Zondag besteld dinsdag in huis

Betrouwbaar

Top snelle levering

Top bedrijf

Duidelijke website,goede prijs en goede service

Uitstekend advied

Ik had een verkeerd onderdeel besteld en dankzij tussenkomst klantenservice toch juiste ontvangen. Super

De service is goed, maar wat de site aangeeft voor mijn citroen berlingo (thermostaat) was voor een 206 peugeot. Past dus niet!.

Wederom prima!

Ook deze bestelling is weer prima verlopen. In mijn bestelling zat helaas 1 ondeugdelijk product. Dit product is na goed telefonisch contact met Winparts, binnen 2 werkdagen opnieuw geleverd en dus door Winparts opgelost zoals het hoort.

Zoals beloofd goed

J

J

Goede service en snelle levering

Product zoals omschreven

Product is zoals omschreven

Na een week nog geen reactie

Ik heb besteld bij Winparts, en laten leveren door DHL bij een DHL afhaalpunt. Ik kreeg bericht van DHL dat het adres onbekend was (again, DHL AFHAALPUNT) ik contacteer winparts hoerover, maar na een week nog geen reactie, dit is de laatste keer dat ik bij winparts bestel, en ik raad het iedereen af.

Goede kwaliteit past altijd

De geleverde kwaliteitsproducten zijn goed verpakt en snel verzonden.

Compleet, comfortabel en snel

Ruim assortiment, goede en heldere site met voldoende informatie over de producten. Levering gaat snel. Prima webshop

Winnaar in onderdelen

Winparts heeft gewoon alles in huis voor mijn Audi A6. Als het even niet op voorraad mocht zijn, dan kun je makkelijk met hun contact opnemen over een eventueel vervangend artikel. Heb al regelmatig filters, olie, pakkingen en aanverwante artikelen gekocht van goede / originele kwaliteit. Degelijk verpakt en snel verzonden. Betrouwbaar bedrijf met professionele medewerkers.

Vlotte levering, goeie prijzen

Altijd top!

Enkel goede ervaringen met Winparts. Goede producten, snelle levering. Handige site. PRIMA

Kofferbakmat paste precies en werd snel geleverd

Mooie prijs

en snel geleverd

winparts ok, maar werken met post nl, geen vertrouwen

post nl heeft geen vertrouwen door, dagelijks krijgen we andere leveringsdatum, geen rs wanneer we reageren, wordt steeds geleverd of er iemand thuis is of niet, ER WORDT NOOIT AANGEBELD? GEWOON GERIEF VOOR HUISDEUR, zichtbaar van op straat , waar het steeds kan gestolen worden, zelfs zoals deze keer met waarde van meer als honderd euro, zselfs eens toen waarde 258 euro was, wat indien het GESTOLEN wordt, bij jullie staat het als AFGELEVERD, maar nooit aan wie

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Prima service, ook bij retourzendingen

Altijd goede en snelle leveringen. En als er een keer iets is, wordt het probleemloos opgelost.

Snelle en correcte levering

Op de site stond een duidelijke omschrijving van het product dat ik nodig had.

Normaal snelle levering, echter enkele artikelen levertijd enkele dagen.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede producten, goede service

Prettige website om producten te kopen, kwaliteit van de producten is goed en de service is keurig.

goede ervaring

prima goede snelle service