Filter

Top bedrijf

Alweer de zoveelste keer dat ik wat bestel bij hun, echt waar, de spullen die zij leveren hoef ik nooit terug te sturen, het past elke keer weer perfect! Dank jullie wel, en ga zo door!

Mattenset Suzuki Alto

Goede prijs en snel geleverd, echter de matten voor de achterzijde zijn rechthoekig en dus niet zoals het origineel.

snel en betrouwbaar

Mijn bestelde onderdelen werden snel geleverd. Alles zat netjes verpakt en de bestelling was compleet afgeleverd in 1 keer

Prima ervaring

Mooi product (nog niet gemonteerd wegens ziekte) en snelle levering Kleinigheidje verpakking was wat overdreven groot.

Ik heel tevreden

Ik heb een auto maten voor toyota pruis gekocht. Ik beb heel tevreden. Snel bezorgd en goed qualiteit

Alles helemaal goed en snel geleverd

Hou deze service vol !!

Wederom tevreden

Snel verzonden goede prijs

Fijne webshop! Alles op kenteken maakt het makkelijk!

Absoluut een fijne webshop. De omgeving is handig in gebruik. Producten gesorteerd via je kenteken is toch erg handig. Ook de controle of het wel gaat passen én de pasgarantie. Noem ik pas goede service via het internet. Bedankt voor het snelle bezorgen. Alles past zoals verwacht.

Bizar slechte klantenservice!

De Klantenservice (***die overigens geen leidinggevende blijkt te hebben) is niet oplossingsgericht en/of meedenkend. Zeer slecht en ongeïnteresseerd te woord gestaan. Resultaat: Zit nu, door een fout van Winparts, met een artikel á *** waar ik niets aan heb en niets meer mee kan! (Maar *** ziet het probleem niet)

helemaal conform afspraak

Goede telefonische informatie vooraf gekregen. Bestelling vlot verlopen

Uitstekend!

Lage prijs voor goede kwaliteit

Tot nu toe nooit iets te klagen

De bestellingen worden altijd geleverd. Retourneren indien nodig gaat ook soepel. En mocht je vragen hebben, dan staat de klantenservice voor je klaar. Thanks!

In een woord, zeer tevreden.

Alles oke

top bedrijf

altijd super goede servies

De bestelling wordt altijd goed en snel geleverd, perfect dus!

Het juiste artikel snel geleverd

Wij bestellen altijd onderdelen via winparts. Hebben altijd wat we zoeken op voorraad.

Precies wat ik besteld heb

Winparts niks minder dan perfect. En daar houden we het bij

Goed en correct

Altijd netjes en correct Redelijk snel geleverd !

Bestellen en leveren prima

Het is makkelijk om artikelen te vinden die je nodig hebt en het bestellen gaat makkelijk. Levering was snel. Ik vind het alleen jammer dat de automat die ik nodig had alleen per set te bestellen was. Ik heb nu twee keer een automat nodig gehad voor de bestuurders stoel maar zit nu met 6 matten die ik niet nodig heb.

Fast service and quality parts

Bearing delivered in one day and my cr is ready to go. I am glad they keep SKF in stock which is known brand for bearings.

Alleen jammer dat jullie dhl gebruiken en die leveren het pakketje n het portiek als je niet thuis bent

Duidelijke site

Makkelijk bestellen en een snelle levering.

Het ging mis met het bestellen van een ruitenwisser. De verkeerde maat was aangegeven. Goed opgelost. Echt top!

Altijd goed behandeld

Altijd op tijd geleverd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

5 Banksstraat

Ede 6718 XP