Great service

Goede service en goede klantenservice.

snel en goede service

goed en goedkoop

top snelle levering

Bij winparts ben je aan het goede adres , veel onderdelen op voorraad snwlkw levering . En makkelijk retoer indien het toch niet het onderdeel is wat je zoekt

Geweldige service

Super kwaliteit snel geleverd en zeer goede prijs aanrader dit bedrijf

Super zonder problemen

Snelle correcte levering en producten

Top zaak

Altijd klaar voor advies.

Gewoon top!

Net als voorgaande bestellingen wordt het snel en correct geleverd voor een eerlijke prijs!

Scherpe prijzen en veel keuze.

Ik heb bij verschillende partijen besteld maar ben inmiddels trouwe Winparts klant. Ze hebben scherpe prijzen en veel keuze. Tot nu toe is alles netjes optijd en goed verpakt binnen gekomen. De pas garantie is fijn, als het echt fout gaat kun je kostenloos je product ruilen.

Goede ervaring

Bestelling correct en bij niet passen ook , Correct geld terug. Ga zo door

goed het paste goed

Goed bedrijf

Snelle levering .retourzendingen makkelijk afgehandeld

De juiste producten gekregen na telefonisch overleg

Snel

Snelle levering voor Een goede prijs.

Goede producten

Komt afspraken goed na

top. snel en netjes

goed uitgelegd

Bestelde accu bleek niet te passen, of toch wel?

Na mijn bestelling kreeg ik al vrij snel een mail dat de accu niet geschikt was voor mijn auto. Terwijl er wel pasgarantie werd gegeven en mijn auto ook tussen de lijst met geschikte auto's stond. Ik moest contact opnemen met hun. Dat gedaan en er werd mij een andere accu geadviseerd. Deze was qua afmetingen exact gelijk en ook qua waardes gelijk. Uiteindelijk heb ik besteld bij autodoc, daar was de accu €40 goedkoper :)

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Makkelijk bestellen en netje en op tijd geleverd

Spullen besteld voor mijn Ford Focus 2014. Snelle levering en perfecte pasvorm. Kwaliteit is goed en bij retour is het snel geregeld. Ik bestel regelmatig spullen naar volle tevredenheid.

super

goed snel en heerlijk die pasgarantie

trage levering

Twee weken wachten op een standaard onderdeel en wel 7 keer gebeld maar dat heeft weinig geholpen. Ze snappen kennelijk niet dat je de auto voor werk nodig hebt.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Onderdelen makkelijk te vinden en pasgarantie werkt super

Kortingcode werkte niet, na contact werd het bedrag gecrediteerd. Prettig contact, goede service, scherpe prijzen.

altijd snelle levering

Supersnelle levering

Overzichtelijk, snelle levering.

Top bedrijf

Denkt mee met oplossingen en levert de juiste onderdelen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP