Ik heb 3 x wat besteld bij winparts, en telkens komt winparts als goedkoopst naar voren
Ik gebruik ze als zaaibakken in mijn kas ,ze zijn nl de allergoedkoopste dan de vergelijkbare zaaibakken elders.
De tot nu toe aangekochte producten zijn naar tevredenheid goed en optijd geleverd
geen bijzonderheden
Gewoon snel kunnen bestellen, de garantie op de artikelen is uitstekend. Geen gedoe met wel of niet omruilen, retourneren of wat dan ook. Ook hier is Winparts de grote winnaar. Klant gericht en op z,n Engels: No Nonsense.
nu voor de 2e keer poetsproducten van meguiars hier besteld en beide keren lekkende verpakking. prijs altijd wel goed.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u tweemaal lekkende producten heeft ontvangen! Dat is natuurlijk erg vervelend, onze excuses hiervoor. Ik zie dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen hierover. Zou u een mail willen sturen naar [email protected]? Dan kijken we graag samen met u naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Thirsa
Snelle levering en mooi product
Tot twee keer toe verkeerd artikel gekregen, ben daar nu klaar mee. Via telefonisch contact geprobeerd voor de tweede bestelling het goed te bestellen maar dat ging dus ook fout
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de bestelling tot tweemaal verkeerd geleverd is! We begrijpen dat dit erg frustrerend is, onze excuses hiervoor. Helaas hebben wij geen mogelijkheid om de bestelling handmatig te controleren voordat deze verzonden wordt. Ik zie dat u inmiddels een retour heeft geregeld voor de verkeerde levering. We hopen dit in de toekomst te voorkomen en u snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Thirsa
Snel safe en simpel
Makkelijk zoeken via kenteken
Hallo, ik heb voor een Volvo V60 my2013 een set besteld, maar de bestuurdersmat pas eigenlijk net niet. Deze staat bol om bij de voor-gemonteerde "klikkers" passend te kunnen zijn. Ik zou dit graag opgelost zien. De hoh maat van de ronde uitsparingen is 8 mm verkeerd ofzo. Ik zou het bedrijf aanbevelen als dit opgelost wordt. Ander heb je niet veel aan het product. Ik heb de service afdeling nog niet gesproken, ik hoop dat ze het via deze weg oppakken.
Goedemiddag Lex, Bedankt voor uw feedback, Wat vervelend om te vernemen dat de automatten niet passend zijn op uw voertuig! Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat u hierover een mail heeft gestuurd. Ik zal zo spoedig mogelijk op uw mail reageren en zorgen dat we dit probleem met u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Snel geleverd, top product, scherpe prijzen en veel keuze.
Nog steeds niet mijn bestelling binnen
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd geleverd kon worden! Ik zie inderdaad dat deze al een aantal dagen geleden verzonden zou zijn, maar dat deze nog niet verwerkt is in het sorteercentrum. We zullen een onderzoek bij de vervoerder opstarten om uit te zoeken wat er precies aan de hand is met de order. Als hierover meer bekend is, dan nemen we per mail contact met u op. Met vriendelijke groet, Thirsa
Wij zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden met de afhandeling.
Toppie
Ik had een thermostaat huis besteld. En ondanks de info op de website nog aanvullende reactie dat deze mogelijk niet zou passen. Na contact de juiste ontvangen. Helemaal blij mee!
Zeer goede ervaring
Automaterialen bestelden na twee dagen bericht pakketje wordt bezorgd. Tot zo ver oké. Een uur voor de bezorgtijd een bericht bezorging uitgesteld naar de volgende dag. Idem de dag erop en de daarop volgende dag zonder enige uitleg waarom. Na uiteindelijk 7 dagen verder bericht pakketje komt eraan en uiteindelijk om 12:55 uur de melding bezorgd. Leuk maar die bezorging was niet bij mij. Contact opgenomen met winparts en toen bleek het pakketje retour gegaan te zijn. De reden? Niet niemand die mij dat vertellen kon alleen maar misschien dit of misschien dat, lekker vaag. Wat meer duidelijkheid hierin zou een stuk klantvriendelijker zijn en voor meer begrip zorgen. Natuurlijk kan er van alles gebeuren met een pakketje, stukvallen, beschadigen, enz. enz. maar laat het de klant dan ook weten I.p.v. dat ik 4 ochtenden thuis voor niks op het pakketje wacht.
Goedendag, Bedankt voor uw bericht. Wat een vervelende situatie! We begrijpen dat dit erg frustrerend is, onze excuses hiervoor. Ik zie dat het pakket retour is gestuurd vanwege verkeerde adresgegevens. Helaas krijgen wij hier geen notificaties van, de order wordt automatisch gecrediteerd als deze retour is gekomen. Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, Thirsa
Dito als boven
Makkelijk te zoeken en snelle levering
Ondanks de pasgarantie, paste het artikel niet. Na een eigen aanpassing wel. Dit ook via de mail gemeld, dat niet alle afmetingen vermeld worden bij de beschrijving. Het antwoord wat ik terug kreeg strookte niet met wat ik aangaf.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat het bestelde onderdeel niet passend bleek te zijn, ondanks de pasgarantie. Helaas komt het af en toe voor dat de kentekencheck toch niet helemaal klopt, in dat geval mag uiteraard gratis retourneren. De retour kunt u aanmelden via ons retourportaal. Mocht u wensen dat we meekijken naar een andere set remblokken, dan wil ik u verzoeken om een foto van uw oude remblokken naar ons te mailen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Bij bouwmarkt verkeerde ruitenwisser gekocht. Bij Winparts mijn automodel opgegeven en gewoon gevonden wat ik zocht. En dat is altijd zo. Het wordt ook vlot opgestuurd, zodat ik weer de weg op kan.
Goede dienstverlening en prima prijs kwaliteit verhouding
5 Banksstraat
Ede 6718 XP