Filter

Slechte klantenservice

Verkeerd product (accu) is geleverd en na twee weken heb ik nog niet het juiste product, omdat de retour nog niet is binnen gekomen/verwerkt. Daardoor krijg ik mijn voucher niet. Fouten maken is menselijk, maar vervolgens de klant de dupe laten worden hiervan vind ik onacceptabel.

Heb al vaker prima recensie geschreven.... Doe na 18 jaar nog steeds volop privé zaken met ze voor al; mijn-, familie-, vrienden- en kennissen-auto's....

Uitstekend!!

Zeker aanrader! Ik heb per ongeluk een verkeerde product besteld en werd ik gewaarschuwd.daarna juiste artikel gekocht Ik vind het heel fijn!

Beter inpakken!

Mijn ervaring is niet goed. Jullie kunnen verpakken slecht en daardoor gaan de producten kapot of beschadigd! Mvg M.Timmers

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Goede producten en snel geleverd

Producten waren in werkelijkheid zoals op de website vermeld, duidelijke beschrijvingen en kwalitatief materiaal.

Kwaliteit zoals altijd

Uitstekend onderdeel

snelle levering goede prijs

veel voorraad snelle levering vandaag de dag zeer belangrijk

top

hele snelle bezorging, ik ga het zeker vaker gebruiken

Meer dan goed

Duidelijke website, prettige prijzen en een ruim assortiment. Goed verpakt en snel verzonden.

Mini cooper

Verkeerd onderdeel besteld 3 dagen later juiste onderdeel binnen geen probleem

Jammer.

Wederom een artikel besteld waarvan staat aangegeven dat het op voorraad is. Vervolgens krijg je een mail dat ik de order heb geannuleerd terwijl ze dat zelf doen. Artikel is er helemaal niet. Ben er weer ingetrapt maar dit was voor mij de laatste keer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Klanten vriendelijkheid

De order plaatsen was super makkelijk en net zo makkelijk de order annuleren. Geen enkel probleem, gelijk geregeld. Dat noem ik, de klanten goed helpen!

zeer goed ,en snel geleverd.

prima ,en snel.

Uitstekende stekkerdoos trekhaak

Duidelijke site, snelle bezorging. Duidelijke uitleg montage. Vond de verzendkosten wel aan de hoge kant.

Snelle service, ook bij retouren

Onderdelen volgende dag geleverd. 1 onderdeel was verkeerd besteld. Zonder problemen kosteloos retour en ook vervangende onderdeel zonde verzendkosten.

Prima zaak Aanrader

Helemaal top!

Een hele gemakkelijke manier, om onderdelen te bestellen, ruime keus en heel snel bezorgd,

Tevreden, snelle levering

goede kwaliteit onderdelen overzichtelijke website je wordt goed geholpen bij de klantenservice

Super snel

Zelf een fout gemaakt met bestellen, dus 2x besteld. Het retourproces is eenvoudig en handig. De verzendservice is super snel. Het enige wat misschien beter kan is de omdoos die bij beide bestellingen wel erg groot was voor de kleine inhoud van onze bestelling.

Alles wat besteld word komt keurig op de plek van afspraak.

het assortiment is ruim van keuze en prima prijsstelling.

tevreden

zeer goed

Zeer correcte en adequate afhandeling van mijn bestelling.

Top, als altijd

5 Banksstraat