alle onderdelen eenvoudig te vinden op de site. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.
Onderdelen makkelijk te vinden via kenteken, Ruim aanbod en volgens mij scherp geprijsd Snelle reactie en verzending Duidelijke uitleg montage in meegezonden bijlage
Goede service en kwaliteit snel geleverd
Ik ben Heel goed geholpen.
Mijn bestellingen worden altijd snel bezorgt . Kwaliteitsproducten .
Als iets op voorraad is dan wordt het ook snel,ge l everd....dat is Winparts.nl
Goede kwaliteit, perfecte pasvorm, geen probleem met montage.
De bestelde EQB sheeds paste niet op het raam van de kofferbak. Ondanks dat ik mijn kenteken heb doorgegeven voor type verificatie.
Beste heer Dijkema, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u een niet passend product heeft ontvangen, terwijl dit volgens de kentekenmodule wel had moeten passen. Onze gemeende excuses hiervoor. Helaas komt het incidenteel voor dat er een fabrieksfout plaatsvindt of dat de kentekenmodule niet het juiste advies geeft. Deze module beschikt helaas nog niet over een functie om exact te filteren op lichting/bouwjaar etc. Ik stuur u een persoonlijke mail om uw casus verder te bespreken, indien gewenst. We nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdelingen, waarvoor nogmaals dank. Ik wens u voor nu een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Martijn.
Meerdere keren een bestelling geplaatst, nog niets als negatief ervaren. Vaak zijn producten ook nog scherp geprijsd waardoor je ook nog minder betaald dan elders.
Uitmuntend
duidelijke beschrijving en plaatjes, vlotte levering
Prima! Alleen vreemd dat je bij je aankoop 10% korting kreeg, maar bleek achteraf niet voor aankoop fietsdragers. Mag duidelijker gecommuniceerd worden!
Hallo,vind 1 ding jammer bijvoorbeeld mijn ervaring als je een distributie set van een alfa mito besteld zouden jullie ook de andere dingen kunnen aanprijzen.voor mij was dit de 1 ste keer dat ik bij een alfa mito een distributie set monteer en wil zeggen op de site dat je ook een waterpomp,dichting,een lock tool nodig hebt en dat je niet de andere stukken weer moet bij te bestellen.dat is ook goed voor jullie en voor de koper. Groetjes peter
alles prima oke. alleen dat doen we als de bliksem ??
Snelle en juiste levering
eenvoudig zoeken via kenteken en de juiste artikelen worden super snel geleverd.
Belofte van snelle levertijd wordt helaas nooit waargemaakt. Daarnaast graag betere selectie van echt passende onderdelen.
Beste heer De Jager, Hartelijk dank voor uw review. Ik lees tot mijn spijt dat u meermaals vertragingen heeft doorgemaakt en dat u niet altijd de juiste producten ontvangt a.d.h.v. de kentekenmodule. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Mijn gemeende excuses hiervoor. Helaas schuilt er zich achter het leverproces een gecompliceerde logistieke keten. Met afhankelijkheden van derden is het incidenteel lastig om deze levertijden exact na te komen. Excuses hiervoor nogmaals. Spijtig genoeg kan onze kentekenmodule (nog) niet filteren op OEM nummers. Wij beschikken ook niet over zo'n soort database. Hij filtert dus alle producten weg die gegarandeerd niet passen. Echter, wel levert hij soms nog verschillende OEM nummers aan. Dit heeft vaak te maken met de lichtingen waarin het model geproduceerd is. Natuurlijkerwijs helpen we u graag aan de juiste onderdelen. Onze klantenservice staat u graag te woord over de toepasbaarheid van uw onderdelen. Ook geven hiernaast graag mee dat het gebruik van OEM/origineelnummers wenselijk is. Ik hoop dat bovenstaande enige toelichting geeft over onze processen. We nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdelingen, waarvoor nogmaals dank. Ik wil u een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Makkelijk zoeken van onderdelen,goede service en kwaliteit….
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering.
Niks op aan te merk en lekker snel!!
goede service maar ik merk dat onderdelen bestellen bestellen lastig is als je op kenteken zoek niet alle onderdeken passen op mijn auto daar integen ruilen geen probleem dus altijd de doos netjes open maken
Fijne ervaring. Stukje zekerheid mocht het onderdee tochl niet matchen ook al checken ze dit van te voren. Mocht ik weer iets nodig hebben, bestel ik bij hun
Snelle levering conform afspraak. Goede service.
Steeds op tijd geleverd en goed verpakt
5 Banksstraat
Ede 6718 XP