Precies wat we zochten voor een prima prijs
Met een paar klikken wat je nodig hebt.
Snelle levering en vriendelijke ensen
Vacuumpomp besteld. Levering tijdig en uitstekend verpakt. Kon niet beter wensen.
De voorraad in niet betrouwbaar vaak besteld zou op voorraad zijn en de volgende bezorgd worden, echter duur het wel een paar dagen voor de bestelling binnen komt. Nu na de overname zijn de bestelde onderdelen wel de juiste voor de overname vaak de verkeerde onderdelen binnen gekregen en het retour zenden was altijd moeilijk, ik heb nog steeds veel bestelde onderdelen in mij garage liggen!!
Beste heer/mevrouw Storm, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Mijn excuses voor het ongemak. De synchronisatie van de voorraad loopt af en toe een beetje achter op de site. We doen ons best om de voorraad zo up-to-date mogelijk te houden. Indien u vaker een grotere bestelling van iets plaatst, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We controleren de voorraad uiteraard graag voor u. Ik stuur u nog even een persoonlijke mail om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. Voor nu wens ik u een hele fijne avond toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
meerder onderdelen voor de auto besteld, aar omdat er meerdere voorwerpen zijn die misschien wel bij jouw auto horen , toch fijn dat Winparts dat we aangeeft dat je de juiste besteld
Nooit problemen mee gehad, spullen van top kwaliteit. Betrouwbaar bedrijf.
Of ik nou een artikel van 5€ koop of 350€, ze berichten goed en leveren snel
Snelle levering zelfs binnen de vooraf gemelde termijn.
Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost.
Nvt
Besteld en binnen 1 á 2 dagen binnen met de juiste producten.
Heel goed afgehandeld waren alle bedrijven maar zo Willem
Ruitenwissers op kenteken besteld, passen niet. Whatsapp gestuurd voor oplossing na 3 dagen en 2 reminders nog geen antwoord. Wel twee mails voor reviewverzoek gehad en een reclame mail van Winparts, even herprioriteren mensen.
Beste Stein, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bestelde ruitenwissers niet passen op je auto en dat je nog geen reactie op je berichten hebt ontvangen. Er kunnen meerdere soorten ruitenwissers toepasbaar zijn op een kenteken. Je kunt dan aan de hand van de specificaties beoordelen welke je nodig hebt. Wanneer de otnvangen wisserbladen niet passen, kun je deze retourneren via de website en eventueel een nieuwe bestelling plaatsen. Helaas komt het soms voor dat de Whatsapp berichten niet goed bij ons aankomen. De mails met de reviewverzoeken en de e-mails zijn geautomatiseerd en staan dus los van het contact met de klantenservice. Wanneer je tijdens openingstijden niet binnen een uur een reactie hebt ontvangen, raden we je aan om per Live Chat, e-mail of telefonie contact op te nemen. Ik heb je nu een persoonlijke e-mail gestuurd om te kijken hoe we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Tim
Via de uitstekend ingerichte website is m.b.v. kentekenregistratie in no-time het juiste product te vinden. De aflevering gebeurde volgens planning en de montage was met de gebruiksaanwijzing er bij kinderspel.
Goede producten, goed bereikbaar en zeer goede service
De bestelling is goed aangekomen, prima verpakt en met een snelle levering. Alle bestelde artikelen waren aanwezig. Gewoon Prima, niets veranderen.
Ziet er mooi uit!
Super snelle bezorging voor een goede prijs.
Goed passende onderdelen, voor een goede prijs en goede service.
Het onderdeel was ook gecontroleerd op passing voor mijn auto. Dat is zeer handig omdat het een auto uit 2006 is en niet altijd de juiste onderdelen geleverd worden bij andere leveranciers.
Tyc koplampen gekocht voor Volvo s40, Wereld van verschil met de oude,ik kan weer zien in het donker!
Goede producten met veel keuze en in verschillende prijsklasse, en een snelle levering.
Netjes en goed geleverd.
Ik bestel regelmatig bij Winparts.nl aangezien ze goede prijzen hebben en snel leveren.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP