Het product was goed ingepakt en goed verstuurd.

Prima ervaring

Snelle levering en door middel van het kenteken van je auto krijg je altijd de goede levering van het product.

Producten worden netjes op tijd geleverd

Veel keuze

Prima levering. Matige Technisch info

Niet te vinden welke maat klem ik voor een einddemper nodig heb. Ik moest twee maten bestellen voor de zekerheid, de geadviseerde maat en de opgemeten (kleinere) maat van de oude. De geadviseerde maat was veel te groot. Verder prima spul en levering.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Was goed.

Het was goed het past en ook snel bezorgd.

Goede prijs, snelle levering

Snel verzonden na bestellen, prijs was goed en pasvorm was prima.

Geweldige service bij online kopen

Bij de auto accessoires die ik kocht werd vanzelf een check uitgevoerd of dit op mijn auto zou passen ! Ik had mijn kenteken ingevoerd. En een mooie prijs,bv voor ruitewisserset, €25 ipv €46 voor identieke set bij locale automaterialen handel ! Super dus

Duidelijk en simpel meteen het goede onderdeel

Makkelijk je kenteken invullen. Direct de goede specificaties. Keuze uit prijzen en de beste merken. Snel in huis.

Bij 1 van de wieldoppen een breuk, snel en klant vriendelijk op gelost.

Slecht

Staalborstel bestelt 2x borstelen alle staal borstels eruit gevallen. Bougies verkeerde lengte.

Jullie zouden product controleren

Ruitenwisser besteld met kenteken, maar niet de juiste gekregen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Ruitenwisser bladen

Juiste type eenvoudig te vinden op kenteken.

snel geleverd en altijd de juiste onderdelen

treffend zoekresultaat mbv kenteken. Op die manier heb je altijd het juiste onderdeel te pakken.

Top bv

Makkelijk bestellen top kwaliteit van producten

Altijd de juiste onderdelen en snelle service

Zoals hierboven. Topwinkel!

Ik wou 5/5 geven maar ik kreeg 4.5/5

Dat is bescheiden. Product is top. De pasgarantie en controle is apart. De verzending en packaging is on a whole other level

Fijne website om auto onderdelen te bestellen. Handig dat je je kenteken kan invullen ter controle of het onderdeel op de auto past. In mijn geval was het toch niet de juiste, maar ik kon t kosteloos voor het juiste onderdeel omruilen. Heel erg blij mee!

Betrokken

Op mijn vraag of mijn fietsendrager toch wel op tijd geleverd werd, deed men er alles aan om het te regelen.

Tot nu toe geen onderdelen gehad, die niet paste.

Tot nu toe erg goed, nog geen onderdelen tegen gekomen die niet paste. Dat kan zeker een keer gebeuren, maar dit is nog niet gebeurd.

Een positief ervanren

Is een aanrader bij jullie te bestelling Wordt goed opgevolgd Bedank aan de Team Gonzalez J

Prijs goed. Helaas een dag later dan afgesproken.

Niet altijd betrouwbaar

Zeggen dat het een bepaalde datum komt maar heb al medere keren niet op tijd gekregen Als bedrijf zijnde kun je zo geen afspraken maken

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Top bedrijf

Goed benaderbaar bedrijf

Snelle levering under auto coating die van uitstekende MOTIP kwaliteit is.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP