Lose-parts
Een bedrijf herken je aan de manier waarop klachten worden opgelost. Ik heb een aantal bedrijfsbussen waarvan 1 met een motorkap met deuk. Omdat de bussen opnieuw bestickert worden bestel ik een motorkap en wat andere onderdelen waaronder een potkrik bij Winparts. Een genie bij Winparts doet alles in 1 doos en de motorkap komt gedeukt door de potkrik bij ons aan. Kan gebeuren, retour en nieuwe besteld. Na 10 dagen, bus staat al een tijd bij het reclame bureau, komt de volgende motorkap en wat denk je, wederom gedeukt. Ik bel met Winparts en zeg, ik zie dat jullie in Ede zitten, kan ik de kap komen ruilen, ik heb mijn bedrijfsbus weer nodig en weer 14 dagen wachten tot de kap is opgehaald en omgeruild zie ik niet zitten. Hoewel de aardige jongen zeer begaan en begripvol is kan er NIKS, hij wijst mij bij herhaling op de Oost-Duitse procedures en ziet geen mogelijkheden om dit anders op te lossen dan de vorige keer. Wat een ballentent, producten goed maar als ze 2 x een product leveren wat niet goed is moet je zelf een oplossing bedenken. Als ik vraag om een leidinggevende te spreken te krijgen dan kan dit niet, als ik vraag om versneld een nieuwe motorkap op te sturen per expres dan kan dit niet. Winparts is voor mij Verliesparts. Er komt geen oplossing