2 producten gekocht om te proberen lukte niet helaas dus 1 teruggestuurd. Moet ik voor allebei de kosten opdraaien. Even dubbele verzendkosten a 7 euro betalen. Echt schandalig. Gaan we ook nooit meer doen
Beste Youri, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. Ik zie dat u een universeel product heeft besteld. Hierbij zijn de retourkosten inderdaad helaas voor eigen rekening. Dit is omdat wij hierbij niet kunnen garanderen of het past. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Niels
Helaas kon men mij niet verder helpen met mijn vraag betreffende raam rubbers. Maar volgende keer beter.
VLOTTE LEVERING EN GEHEEL IN ORDE
Levertijden worden nooit gehaald
Beste Christophe, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij doen altijd ons beste om bestelling tijdig bij de klant te leveren. Helaas zijn er een hoop factoren die invloed hebben op de levertijd. Hierdoor is het lastig om altijd volgens de geschatte levertijd te leveren. Ik zie dat het de laatste twee keer wel goed is gegaan. Wij hopen dit dan ook vast te houden en streven ernaar om ons bezorgproces consistenter te maken. Met vriendelijke groet, Niels
Producten als verwacht, goede kwaliteit
Winparts heeft goede website om de passende onderdelen op kenteken uit te zoeken. Levering is goed en snel.
prima op tijd Prima product
Nette service top!
Goed, corect en snel.
Product is zoals omschreven en snelle levering.
Zoals de titel al zegt
De Bosch ruitenwissers voor mijn Kia pasten goed en ze zijn de volgende dag keurig verpakt geleverd.
Goed product voor goede prijs
Snelle levering en goede kwaliteit!
Na een aantal vragen,snel antwoord via de klantenservice.
Voldoet aan de verwachting. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Sneller service goede prijskwaliteit verhouding.
2 remschijven en 1 remtrommel gekocht. Merk Delphi. Brembo was niet leverbaar. Trillingen bij het remmen. Trommel met de meetklok op een draaibank gecontroleerd. 0.1 mm slag in een nieuwe trommel. Resulteert in een aanlopende achterrem en aan voorkant trillingen bij het remmen
Goedemorgen Rob, Bedankt dat u uw review hebt achtergelaten. Onze excuses voor het feit dat de remtrommel mogelijk niet goed is. Ik zie dat u al een e-mail naar onze klantenservice hebt gestuurd. Ik stuur u een persoonlijk reactie per e-mail om uw case bij de garantieafdeling te krijgen. Mijn collega's helpen u dan verder met dit probleem. Met vriendelijke groet, Anita
Bestelling werd heel snel geleverd, en de prijs was heel redelijk. Bedankt!
Als je een advies geeft zorg dan dat het klopt
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u op kenteken had besteld en dat de onderdelen toch niet pasten. Onze excuses hiervoor. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken en de maten of het origineelnummer te vergelijken. Overigens bieden we de optie om op kenteken bestelde onderdelen te retourneren via ons terug te sturen: https://winparts.returnless.com/nl We hopen hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Onderdelen snel en netjes geleverd
tot heden gaat het perfect
S,avond besteld volgende dag al in huis. En betaalbare producten tot de volgende keer. Thanks
Ruitenwissers passen perfect. Wissen perfect. Betere als de originele.
Goede kwaliteit en snelle levering.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP