Filter

Niet meer wat het is geweest

Vaak wat gekocht bij winparts. Verzending duurt veel te lang en dan word het verzonden komt het nog twee dagen later. Bougies die volgens de pasgarantie zouden moeten passen. Pasten dus niet retour gestuurd en vervolgens naar drie keer bellen Na 6 weken het geld terug gekregen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Super snelle levering van de juiste producten

Heel erg tevreden met de spullen. Dank

Levering was snel en goed

Wel een kanttekening mbt de WhatsApp functie Daar heb ik geen reactie op gehad

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Koop hier niets, je krijgt je geld niet terug

Winparts levert een product dat niet past op het aangegeven automodel, terwijl de website dit wel beweert. Vervolgens al weken bezig met geld terug krijgen. Telkens andere mensen, beloften worden niet nagekomen. Ongelooflijk tijdrekkende, vervelende klantenservice. Ik zou hier nóóit meer wat kopen.

zeer snel met leveren goede voorlichting

betrouwbaar snel prijzen zijn prima groot assortiment

Snel en betrouwbaar!

Goede spullen, mooie prijzen en prima service

top gwn

snelle levering, producten voldoen aan vereisten

Makkelijk bestellen,snelle levering,goede producten voor je auto

Heel goeie service!

Voor herhaling vatbaar!

Zeer snel en goed verpakt

Top Bestel vaker hier

Betrouwbaar

Snel en goed verpakt verzonden. Prettig geprijsd.

Gewoon Kortom perfect

Al jaren klant en altijd tevreden over alles .mvg

Niet wat ik gewend ben van Winparts

Een transparante deurbeschermer besteld bij Winparts. Zoals altijd snel in huis, maar bij het op mijn auto bevestigen, bleek er een blauwe striping te ontstaan. Op een witte auto is dat geen gezicht. Jammer. Winparts beveel ik wel aan, maar deze deurbeschermer niet.

Snel en goed

Onderdelen besteld op zondag en dinsdag binnen. Alles paste precies. Als ik de volgende keer weer wat nodig hebt bestel ik het daar weer!!

ok

Pakket vlot binnen GEEN bevestiging van gls dus pakket een dag en nacht buiten in de voortuin gelegen

Mijn ervaring is zeer goed

Ik heb een positieve ervaring

Makkelijk onderdelen zoeken via kenteken en super snel verzonden!

duidelijke site en snelle levering

alle onderdelen eenvoudig te vinden op de site. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Onderdelen makkelijk te vinden via kenteken, Ruim aanbod en volgens mij scherp geprijsd Snelle reactie en verzending Duidelijke uitleg montage in meegezonden bijlage

Goede service en kwaliteit snel geleverd

Goede service en kwaliteit snel geleverd

Als consument heb ik een prima ervaring met winparts.

Ik ben Heel goed geholpen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Altijd snelle levering .

Mijn bestellingen worden altijd snel bezorgt . Kwaliteitsproducten .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP