Beter dan verwacht

Hier kon nog menige shop een voorbeeld aan nemen.

niet reflecterende reflector, niet reagerende klantenservice

In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met Winparts. Na mijn laatste bestelling moet ik helaas mijn beeld van de winkel bijstellen. Ook na meermaals mailen krijg ik geen reactie op mijn melding dat de geleverde reflector niet werkt. Ik heb foto's gestuurd (met flits gemaakt) waarin het verschil met de andere, originele, reflector goed zichtbaar is. Hierop mag een auto afgekeurd worden voor de apk, want hij is zo niet gemarkeerd bij parkeren in het donker.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Makkelijke website en snelle levering

Onderdeel gemakkelijk te vinden en te bestellen. Helemaal fijn dat de levering dan ook snel is!

Bijna altijd de juiste onderdelen

Vlotte levering Voordelig geprijsd Tot nu toe passen de aanboden onderdelen altijd op de aangegeven auto

goede snel service

snel geleverd en goede prijs

Vlotte levering

Motorolie besteld met de productcode die de dealer voorschrijft. De prijs was minder dan de helft van de prijs die ik bij de benzinepomp betaal, en van hetzelfde merk.

goede service, goede producten

gewoon zoals het hoort

Ruim assortiment, makkelijk bestellen, eenvoudig het typenummer vinden met behulp van kenteken en snelle levering. Het betrof een set ruitenwissers van Bosch.

Supersnel

Al meerdere keren besteld bij Winparts, en supersnelle levering de volgende dag. Top

Snel geleverd.

Gekregen wat ik heb besteld.

Spullen passen heel goed op de auto

mooi op tijd bezorgd en juiste onderdeel

Past en op tijd

Veel op voorraad meestal raak

Goede prijs, maar levering is 8 van de 10 keer te laat

Ik heb een autobedrijf. Ik bestel best vaak bij hen. Maar elke keer komt de bestelling te laat. Ik hoop dat ze dat verbeteren. Verder een goede bedrijf. Als je geen haast hebt, zou ik zeker winparts aanbevelen

Eenvoudigweg goed!

Afgezien van het feit dat de site goed in elkaar zit, zit de meerwaarde van Winparts vooral in de service die geboden wordt. Is een product niet geleverd of defect geleverd dan wordt dit 'gewoon' opgelost.

Veel onderdelen en vlot geleverd.

Dat had ik hier boven reeds vermeld.

Super goed

Super te vreden

Gewoonweg goede services

Website goed. Verzendpartner drama

Bestelde maandag met de belofte dat het pakket de volgende werkdag kwam. Pakket was er pas op donderdag op een tijdstip anders dan aangegeven. Gelukkig waren de buren thuis. Cycloon fietskoerier klinkt leuk maar maken het niet waar. Oh en jullie groene deugneus mailtje is ook onnodig.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

top

snelle levering, top product

goede prijs en snel geleverd

Supersnel geleverd!

Op zaterdag een bestelling geplaatst, die werd al op maandagmorgen bezorgd! Top!

Snelle levering. Verhouding prijs/kwaliteit prima.

Zeer goede service

Uitstekende service en prijs

Bosch Aerotwin ruitenwissers gekocht. Prima product, snelle levering en scherpe prijs

5 Banksstraat

Ede 6718 XP