Super netjes geleverd en een zeer schappelijke prijs verhouding
Makkelijk te bestellen op de site, passend voor je specifieke auto en snel en correct geleverd
Snelle bezorging en goede berichtgeving.
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Dit is een zaak die doet wat ze beloven De levering is corect en netjes Onderdelen passen als je het kenteken opgeeft Alleen de informatie via de telefoon is wat minder hier zitten nog wel eens fouten in Prijs kwalitei is goed
Toppers
prima service snelle levering
Gaat er eens iets niet helemaal zoals besteld , dan is het zo weer naar behoren geregeld . Goed opgezet magazijn waar je exact de juiste onderdelen kunt zoeken met de juiste auto gegevens .
Ik ben heel tevreden met Winparts. Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, precies zoals beschreven. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijzen zijn voordelig. Ook de communicatie is erg goed, de serviceafdeling zijn altijd goed bereikbaar en de updates over de bestelling zijn duidelijk en betrouwbaar. Bedankt Winparts voor de goede service, ik waardeer het enorm en zal zeker opnieuw bestellen!
binnen 24 uur besteld en onder mijn auto. Helemaal prima.
Top top!
Ik bestel veel onderdelen bij Winparts. Heb zelf weinig tot geen problemen gehad. De voorraad is er groot ook is er veel variatie in merken. Levering klopt ook altijd en de site is ook erg overzichtelijk. Dus eigenlijk weinig opmerkingen ik vindt Winparts echt een aanrader!!!
Levert snel
Mijn bestelde onderdelen werden gecontroleerd of deze wel geschikt waren voor mijn auto, TOP ;-)
Bestelling snel ontvangen
Altijd snel besteld, snel geleverd en perfect materiaal.
Ik bestel al tijdje bij Winparts en dat gaat eigenlijk altijd goed en snel. Deze keer had ik een simpele klacht: ruitenwissers die niet voldoen. Oplossing was dat ik maar nieuwe moest kopen van een ander merk. Ondanks deze keer maar 2 sterren ben ik anders wel tevreden.
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de wissers niet naar verwachting zijn. Ik zie dat u contact met ons gehad heeft en dat mijn collega meegekeken heeft naar een alternatief. Hierbij is zij vergeten te vermelden dat uw huidige wissers retour mogen, aangezien de bestelling binnen de retourtermijn valt. Onze oprechte excuses dat zij dit niet vermeldt heeft. Ik heb u een mail gestuurd met instructies voor het retourneren van de ruitenwissers. Ik hoop hiermee de situatie wat te hebben verduidelijkt. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u reageren op de mail die ik zojuist naar u verstuurd heb. Met vriendelijke groet, Zoë
Ook bij Winparts zijn de moeilijke verkrijgbare onderdelen wel aanwezig, en er wordt duidelijk aangegeven of ze op de gewenste auto passen.
Eerst ruitenwisser besteld met kenteken en past niet. Binnen 2 weken retour geld terug (wist ik niet) dus te laat krijg je voucher. Bij een speciaal zaak in woonplaats de juiste gekocht en wist daarom welke wel past. Deze alvast besteld met bijbetaling en deze wel correct ontvangen. Ik daarna glas van buitenspiegel nodig. Weer op kenteken gezocht en via dat systeem besteld. Krijg ik een mail dat ik de verkeerde besteld zou hebben. Het systeem geeft deze aan. Contact met een medewerker geeft een andere aan en toevallig is deze duurder en mag ik met bijbetaling deze bestellen !! Voor gepast en geld retour laten storten ( wat ook netjes is gedaan). Dus het systeem werkt niet. De prijzen zijn een goede reden om wel te bestellen maar het systeem is waardeloos gebleken in mijn geval
Beste Harry, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat er iets mis lijkt te zijn gegaan met de kentekencheck op onze website. Ik heb je bestelling er even bij gepakt en ik zie indedaad dat wij contact met je hebben opgenomen omdat het bestelde product niet toepasbaar is op de auto. Wanneer je het kenteken op de website invoert en op zoek gaat naar producten, zie je welke producten op het type auto van het kenteken zouden kunnen passen. Als iets niet zou moeten passen, komt dit ook niet naar voren. Als je eerst op zoek gaat naar een product en daarna het kenteken invoert, dan komt er een groene balk in beeld als het past. Als het niet past is dat een lichtgrijze balk. Wel is het product dan nog te zien. In het geval van je bestellign zie ik dat er zo'n grijze balk aanwezig was, vandaar dat wij je hierover een mail hebben gestuurd, het systeem geeft dus niet dit product aan. Wanneer je vervolgens gaat zoeken op basis van het kenteken, kan het zijn dat de juiste producten duurder zijn dan het product wat je niet op basis van het kenteken hebt gevonden. Helaas is daar niet veel aan te doen, aangezien de prijs wordt bepaald aan de hand van de inkoopprijs. Onze klantenservice helpt je graag met het vinden van de juiste producten. Mocht je hier hulp bij willen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dan kijken we graag even met je mee. Met vriendelijke groet, Tim
Zeer goede service inzake verzenden en retouren. Top bedrijf
Snelle levering, goede prijs en makkelijk te bestellen via webshop!
Wisserbladen zijn goed verpakt afgeleverd. Handig, om op de site, via kenteken van de auto te zien of je het juiste produkt bestelt. Met de winter in aantocht, rij ik weer veilig.
Onderdelen zijn prima
5 Banksstraat