Verzendkosten

200 € bestelling en moet ik nog verzendkosten betalen. Sluit nergens op

Niet op voorraad en niet op tijd leveren.

Ik heb op de site van Winparts geselecteerd en betaald. Vervolgend kan er niet geleverd worden vanwege gebrek aan onderdelen. Ik heb speciaal voor Winparts gekozen om de onderdelen vroeg in huis te hebben. Nu krijg ik bericht van een storing en moet ik op vakantie zonder onderdelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Snelle levering van passende onderdelen die concurrerend van prijs zijn

heel goed

Snelle levering ook voor retour geen gezeur snell afhandeling.

Gewoon top, niets op aan te merken.

Top product, snel afgeleverd.

Lange levertijd, en problemen met producten

Lange levertijd, en problemen met producten. Heel veel moeite moeten doen om te zorgen dat problemen worden opgelost.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Goed geholpen

Had een vraag, gebeld en hebben het opgezocht zodat ik de goede kon bestellen.

Lijkt nergens na

Ik kreeg het beschadigd binnen en de panelen hadden niet de juiste vorm

Snel en correct

Ik bestel al mijn onderdelen bij Winparts. Prima prijzen en snelle levering

bij eerste gebruik al stuk

Wieldoppen van hard plastic gemaakt daardoor geknapt bij eerste keer plaatsen

altijd ok

Ok

top

goede service

Goeie ervaring met Winparts als altijd!

Ruitenwissels besteld: gemakkelijk en snel geleverd

direct juiste onderdeel

Gezocht naar een onderdeel. Nergens gevonden, alleen daar

Veel in huis voor de doe-het-zelver.

Winparts biedt me veel waar voor m'n geld en heeft erg veel voor degene die graag zelf z'n auto's en motoren onderhoudt. Met de handige match op kenteken weet je vrijwel zeker dat wat je besteld hebt ook daadwerkelijk past. Houd wél rekening met een dag vertraging in de aflevering van je bestelling; dinsdag besteld is donderdag in huis.

Onderdelen passen goed

Onderdelen passen goed , enkel de levertijd wat ze zeggen klopt niks van nu al twee x ervaren dat de leverdatum niks van klopt. Dus als je geen haast hebt prima , maar als je iets snel nodig heeft niet doen!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snel en adequaat

Erg snelle levering met de juiste spullen. Goed verpakt. Kan niet beter!

Zoals altijd altijd eerste klas materialen

Winparts is al jaren mijn vaste keus voor automaterialen vanwege prijs/kwaliteit en service

Goede prijs kwaliteit verhouding, altijd keurig op tijd geleverd !!

Positief

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Top. Uitstekend product

Alles vlot en juiste

Snel antwoordop mijn vraag en snel geleverd. Perfect!

Goede passing snel geleverd

Juiste onderdelen, heeeeel belangrijk