Juiste artikel geleverd
Nimmer problemen gehad, op tijd en volgens afspraak geleverd
bestelde artikel was snel en correct geleverd
levering werd toegezegd op zaterdag. uiteindelijk zou het maandag worden en zelfs dat redden ze niet dus nu hopelijk dinsdag. hierdoor maken wij extra kosten nu. klantenservice lacht alles weg en reageert heel nonchalant
Beste Benny, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik heb uw bestelling even bij gepakt en ik zie inderdaad dat er een paar dagen vertraging was bij de bezorgdienst. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat ook dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en ik begrijp dat u deze ervaring niet fijn vond. Dat vinden wij natuurlijk jammer. Zou u anders contact willen opnemen met ons via [email protected]? Wellicht dat wij u hierin nog tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Niels
Product een dag later geleverd dan toegezegd.
Beste Piet Knegt, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling een dag later is geleverd. Ik zie inderdaad dat wij door drukte een dag later de bestelling hebben verzonden. Onze excuses hiervoor. Wij doen altijd ons best om volgens de afgesproken tijd te leveren, maar helaas lukt dit niet altijd. Wij streven ernaar om u in de toekomst snellere levering aan te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Nogmaals bedankt voor de snelle levering en de goede service
Snel en goed
Het product was zeer goed maar ook gelijk pasent op de auto Top goed geholpen
De afsluitbare benzinedop voor mijn Renault Modus was eigenlijk niet meer te krijgen, maar met een code heb ik een dop besteld die gelukkig ook paste, dus daar was ik heel blij mee!
Snel en goed en de juiste onderdelen
Gewoon TOP!!! Van af het bestellen tot en met de aan huis levering is de service van Winparts.nl gewoon UITSTEKEND gegaan! En dit is elke keer zo al geweest, wanneer ik hier iets heb besteld! Chapeau en een welverdiende pluim voor de mensen bij Winparts.nl, alsook voor de bezorgers van Post.nl!!!
De bestelde producten zijn goed geprijsd en worden ook snel aan de vervoerder meegegeven.
Bezorgtijd gemeld ,extra voor thuis gebleven niemand gezien. Dagen later ligt pakket bij afhaalpunt.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat u thuis bent gebleven voor de levering maar dat het pakket uiteindelijk naar een pakketpunt is gegaan. Onze excuses hiervoor. Ik zie in de track-and-trace inderdaad dat uw zending om een onbegrijpelijk reden niet is geleverd op de aangegeven dag. Helaas kunnen wij hierover geen klacht indienen bij PostNL. Wel kunt u eventueel overwegen dit zelf te doen. We nemen uw feedback uiteraard wel mee in ons interne verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita
Een H11 lamp in een grote doos zonder bescherming,bij post nl vliegt de lamp alle kanten op in die grote doos!!
Goede website, duidelijke prijzen, snelle verzending
Ze zijn snel, zoals ze beloven. Maar PostNL blijft in gebreke. Bij mijn vorige bestelling moest ik uiteindelijk 4 dagen op mijn pakketje wachten omdat PostNL het niet lukte te bezorgen. Nogal frustrerend, zachtjes uitgedrukt. Met deze info nu gevraagd om een andere bezorger. En dat was geen probleem. Nu geen PostNL, en de volgende dag mijn bestelling thuis afgeleverd. Heel fijn.
Alles correct volgens bestelling geleverd.
Goede prijs kwaliteit verhouding Altijd netjes en snel geleverd
Dit is mijn derde abonnement, maar ik ben niet zo tevreden over de autowasstraat van Papandrekht. Ze gieten altijd maar de helft van de shampoo op de auto, de andere helft wordt met water gewassen en er is niet genoeg lucht om de auto te drogen. Er blijven watervlekken achter in de kofferbak.
Goedemiddag! Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over uw autowasstraat. Dat is natuurlijk erg vervelend. We begrijpen dat het prettig is om in een glanzend schone auto rond te rijden. U hebt uw review echter geplaatst bij winparts.nl. We hebben geen autowasstraten, hoewel dat misschien een leuke nieuwe neventak voor ons zou kunnen zijn, want we verkopen wel auto-onderdelen! We hopen dat u uw klacht alsnog kwijt kunt bij de betreffende autowasstraat en dat ze de zaakjes beter op orde brengen. Met vriendelijke groet, Anita
Als zeer goede service afspraak om te leveren perfect verlopen
Wij hebben een dynamo besteld en daarbij de nodige multi riem, spanners en rollers. We hadden de verkeerde riem, rollers en spanners besteld. Gelukkig kregen we een seintje van Winparts met een linkje naar het juiste materiaal. Dus dat is enorm fijn. Snel besteld en de volgende dag al thuisbezorgd. Complimenten
Bestelde spullen netjes ontvangen.
Ik bestel regelmatig, jammer dat het soms wachten is tot alle items verzameld zijn, hierdoor stokt de levering. En vaak duurt de levering in combinatie met Post nl een dag te lang onder excuus van drukte.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP