Helaas werd na besteld te hebben de volgende dag (helaas niet de bestelde) accu geleverd. Na één telefoontje, (binnen 1 minuut iemand aan de lijn), werd een ophaalopdracht aangemaakt en stond de ophaaldienst (transmission, vriendelijke chauffeur) de volgende dag voor de deur. Vervolgens geld terug of voucher ontvangen en opnieuw de bestelling geplaatst.
Remschijven en blokken besteld en snel geleverd
Reçu feu arrière fend
Chère Degrande, Nous vous remercions pour votre commentaire. Je n'arrive pas à savoir exactement quelle a été votre expérience avec nous. Pourriez-vous nous envoyer un courriel à l'adresse [email protected] ? Nous pourrons peut-être trouver ensemble une solution appropriée. Cordialement, Niels
Meerdere onderdelen nodig gehad. Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Ander moment weer contact gehad over de nummers van de onderdelen. En ze namen de tijd om alles een voor een te controleren. Ander moment was weer dat ze ervoor gezorgd hadden om de bestelling te splitsen, zodat ik bepaalde onderdelen eerder kon krijgen. Heel fijn bedankt voor jullie fijne en vriendelijke klantenservice. Erg behulpzaam.
Zie boven
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw order later geleverd is dan beloofd. Onze excuses voor het ongemak. Helaas weet ik niet precies over welke order u het precies heeft, ik weet dus niet zeker wat de oorzaak van de vertraging is. Mocht de order nog niet geleverd zijn of er zijn andere problemen met deze order, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, Thirsa
Afgekeurd voor de roetfilter. Roetfilter zelf vervangen en vandaag na een stevige rit op de snelweg terug naar de keuring geweest.Alles weer oke.
Alles past perfect.
Goede communicatie over verloop levering
Zeer snel geleverd
Uitstekend!
Winparts is de best
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijzen. Snelle en correcte levering
Het gemak om de juiste spullen te zoeken op kenteken en de normale prijzen .
Goed geholpen wat ze zeggen komen zo na toppers
Goede prijs en kwaliteit en snel geleverd
Alweer snelle correcte levering. Ik bestel vaker bij dit bedrijf en altijd goed geholpen en scherpe prijzen. Top !!
levering volgens afspraak en het bestelde onderdeel past precies
Remschijven besteld die 15 mm te groot waren. Terug gestuurd en kleinere besteld. Geld is keurig netjes teruggestort. Dit bedrijf geeft mij een goed gevoel.
Heb een accu besteld was de volgende dag in huis ,helaas de verkeerde na contact super snel de juiste in huis en de verkeerde weer op gehaald top
Prima, nog niet aangebracht.
Goed en netjes geholpen
kenteken ingevoerd, ruitenwissers besteld (want die passen gegarandeerd), en nee, passen niet. terugsturen en bij navraag via e-mail andere besteld (die goedkoper waren, en ja, teveel betaalde ben je kwijt)
Beste GP, Dank voor uw review. Wat vervelend dat de bestelde ruitenwissers niet passen. Ons kentekensysteem is in de meeste gevallen juiste, maar helaas is hij niet 100% waterdicht. Waar het systeem wel eens de mist in gaat is wanneer een modellijn meerdere varianten heeft. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld zo dat het 2010 model de ene onderdelen heeft en het 2014 model net war andere. Dit is vaak zo bij ruitenwissers waardoor het niet altijd 100% zeker is of de ruitenwissers passen. Wel bieden we altijd de mogelijkheid aan om niet passende onderdelen retour te sturen. Verder geeft u aan dat u het verschil tussen de nieuw bestelde ruitenwissers en de oude niet terugkrijgt. Wij begrijpen natuurlijk dat dit raar is. In uw geval heeft u een voucher ontvangen voor pak 'm beet € 33,- . In de retourmail staat aangegeven dat u dit bedrag in één keer dient te spenderen omdat de code niet tweemaal te gebruiken is. U heeft toen vervolgens nieuwe wissers van € 25,- besteld. U heeft dus helaas niet het hele bedrag gebruikt waardoor er een klein deel verloren is gegaan. Omdat wij natuurlijk begrijpen dat dit een vervelende situatie is, komen wij u graag tegemoet. Zou u ons een mail willen sturen op [email protected]? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Niels
Snelle levering , helaas was het product niet bruikbaar , de maten klopte niet. Retour ging ook heel makkelijk en communicatie hierover is ook goed, nu nog in afwachting van terugstorting van het aankoopbedrag.
Goed en snel
5 Banksstraat