Nette afhandeling en goede prijzen
Buitenkap voor spiegel en richtingaanwijzerkap besteld met behulp helpdesk. Foto laat zien dat er 5 bevestigingspunten zitten. Krijg er een met 3, richtingaanwijzerkap is wel goed. Terugsturen met geen verzendkosten met opnieuw bestellen. Hier begint de teleurstelling: eerst terugsturen, ontvangst Winparts....bevestiging en bon. Dit duurt tenminste 1-2 weken voordat....maar ik heb het onderdeel snel nodig. Dus opnieuw en opnieuw helpdesk een ander besteld MET 5 bevestigingspunten....wederom er een met 3 bevestigingspunten EN opnieuw verzendkosten. (had er voor de zekerheid een spiegel bijgedaan) Krijg het advies om bij Partspoint te gaan!? Zij kunnen niet leveren! Dus terugsturen en GEEN teruggave van min. 1x verzendkosten. Voor 2 simpele onderdelen de hoofdprijs betaald in verzendkosten EN GEEN Buitenkap!! Winparts vindt dit normaal!? Weken wachten op geldteruggave. Dus retour betekent niet dat op tijd een bon/geld krijgt om opnieuw te bestellen, ondanks hun fout!! Foto's op pagina komen niet overeen met werkelijkheid. EN GEEN ONDERDEEL!
Beste heer Koelewijn, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft deze review te plaatsen. Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze gemeende excuses hiervoor. Ik begrijp volledig dat het retourproces als omslachtig voelt. Helaas dienen we deze zo in te delen om misbruik te voorkomen. De geretourneerde producten worden handmatig gecontroleerd door experts in het magazijn. Dit betreft een tijdrovend proces. Hierdoor kunnen de wachttijden lang uitvallen, waarvoor mijn excuses nogmaals. Omdat u tweemaal een bestelling heeft geplaatst waaruit u een product heeft gehouden, krijgt u de verzendkosten inderdaad niet terug. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om een voucher aan te vragen bij een retour. Hierbij zitten gratis verzendkosten inbegrepen. Ik zal u een mail sturen vanuit [email protected]. We denken en kijken graag met u mee. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces, waarvoor nogmaals dank. Ik wens u voor nu een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Heel prettig dat je via de telefoon kunt overleggen met meedenkend personeel.
Gewoon goed !!
fijne website, fijne mensen. goede shop
Ik bestel op een zeer duidelijke en praktische webshop. Ik krijg een duidelijk betalingsvoorstel. Ik krijg een snelle en uiterst correcte levering. Wat moet het nog meer zijn ?
Snelle levering, goede producten, duidelijke site! Dankjewel!
Gewoon korrekt
Besteld en geleverd zoals verwacht, geen stress.
product besteld ,amdere dag in huis
Ik heb al vele malen bij Winparts besteld en altijd naar volle tevredenheid, artikelen altijd op voorraad en snel geleverd.
Met bestellen op kenteken maakte ik toch geen extra kosten ondanks dat het item in eerste instantie niet het juiste was. Prima geregeld.
Ruitenwissers snel geleverd volgens afspraak.
Top Communicatie
Te vaak verkeerd en dan weer opnieuw bestellen en betalen ook verzendkosten aardig aan de telefoon maar daar komen mijn delen niet sneller door en de juiste Jammer maar toch een goeie partner
Beste heer Cuijk, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u meermaals deze ervaring heeft gehad. Onze excuses hiervoor. Wel erg fijn om uw positieve geluiden over onze serviceafdeling mee te krijgen. Dank hiervoor. Ik stuur u even een persoonlijke mail om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. We hopen u in de toekomst beter te kunnen voorzien en weer te mogen verwelkomen als klant. Voor nu wens ik u hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Goed product prima prijs en snelle levering
Data om onderdelen op kenteken te zoeken niet op orde.
Veel keuze en goede prijs kwaliteit .
Kwaliteit en snel te monteren
G3 Dakkoffer met bijhorende dakdragers besteld. Het geheel past redelijk; niet echt maar het kan ermee door. Artikelen komen aan. Ziet eruit dat de dakdragers vaker dan eens zijn geprobeerd te installeren. Doos is opnieuw dicht getaped en dragers zien er gehavend uit. Dakkoffer nieuw in doos maar je moet het kunnen accepteren dat er behoorlijk wat krassen op zitten. Stickers laten los, ziet er beetje cheap uit. Al met al een goedkope set voor rond de €400 en zo ziet het er ook uit. De beschadigingen zijn in mijns inziens niet nodig. Wij hadden de dakkoffer nodig dus hebben besloten deze te houden wegens tijdnood. Normaal had ik zeker melding gemaakt van de staat van het product. Artikel kwam gelukkig wel optijd aan, vandaar de 2 in de aanbeveling
Snel geleverd en goede prijs. Overzichtelijke website.
Handig de juiste artikelen besteld dmv kenteken. Goede prijs/kwaliteit verhouding .
Goede prijs, snelle levering. 3 keer onderdeel moeten ruilen (er waren ook echt 3 mogelijkheden). Allemaal zonder problemen opgelost.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP