Als bovenstaand
Tevreden klant
Goede prijs voor ruitenwisser en snelle levering
Bij Winparts besteld omdat ze de volgende dag leveren. Jammer dat ze dat niet kunnen waarmaken.
Beste Eric, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. Ik zie inderdaad dat het bij uw bestelling niet is gelukt om dit de volgende dag te leveren. Dit lijkt te komen omdat het op dit moment erg druk is bij PostNL. Het heeft daarom even geduurd voor het pakket was verwerkt. Zij verwachten morgen alsnog te leveren. Wij streven ernaar om in de toekomst consistenter te zijn in de levertijd. Onze excuses dat dit hier niet is gelukt. Met vriendelijke groet, Niels
Snelle en nette verzending. Prima service!
Altijd snelle levering , gecontroleerd of het juiste materiaal geleverd wordt met kenteken check , goed verpakt Top
superr service
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Winparts. De onderdelen waren netjes verpakt, de kwaliteit was precies zoals omschreven en de levering was verrassend snel. De klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam op mijn vragen. Zeker een betrouwbare webshop waar ik in de toekomst opnieuw zal bestellen.
Zeer concurrerende prijzen! Veel merk aanbod van het zelfde product. Snel in huis. Overzichtelijk of het product wat je bestelt op voorraad is. Gewoon top.
Nvt
Een goede ervaring denkt mee als men de bestelling niet vertrouwd. Maar raadt wel een ander merk remblokken aan.Terwijl de maten van de remblokken die ik besteld had dezelfde waren.Maar denkt gelukkig wel mee zodat ik niet de verkeerde krijg
Om 18.00 besteld de volgende morgen 8.45 bezorgd top winparts
Ik had binnen een paar dagen de bestelling binnen en het bestellen was makkelijk. Je werd goed op de hoogte gehouden waar de bestelling was. Is zeker een aanrader om spullen voor jouw auto te bestellen.
Snelle levering en goede service na wisselen van enkele producte
Alles netjes verpakt en verzonden
Top bedrijf met controle
Duidelijk website als je niet precies weet welke onderdeel past bij je auto. Je voert je kentekennummer in en dat weet je precies welke onderdeel bij je auto past. Bestelling was goed verzonden. Ik raad iedereen aan om bij Winparts te bestelling. De prijzen zijn ook heel aantrekkelijk. Bedankt Winparts.
Laatste bestelling 4 Dec is op 5 Dec geleverd, Uniek & Blij.
Goede producten voor een goede prijs
Op kenteken tankdop besteld en helaas past deze niet. Ook geen antwoord op mijn appjes helaas!!!
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de tankdop helaas niet past. Mijn gemeende excuses hiervoor. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Spijtig genoeg is de kentekenmodule (nog) niet perfect. Het kan bijvoorbeeld zijn dat deze dop geschikt is voor een nieuwer of later model. Helaas kunnen we dit niet inzien. Ik heb uw appjes niet kunnen vinden. Zou het kunnen dat u de chatbot niet volledig doorlopen bent? Ik zal nu gelijk op uw mail reageren die ik gevonden heb. We nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdeling, waarvoor dank nogmaals. Ik wens u voor nu een hele prettige avond toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
correct en snel geleverd
Goede spullen snelle levering
Levering.eas goed . Ik ga besteld os. 5 ltr canister Castrol 5w30LL . Hier zat maar 4.75 ltr in . Fabrikant steelt hier 0.25 ltr. Pure diefstal bij afvullen. Valt mij zwaar tegen van zo’n merk .
Beste H. de Vries, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat bijzonder dat u 0.25 L inhoud mist in uw motorolie. Dit lijkt me verre van de bedoeling. Ik wil u vriendelijk verzoeken een mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van uw klacht en ordernummer. Gelieve hier ook een foto in mee te geven, zodat we visueel kunnen meekijken. Zo kunnen we kijken of we hier werk van kunnen maken richting de fabrikant. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld, waarvoor nogmaals dank. We nemen deze dan ook mee in ons verbeterproces. Voor nu wil ik u een hele prettige avond wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP