Product goed en levering perfect.

Selectie op kenteken, maar product was niet specifiek voor onze automerk. Hierdoor helaas niet meer de aërodynamische look. Vandaar een ster minder.

Niet kopen bij Winparts

Slechte partij, met dramatisch retour beleid. Levert slechte kwaliteit producten, en laat koper opdraaien voor alle kosten. Zal nooit meer bij deze partij iets kopen.

Uitstekende service

Artikel was niet de juiste maat maar werd zonder problemen teruggenomen.

grandioos

Binnen 16 uur op een zeer correcte wijze mijn pakket geleverd . TOP

Snelle en fijne afhandeling van de aankoop

Telefonisch slecht te bereiken

Product is prima.bezorgdienst slecht.info hierover bij jullie niet mogelijk 10 minuten on de wacht en nog geen contact

Raamwindschermen besteld.

Windschermen bestelt voor mercedes a 160 met alle gevraagde gegevens, en alsnog de verkeerde opgestuurd krijgen. Dit is toch wel erg slordig met de klant omgaan. Hierna naar mij mailen dat de juiste schermen waarschijnlijk half December bezorgt zullen worden. Een telefoontje naar mij om het uit te leggen zou ik toch wel op zijn plaats gevonden hebben.Ik vind het onbegrijpelijk dat na het geven van alle gevraagde gegevens de medewerkers het verkeerde product kunnen verzenden,of snap ik dat gewoon niet ???

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Perfecte transactie

zeer goed

Materialen zijn snel en juist geleverd

De bestelde materialen werden snel en accuraat geleverd, zonder onnodige omruil.

Onderdelen snel leveren

Top bedrijf

Alles perfect verzorgt , SNEL IN HUIS , GOEDE PRIJZEN

vlotte levering en goede prijs/kwaliteit

wieldoppenset besteld; snel geleverd en ziet er goed uit

ik ben super tevreden, goede service,groeten Jozef

ik ben super tevreden, goede service, groeten Jozef

Uitstekend.

Snel, efficiënt en goedkoop

Het was en is altijd wel goed bij Winparts goede materialen veel keuze met duidelijke omschrijving en nu hebben ze ook de leveringen verbeterd daarom in een word Perfect

De beste prijs en zeer snel in huis

Als enige hadden ze dit onderdeel voor me en ik had get met een paar dagen in huis !

Perfecte pasvorm en goede prijs

Duidelijke site, goed product en prijs is oké.

Goede prijs en supersnelle levering via een makkelijke website

Al vaker dit item besteld : makkelijke manier van bestellen, perfecte communicatie. Snelle levering en goede prijs..... Kortom perfect

Snelle levering en goede kwaliteit

Filters pas perfect en op rijd gekomen

Mooie prijs voor goed materiaal!!!!

Twee setje ruitenwissers besteld , mooi spul voor een nette prijs.. Gisteren besteld en vandaag geleverd. Super Ga zo door winparts

Goede informatie

Een snelle levering en goed produkt

Vlotte levering

Makkelijk.te bestellen snelle levering

Perfect!

Matje past perfect, snel opgestuurd.

Snel en goed!!

Duidelijke app. Werd goed geholpen door de groene vinkjes

tevreden

5 Banksstraat