Enorm aanbod, goede prijzen en supersnelle levering
Simpel onderdeeltje, 2x de beloofde verzenddatum niet gehaald.
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat uw bestelling een dag later is geleverd dan gepland. Onze welgemeende excuses hiervoor! We doen er natuurlijk alles aan om de verwachtte leverdatum na te leven, maar helaas kan het in drukkere periodes helaas weleens een dagje langer duren. We proberen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden. We hopen dat dit niet opnieuw zal gebeuren. Met vriendelijke groet, Thirsa
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend
Bosch ruitenwissers besteld incl. de aanbevolen Rain X anti regen , dat spul werkt verbazend goed!
Vierdelige set automatten besteld en betaald, maar vervolgens (in een ****** grote doos) slechts één van de vier matten geleverd gekregen. Wat is dan simpeler dan de drie ontbrekende matten alsnog na te zenden. Maar nee dus. Eerst een bureaucratische voorbereiding van een omslachtige retourzending, waarvoor ik dan met het openbaar vervoer naar een verderop gelegen dorp moet om het pakket bij een steunpunt van Post.NL te kunnen afleveren. Alleen maar gedoe, omdat er bij u in het magazijn iemand loopt te slapen.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat u een incomplete bestelling kreeg en dat het op deze manier opgelost moest worden. Onze excuses hiervoor. We begrijpen dat het vanuit uw perspectief als klant omslachtig lijkt. Helaas is het echter zo dat het veruit in de meeste gevallen logistiek niet mogelijk is om incomplete sets na te leveren, ongeacht het type onderdeel. Dat is de reden wat we deze werkwijze hanteren. Nogmaals onze excuses voor het feit dat het zo is gegaan. Met vriendelijke groet, Anita
Zeer tevreden van de onderdelen wel jammer dat post.nl nooit op tijd kan leveren er is altijd wel een uitvlugt
Kenteken invullen en klaar
Tot hiertoe is alles prima verlopen, wij wachten nog op de afhandeling van ons retourpakket
The best price in the europe
Makkelijk op kenteken je ruitenwissers bestellen Passen perfect
Goedemiddag, Bedankt voor je review, fijn dat je je ervaring hebt willen delen. We vinden het mooi te horen dat onze service aan de verwachtingen heeft voldaan. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Naomi
Perfecte materiaal
Zeer snel geleverd, eerlijke prijs en producten in perfecte staat
Geweldige service en razendsnelle levering! Ik bestelde tegen de avond een Mini One spiegel en tot mijn grote verrassing werd deze de volgende dag al geleverd in België. Wat een topservice! De snelheid waarmee Winparts werkt, is echt indrukwekkend. Uiteraard had ik eerst even geïnformeerd bij mijn lokale auto-onderdelenhandel, maar daar moest ik twee dagen wachten en betaalde ik dubbel zoveel voor exact hetzelfde product. De keuze was dan ook snel gemaakt: Winparts! Bedankt voor de uitstekende service en scherpe prijzen – ik bestel hier zeker opnieuw!
Geen fratsen, gewoon doen wat ze beloven. Makkelijk om het gewenste product per kenteken op te zoeken.
Alles goed alleen verzendkosten zijn irritant
Had een achterklepslot benodigd voor mijn vw transporter, ff zoeken bij winparts en hebbes!
Snel geleverd, lage verzendkosten. En de prijzen zijn wel ok.
op tijd geleverd
Perfect snel service
Website hapert soms maar buiten dat prima
Snel via de website kunnen besteld en snel geleverd.
Alle stukken op tijd geleverd. Goede prijzen.
Ik bestel regelmatig onderdelen en nog nooit een probleem gehad met de levering.
Alles is eigenlijk altijd oke levering,zou wat constanter mogen zijn dan bedoel ik soms een dag heb je het en dan 3 dagen maar heb niets te klagen alles oke
5 Banksstraat
Ede 6718 XP