Alles wat ik bij jullie bestel is goed, prima prijs en snel geleverd. Telefonische hulp is perfect. Top zaak!
Veel keuze in onderdelen in verschillende prijs klassen. Super service. De pasgarantie! Tot nu toe altijd juist passende onderdelen ontvangen.
Doordat ik een product had dat een mankement had wat kan gebeuren heb ik deze perfect kunnen terugsturen ,wat vlot ging en heb via een voucher een zelfde product aangekocht wat perfect werkt , ben heel blij met dit product het is leuk om er mee te werken ,alvast bedankt voor de perfecte samenwerking, hoera voor Winparts.NL !!!
Snelle levering en goede kwaliteit
Verkeerde producten geleverd, 5 dagen later dan hun slogan "voor 21:00 besteld morgen in huis" En dan ook nog lopen kloten met de retouren, jullie verprutsen wat, en ik moet het oplossen! Zeer slechte ervaring, ik koop hier nooit weer wat.
Goede service en meestal komt het optijd
Ik bestel al mijn onderdelen bij Winparts. Kwaliteit producten en zeer scherpe prijzen. Klantenservice is ook echt top. Doen wat ze beloven.
De nieuwe ruitenwissers klik je er zonder problemen op.
Altijd netjes op tijd heel erg tevreden mee
Uitgebreide website, ook voor mijn (bijna) oldtimers.
Levering altijd snel en correct mer een nette prijs
Heel goed op tijd geleverd
2 maal koplamp gekregen volgens chassisnummer. 2 maal verkeerde. Bijna 1300 eur stuk. Altijd moeten voorschieten. Nu komt er een andere koplamp van 1800€. Volgens site direct leverbaar. Ik bestel en nu krijg ik mal dat levertijd 1 maand is
Enige opmerking is dat onderdelen zoals bvb ruitenwissers niet allemaal overeenkomen met ingegeven chassis nr.
Goed meedenken fijne communicatie
Kenteken invoeren en je krijgt een groot overzicht van de gewenste onderdelen die je zoekt De keuze is reuze prijs gunstig kwaliteit en snelle levering Makkelijker kan je het niet hebben
Goedkoper niet te vinden als hier, en een duidelijke overzicht
Miło zaskoczony...
Had een autoaccu voor mij besteld en ging de volgende dag geleverd worden. Heb 3 dagen zonder wagen gezeten!!! Zelfde dag heeft ook mijn vrouw een accu besteld voor haar wagen (die ik zal installeren uiteraard) Die is nu, een week later, nog steeds niet geleverd!!! Beloof niet dat je de dag nadien geleverd wordt als je het niet kan waar maken, en stop met het steeds op de transporteur te steken!!! Nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste Luc, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het frustrerend is als de bestelling later binnenkomt dan verwacht, helemaal als u daar met spoed op zit te wachten. Onze excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt heeft. We doen ten alle tijden ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk te leveren, maar zijn hierbij wel afhankelijk van transporteurs en leveranciers. Om die reden en omdat wij een online webshop zijn, zijn onze levertijden ten alle tijden een indicatie en geen garantie. Aangezien u twee keer vertraging heeft opgelopen bij uw bestellingen en u nog op een bestelling wacht, willen wij graag even met u meekijken. Zou u ons een mail kunnen sturen op [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij zullen dan samen met u zoeken naar een passende oplossing en ervoor zorgen dat dit goed afgehandeld wordt. Met vriendelijke groet, Zoë
over het algemeen tevreden soms kan je een onderdeel niet vinden , b.v. nu zoek ik 12v 21w lampje. Krijg je alleen de oranje kleur lamp te zien in het winparts website. Toets je het bij google in 12v 21w lamp , en dan krijg je wel de normale blanke kleur te zien met alle bedrijven die deze kunnen leveren en winparts staat daar vreemd genoeg ook tussen ! Of ook op kenteken zoeken kan je een onderdeel niet vinden ,zoek ik het op autodoc website . Copieer ik het onderdeel nr. in de winparts w.s. en dan vind het progamma het wel vreemd genoeg. Of bij onderdeel staat op voorraad maar dan duurt het toch soms langer dan normaal voordat ik het ontvang !!
Goed geholpen.
Alles is duidelijk, goed service.
Groot assortiment, goeie prijzen en supersnel verzonden. Weinig aan te verbeteren. Was elke webshop maar zo!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP