Heb 2 x een linkerbuiten spiegel Besteld en 2x een rechter gekregen Leuk dat je je geld terug krijgt maar heb er ook 2x voor naar een brengpunt moeten brengen en aan aan de telefoon wordt doodleuk gedaan of het allemaal normaal is
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Dat is wel heel vervelend, dat u twee keer het verkeerde onderdeel hebt gekregen en dat de reactie van onze klantenservice niet volgens verwachting was. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik heb even meegekeken in uw order en het lijkt erop dat er in ons magazijn een verkeerde koppeling bestaat tussen het nummer en de spiegel. Ik het de verantwoordelijke afdeling hiervan op de hoogte gesteld. Nogmaals onze excuses dat het zo is gegaan. Hebt u verder nog vragen, laat u het dan gerust weten via [email protected]. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle service producten zoals omschreven. Vriendelijke mensen aan de telefoon en Snelle reacties om mijn email De enige onderdelen shop waar ik mij. Onderdelen koop echt toppers.
Goed en betrouwbaar
Verzenden is niet altijd vandaag voor 17.00 bestellen morgen leveren dat is wel iets minder
Goede levering en de juiste onderdelen.
Geleverd zoals aangekondigd en de juiste stukken.
Top service!!!
Goed kwalitieit
Ruime keuze. Kwaliteit en snelle levering
Product besteld en op tijd ontvangen, prima product
Had onderdelen besteld en kreeg bericht dat het artikel niet past voor mijn auto. Snel het goede artikel gevonden.
De leveringen en herstellen van bestellingen verliep vlot. Als ze een fout maken moeten ze het tegoed meteen terug storten en geen gedoe met coupons etc.
Met het kenteken ingevoerd is het handig zoeken naar de juiste onderdelen en zeer snelle levering, zeer tevreden
Als ik bij winparts bestel krijg ik het juiste product van goede kwaliteit en snelle levering.
ze beloven op donderdag maar met trans weet ze ook dat het een dag meer is .zet dan ook gewoon vrijdag bij aankomst en niet donderdag.
Goedemiddag Johan, Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het erg jammer om te horen dat uw order niet op tijd geleverd kon worden. Onze excuses voor het ongemak. Normaliter kan een bestelling één dag nadat de order verzonden is geleverd worden. In drukkere periodes lukt dit helaas niet altijd, maar we proberen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden. We doen er alles aan om dit te verbeten. We hopen uiteraard dat niet opnieuw zal voorvallen! Met vriendelijke groet, Thirsa
Duidelijke website, voldoende keuze, goede kwaliteit
Enorm aanbod, goede prijzen en supersnelle levering
Simpel onderdeeltje, 2x de beloofde verzenddatum niet gehaald.
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat uw bestelling een dag later is geleverd dan gepland. Onze welgemeende excuses hiervoor! We doen er natuurlijk alles aan om de verwachtte leverdatum na te leven, maar helaas kan het in drukkere periodes helaas weleens een dagje langer duren. We proberen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden. We hopen dat dit niet opnieuw zal gebeuren. Met vriendelijke groet, Thirsa
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend
Bosch ruitenwissers besteld incl. de aanbevolen Rain X anti regen , dat spul werkt verbazend goed!
Vierdelige set automatten besteld en betaald, maar vervolgens (in een idioot grote doos) slechts één van de vier matten geleverd gekregen. Wat is dan simpeler dan de drie ontbrekende matten alsnog na te zenden. Maar nee dus. Eerst een bureaucratische voorbereiding van een omslachtige retourzending, waarvoor ik dan met het openbaar vervoer naar een verderop gelegen dorp moet om het pakket bij een steunpunt van Post.NL te kunnen afleveren. Alleen maar gedoe, omdat er bij u in het magazijn iemand loopt te slapen.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat u een incomplete bestelling kreeg en dat het op deze manier opgelost moest worden. Onze excuses hiervoor. We begrijpen dat het vanuit uw perspectief als klant omslachtig lijkt. Helaas is het echter zo dat het veruit in de meeste gevallen logistiek niet mogelijk is om incomplete sets na te leveren, ongeacht het type onderdeel. Dat is de reden wat we deze werkwijze hanteren. Nogmaals onze excuses voor het feit dat het zo is gegaan. Met vriendelijke groet, Anita
Zeer tevreden van de onderdelen wel jammer dat post.nl nooit op tijd kan leveren er is altijd wel een uitvlugt
Kenteken invullen en klaar
Tot hiertoe is alles prima verlopen, wij wachten nog op de afhandeling van ons retourpakket
5 Banksstraat
Ede 6718 XP