Filter

Altijd op tijd!

Nooit problemen altijd netjes op tijd

Snel en goed

Snel geleverd en goede onderdelen!

Zeer snel correct geleverd

Slecht

Voor 21.00 besteld volgende dag in huis.. 5 werkdagen later en nog steeds niks in huis. Gekozen voor winparts omdat ze snel zouden leveren, achteraf kon ik beter bij autodoc bestellen. Optie aangevinkt bij winparts voor bestelling laten bezorgen bij pakketpunt omdat ik tijdens de verwachte bezorgdag niet thuis zou zijn. Vervolgens is er buiten mij om door postnl een andere pakketpunt geselecteerd omdat ik moest tekenen voor ontvangst. Vreemd dat bij de website van winparts daar niets over werd vermeld. Ook jammer dat postnl en of winparts mij niet de gelegenheid gaf om zelf een andere pakketpunt te selecteren of gewoon bij mij thuis te laten bezorgen. Vervolgens is er tot 2 x toe een nieuwe bezorgdag geselecteerd, omdat de geselecteerde pakketpunt vol zat... Zowel winparts als postnl geven beide niet thuis en zeggen dat ze niet verantwoordelijk voor de gang van zaken. Ik zit nu met extra kosten opgescheept omdat er aan de kant van winparts en postnl fouten zijn gemaakt. Erg slecht! Heb je haast met het bestellen van spullen trap niet in de de praatjes van snel in huis. Neem gewoon de tijd en kijk evt naar een andere webshop die dezelfde producten kan leveren binnen een week.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goede prijs, snelle levering

Uitstekende duidelijke site, goede prijsstelling en een mooi assortiment.

Я доволен!

Качество товаров очень хорошее. Доставка быстрая. Отлично, суппер!

prima assortiment en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Slechte info over leverdatum

Trekhaak besteld , leverdatum 7 november Na betaling bevestiging van bestelling en nogmaals de leverdatum gekregen. Vervolgens 5 minuten later wijziging van leverdatum naar 25 november. Als ik dit van te voren had geweten had ik mijn bestelling elders gedaan.

Goede prijs goed product en snelle levering

Goude merk accu besteld, snel geleverd. Nette prijs.

Goede website met veel keuze. Snelle levering.

Goed en correct en snel .

Heel fijn bedrijf voor mij bestelde spullen goed en snel geleverd .

goed en snel

spullen makkelijk te vinden aan de hand van kenteken. Keuze uit verschillende opties en aanduiding voor 'direct leverbaar' (dezelfde dag nog verzonden). Goed verpakt en snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Producten goed ontvangen

Elke keer tevreden

Goede service, Snelle leveringen, En Keuze genoeg naar elk budget

Good service

Good service

Perfect geregeld

Bestelling was supersnel binnen goed geregeld

Top kwaliteit

Top kwaliteit en optijd is geleverd

Super goede levering top

een echte aanrader voor de hobby monteur

Okeee

Het is super aleen iets later dan xe zeiden geen 2 dag maar 3 dagen .

De onderdelen zijn redelijk van prijs en snel geleverd

Een eventuele retour is makkelijk aangemaakt en word compleet met verzendlabel aangeboden. Dus makkelijk bestellen, redelijke prijzen en snelle levering. Een retour is ook makkelijk en compleet aan te maken.

Overzichtelijk website

Na bestelling snel geleverd!

Geen onderdelen ontvangen wel voldaan

Verdelen en rotor voor een v8 besteld, niets ontvangen zou graag mijn geld terug gestort willen zien bestelling wp225-10354897 Dank u

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snel en compleet

Snel en compleet geleverd. En de juiste producten.

Top bedrijf

Alweer de zoveelste keer dat ik wat bestel bij hun, echt waar, de spullen die zij leveren hoef ik nooit terug te sturen, het past elke keer weer perfect! Dank jullie wel, en ga zo door!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP