dit keer niet ok

Oliewissel besteld 1. Olie 2. oliefilter 3. aftapplug ( € 1,84). Dat zijn dus 3 dingen, waarbij de plug ontbreekt in de zending. Was niet heel ingewikkeld, maar kan gebeuren dat iemand dat vergeet (stond wel op de pakbon). Ik bellen : wat vervelend, we gaan kijken of hij er nog ligt? Ja, we kunnen 'm zo gauw niet vinden, kunt u een foto naar whatsapp sturen? Uh, van 't product wat ik niet ontvangen heb? Nee van de doos, dan kunnen we zien of deze niet beschadigd is. Die is niet beschadigd. Toch maar even foto whatsappen. Gedaan met alle info erbij, krijg je een bombardement van vragen van die robot, alles 2 keer ingevuld en toen vroeg de robot of ik doorverbonden wilde worden met een ademend persoon. Ik: ja. Graag nog uw mailadres, toen was ik er wel klaar mee. Ik heb gebeld dat men de plug mocht houden, kon ik m'n oliewissel doen en de oude erin gedraaid. De dame aan de de telefoon zei; wat vervelend, als de plug hier nog is sturen we alsnog toe hoor. Antwoord : ik denk dat er nog bakken met pluggen in het magazijn staan. Altijd goede spullen ontvangen, maar volgende keer ergens anders bestellen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Een aanrader, prijs-kwaliteit is top!

Ik heb vorige week een Pro User Diamant SG2 fietsendrager gekocht en ben zeer tevreden, zowel over het product, de service als de prijs. De installatie is simpel en mijn elektrische fiets staat stevig vast. Met de oprijgoot erbij, kan ik hem zelfs alleen op- en afrijden.

Het product doet wat men zegt. Enkel de verpakking die mag iets beter de fles lag los in de te grootte doos.

Wederom top

Veel keus. Bestellen gaat vlot. Goede terugkoppeling order en levering. Vlot geleverd, pakketten netjes verzorg

Teleurstellend

Raam bedieningsmechanisme Fiat Panda besteld, op kenteken. Snel geleverd, dat wel, maar die was voor een Nissan Primastar. En dan begint de ellende, RMA aanvragen, inpakken terugsturen. En vervolgens op je geld wachten, het is geen optie dat het goede wordt geleverd, je moet opnieuw bestellen, dus weer verzendkosten. Toen ze nog in Groningen zaten vaker besteld altijd zonder probleem, nu vanuit Ede is het niet beter geworden.

Snel en zoals beloofd

goede informatie en begeleiding

Goed!!

Prima materiaal voor een redelijke prijs.

Makkelijk te bevestigen.

goede website bestelling klopt altijd

altijd goed

Scherpe prijzen en snelle service.

Gewoon goed en daarnaast ook nog eens bereikbaar.

Makkelijk bestellen snel in huis

Handig online besteld Snel in huis

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Fijne shop

Eenvoudig zoeken en super snelle levering. Chapeau

Werkt goed en snel.

Snel en goed

Positief , snelle levering

Lampjes worden snel geleverd met goede tracking. De verpakking kan mijn inziens beter vermits het doosje van de lampjes in een grotere doos stak zonder opvulmateriaal. Dat betekent dat het doosje kan rondslingeren in de grotere doos.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

perfect

Zeer lang wachten op info retour

punt 1 Heb contact gehad na 7 dagen nog niets bekent over mijn retour Is waarschijnlijk iets fout gegaan zeggen ze is al 7 dagen binnen bij Winparts volgens mijn mail. punt 2 Als ik iets bestel moet ik binnen een seconde betalen. Maar als er geld terug gegeven moet worden moet je wachten min 3 tot 4 dagen duurt allemaal veel te lang. Met vriendelijke groet M.Vreeswijk

Goede ervaring

Snelle levering en goede handleiding voor plaatsen ruitenwissers. Verder goed verpakt tegen beschadigen.

Snel bezorgd

Prima prijs Vergeleken met andere aanbieders

Toppie levering

Zoals altijd, goed advies en snelle levering

Pakje volgens afspraak op tijd ontvangen.

Ik kon de onderdelen dezelfde dag nog monteren.

Terug betaling een drama.

Artikel nooit afgeleverd omdat Post.nl het kwijt was. Na het terug gevonden te hebben is het retour gestuurd naar Winparts. Ik moest het maar opnieuw gaan bestellen en het bedrag van de eerste levering zou terug betaald worden. Ze hebben de retour al bijna 1 week terug ontvangen echter het bedrag terug storten dat schijnt moeilijk te zijn.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Nu wel goed geleverd

Na een verkeerde levering nu wel goed, kosteloos retour is super

5 Banksstraat

Ede 6718 XP