Primaservice aanrader
Bestelling werd met verkeerd artikel geleverd maar dat is rechtgezet. De volgende keer bestel ik er weer.
Spullen besteld op kenteken Pat helemaal niet Kijken we op onderdeel is helemaal de verkeerde komt niet overeen Mail gedaan op de dag van vandaag niks gehoord heel jammer dit
Beste Verberk, Bedankt voor uw review, goed dat u hierop even feedback geeft. Ik zie dat u inmiddels al contact hebt gehad met de klantenservice. Mijn collega heeft met u afgesproken dat u wat meer informatie doorstuurt. Nadat u dat hebt gedaan, kunnen we het verder oppakken. We vertrouwen erop dat het probleem in goede orde wordt afgehandeld. Met vriendelijke groet, Anita
Zoals gewoonlijk levert Winparts goede producten die ook nog snel geleverd worden,
Al vaak spullen besteld en altijd het juiste en correct geleverd.
Netjes geleverd en past perfect.
Overzichtelijke website duidelijke en snelle levering
Goede prijs kwaliteit verhouding
Nooit gelukt een persoon te spreken, niet via app, niet via website, niet via de mail. Kreeg allemaal onzin-antwoorden. Heb mezelf eruit gered, maar werd behoorlijk gefrustreerd.
Beste G. Hoekstra, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u problemen had met onze webshop en vervolgens niemand te spreken kreeg. Onze excuses hiervoor! Op werkdagen zijn we bereikbaar per telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Krijgt u op de laatste twee kanalen de chatbot, dan kunt u om een medewerker vragen. Ik heb alleen een e-mail van u gevonden. Mijn collega heeft u inmiddels ook geholpen met een oplossing. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de problemen die u heeft ondervonden. Uiteraard nemen we uw klacht mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
op 31 mei dit jaar een bestelling geplaatst. Na enkele dagen te horen gekregen dat het in backorder is en rond 23 juni geleverd gaat worden. 23 juni nog niets gehoord en zelf maar gebeld en kon de klantenservice dood leuk zeggen dat dit product niet meer leverbaar is en ook niet meer aangeboden gaat worden. En vervolgens "sorry dat is onze fout". Tuurlijk het was niet mijn fout. Vervolgens kon er nog geen hulp vanaf om naar andere opties te kijken en vervolgens zonder mijn toestemming is de order geannuleerd terwijl ze gewoon moeten leveren. Hun administratie reageert ook niet meer. Mega slecht voor elkaar en totaal geen hulp maar mij wel 24 dagen laten wachten en vervolgens niet waarmaken wat ze beloven.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat een vervelende ervaring, onze oprechte excuses hiervoor! Ik zie inderdaad dat u een voordeelset had besteld maar dat deze deels was uitverkocht. U hebt toen gebeld met onze klantenservice, waarna de gehele order is geannuleerd. Ook heb ik uw e-mail gevonden. Ik zal daar even ene persoonlijke reactie op geven om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Al veel besteld door de jaren. Altijd de juiste onderdelen tegen een super prijs. Veel keus met met de juiste informatie erbij.
De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd
Waardeloze klantenservice wil geen moeite doen.!!!
Beste Steven, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Zou u uw review wat meer willen toelichten via een mail naar [email protected]? Dan kijken we samen naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Niels
Nvt
Makkelijk en overzichtelijk
Oliewissel besteld 1. Olie 2. oliefilter 3. aftapplug ( € 1,84). Dat zijn dus 3 dingen, waarbij de plug ontbreekt in de zending. Was niet heel ingewikkeld, maar kan gebeuren dat iemand dat vergeet (stond wel op de pakbon). Ik bellen : wat vervelend, we gaan kijken of hij er nog ligt? Ja, we kunnen 'm zo gauw niet vinden, kunt u een foto naar whatsapp sturen? Uh, van 't product wat ik niet ontvangen heb? Nee van de doos, dan kunnen we zien of deze niet beschadigd is. Die is niet beschadigd. Toch maar even foto whatsappen. Gedaan met alle info erbij, krijg je een bombardement van vragen van die robot, alles 2 keer ingevuld en toen vroeg de robot of ik doorverbonden wilde worden met een ademend persoon. Ik: ja. Graag nog uw mailadres, toen was ik er wel klaar mee. Ik heb gebeld dat men de plug mocht houden, kon ik m'n oliewissel doen en de oude erin gedraaid. De dame aan de de telefoon zei; wat vervelend, als de plug hier nog is sturen we alsnog toe hoor. Antwoord : ik denk dat er nog bakken met pluggen in het magazijn staan. Altijd goede spullen ontvangen, maar volgende keer ergens anders bestellen.
Beste Simon, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons hebt. Wij begrijpen goed dat het gek klinkt dat wij een foto nodig hebben van de doos. Dit is echter omdat wij zoveel mogelijk informatie nodig hebben om een claim in te kunnen dienen. Ik zie dat mijn collega heeft aangeboden om het in het magazijn te laten controleren, maar dat u zelf aangaf dat u de plug niet meer wilde hebben. Het is natuurlijk vervelend wanneer een bestelling incompleet is. Wij lossen dit graag voor u op, maar het opvragen van de foto's hoort echter bij het protocol. Dat moet helaas gedaan worden. Onze excuses als dat niet klantvriendelijk over kwam. Mocht u de plug toch nog willen ontvangen, dan regelen wij dat uiteraard voor u. U kunt dan mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Niels
Ik heb vorige week een Pro User Diamant SG2 fietsendrager gekocht en ben zeer tevreden, zowel over het product, de service als de prijs. De installatie is simpel en mijn elektrische fiets staat stevig vast. Met de oprijgoot erbij, kan ik hem zelfs alleen op- en afrijden.
Het product doet wat men zegt. Enkel de verpakking die mag iets beter de fles lag los in de te grootte doos.
Veel keus. Bestellen gaat vlot. Goede terugkoppeling order en levering. Vlot geleverd, pakketten netjes verzorg
Raam bedieningsmechanisme Fiat Panda besteld, op kenteken. Snel geleverd, dat wel, maar die was voor een Nissan Primastar. En dan begint de ellende, RMA aanvragen, inpakken terugsturen. En vervolgens op je geld wachten, het is geen optie dat het goede wordt geleverd, je moet opnieuw bestellen, dus weer verzendkosten. Toen ze nog in Groningen zaten vaker besteld altijd zonder probleem, nu vanuit Ede is het niet beter geworden.
Beste heer Keijzer, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft deze review te plaatsen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat vervelend om te lezen dat u een volledig verkeerd raambedieningsmechanisme heeft ontvangen. Uiteraard is dit verre van de bedoeling. Onze excuses lijken me hier op hun plaats. Helaas dient het retoursysteem op deze manier ingericht te worden. Dit, om fraudezaken te voorkomen. We kunnen vanzelfsprekend niet alvast kosteloos een onderdeel opsturen als we de oude nog niet terug ontvangen hebben. Voor de verzendkosten geldt dat de optie voor een voucher bestaat. Hier zit altijd gratis verzending bij. Ik zie dat u gekozen heeft voor een terugbetaling. Omdat u de volledige bestelling retourneert gaat u ook de verzend- en handelingskosten terug ontvangen. Dit geeft u alvast de vrijheid om een nieuw onderdeel te bestellen. Ik hoop u op deze manier wat meer inzicht te kunnen geven in het proces achter de schermen. Ik ga u een mail sturen vanuit [email protected] om uw casus verder te bespreken, indien gewenst. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces, waarvoor nogmaals dank. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Snel en zoals beloofd
goede informatie en begeleiding
Prima materiaal voor een redelijke prijs.
Makkelijk te bevestigen.
5 Banksstraat