Goeie service en klantenservice is oke.

Doen wat ze beloven

slecht

ze sturen een mail morgen ( vrijdag )wordt die geleverd , daarna krijg je mail wordt over morgen geleverd ( zaterdag ) nu kreeg ik een mail wordt maandag geleverd. Heb er heen gebeld hij ligt gewoon klaar maar ze snappen het zelf niet . Slechte zaak kost me nu wel extra geld want had voor zaterdag een brug gehuurd voor twee uurtjes die moet ik wel nu betalen?????? Dus de afspraken worden niet nagekomen, want er staat vandaag besteld morgen in huis, dus niet.

Helaas geen bevestigingsmateriaal... Anders 5 **

De rubber matten voor de Panda in goede staat ontvangen, mede door een prima verpakking. Kwaliteit, zeer zeker. Jammer dat passend bevestigingsmateriaal ontbrak. Dit is een prima winkel, er lopen en er komen zeker nog meer bestellingen.

Goed zoals het hoort

Of het effect heeft? De motor van mijn Mitsubishi Space Star (direct injectie) loopt soepel en regelmatig. De vraag is hoe die zou lopen als ik geen adjuvans aan de benzine had toegevoegd. Doe het overigens erlke 5000 km.

Zeer goed.zoveel keuzes dat ik niet weet wat ik moest hebben. Hebben mij super geholpen

Prijsverschil

Heb schoenen gekocht ( nogniet geleverd) ik heb € 59,90 betaald een dag later stonden ze voor € 39,90 op jullie site Heb dit gemeld , maar geen enkele reactie!!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Prima dienst met ruim aanbod

Overzichtelijke site. d.m.v. kenteken invoer geen gedoe met verschillende types en onderdeelnummers, gewoon click en order. Prima

kenteken ingevoerd en de juiste ruitenwisser in huis

Vooral de eenvoud en de snelheid plezierden mij zeer

Snelle levering en goede prijs. Goede service en duidelijke communicatie.

Ik heb autoonderdelen besteld bij Winparts en alles is netjes geleverd. De communicatie was duidelijk en de levering was snel. Producten zijn van goede kwaliteit en kloppen met de beschrijving. Zeer tevreden en ik bestel hier zeker vaker.

Snelle correcte levering!

Bestelde artikel volgende dag al in huis. Top !

Verzendkosten

200 € bestelling en moet ik nog verzendkosten betalen. Sluit nergens op

Niet op voorraad en niet op tijd leveren.

Ik heb op de site van Winparts geselecteerd en betaald. Vervolgend kan er niet geleverd worden vanwege gebrek aan onderdelen. Ik heb speciaal voor Winparts gekozen om de onderdelen vroeg in huis te hebben. Nu krijg ik bericht van een storing en moet ik op vakantie zonder onderdelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

5 Banksstraat

Ede 6718 XP