Korting beloven en die niet krijgen

Zeer slecht helaas

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

goed overzichtelijk

een goed overzichtelijke web site en goede prijzen op de onderdelen

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Het was zeer eenvoudig om de juiste olie voor mijn auto te selecteren voor een gunstige prijs, tevens geschiede de levering snel.

Niet goed geregeld

Ik heb een trekhaak gekocht en kabel maar de kabel was verkeerd en ik was over mijn dagen heen om terug te sturen En uitgelegd hoe het kwam verbouwing bezig nu pas tijd gehad om de trekhaak te installeren nieuwe kabelset bestelt veel duurder dan de eerste wat jullie hadden aan bevollen dus kon nawijn geld terug krijgen jammer Kan wel eens gebeuren dat je telaat bent door omstandigheden

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Super jumpstarter

Ga op mijn fiets naar mijn werk, in de afgelopen maand misschien 3 a 4 keer gereden met de auto naar de supermarkt, blijkbaar toch niet meer zo'n beste accu, de jumpstarter er op starten en gelijk lopen, top jumpstarter de Noco genius GB70 12v 2000A en een bescherm-case gekocht bij Winparts, binnen een dag bezorgd, keurig verpakt en op de hoogte gehouden van de bezorging, klasse

goede website, snelle service

goede website, zoeken van onderdelen gemakkelijk, snelle service.

Snel en juist geleverd, facturering niet op orde

Ik heb direct via iDeal betaald. Tot mijn verbazing kreeg ik twee aanmaningen om alsnog te betalen, afkomstig van een noreply adres, ik kan daar dus niet op reageren. Erg irritant!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

betrouwbaar

hier vind ik alles wat ik nodig heb aan de beste prijs, klantenservice is uitstekend voor raad en daad

Snel geleverd. Goede blokken

TOP product

TOP kwaliteit snelle levering

Prima servvice want duidelijke webshop en kenteken proof onderdelen

Wel net iets te dure onderdelen vergeleken bij anderen.

Erg goede producten.

Prima aftersales communicatie.

Correct, goede prijs en snel!

Correct, goede prijs en snel!

Alles voor je auto vinden

Ik wilde verschillende onderhoud en onderdelen hebben voor mijn auto en ik heb ze allemaal gevonden onder mijn kenteken. Alles is ook gewoon online verkrijgbaar, er is niets wat niet verkrijgbaar is of even "out of stock" wat je bij sommige andere site's wel hebt.

Vrijwel altijd direct het juiste onderdeel binnen twee dagen in huis

Zeer ruime keus uit vrijwel alle onderdelen die ik nodig heb. De keuze is snel en makkelijk te maken en vrijwel altijd binnen twee dagen in huis. Niets te wensen over!

niet goed

Onlangs een linker autospiegel gekocht bij Winparts . Maar toen ik de verpakking opende zat er wel een linker spiegel in maar de kap was van een rechterspiegel dus die past er niet op. zou Winparts dit probleem op kunnen lossen.

Snel en goed!

Snelle en goede ervaring met merk en type gebonden producten. Niet duur en perfect passend. Snelle levering.

Vlotte levering en luisteren en oordelen met klachten

betrouwbare leverancier

Na bestelling wordt er gekeken of de onderdelen passend zijn voor de auto en daarna snel verzonden. Is altijd goed en snel geregeld. Complimenten

Gewoon goed

Goed advies redelijk geprijsd.

Pakket vermist

Bieden aan de bestelling terug te sturen en krijg je vervolgens een mail dat je bestelling gecrediteerd wordt. Ik zoek wel een andere leverancier...

Hele snelle service

De sneeuwkettingen goed beschreven en makkelijk te bestellen

Beste winkel

Beste winkel

Prijs top, verzending snel. Service altijd dikke duimen

Zie boven

Snel geleverd en voldoet aan wens

Had een einddemper besteld. Is geleverd binnen no time. Kwaliteit is ook echt goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP