Filter

Goede service en kwaliteit snel geleverd

Goede service en kwaliteit snel geleverd

Als consument heb ik een prima ervaring met winparts.

Ik ben Heel goed geholpen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Altijd snelle levering .

Mijn bestellingen worden altijd snel bezorgt . Kwaliteitsproducten .

Besteld en snel geleverd...super

Als iets op voorraad is dan wordt het ook snel,ge l everd....dat is Winparts.nl

Perfect product

Goede kwaliteit, perfecte pasvorm, geen probleem met montage.

De EQB shades paste niet

De bestelde EQB sheeds paste niet op het raam van de kofferbak. Ondanks dat ik mijn kenteken heb doorgegeven voor type verificatie.

Snelle levering en goede prijs

Meerdere keren een bestelling geplaatst, nog niets als negatief ervaren. Vaak zijn producten ook nog scherp geprijsd waardoor je ook nog minder betaald dan elders.

Uitmuntend

alles perfect geregeld

duidelijke beschrijving en plaatjes, vlotte levering

Prima! Alleen vreemd dat je bij je aankoop 10% korting kreeg, maar bleek achteraf niet voor aankoop fietsdragers. Mag duidelijker gecommuniceerd worden!

Goed en snelle levering

Hallo,vind 1 ding jammer bijvoorbeeld mijn ervaring als je een distributie set van een alfa mito besteld zouden jullie ook de andere dingen kunnen aanprijzen.voor mij was dit de 1 ste keer dat ik bij een alfa mito een distributie set monteer en wil zeggen op de site dat je ook een waterpomp,dichting,een lock tool nodig hebt en dat je niet de andere stukken weer moet bij te bestellen.dat is ook goed voor jullie en voor de koper. Groetjes peter

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

zoals hier onder gezegd

alles prima oke. alleen dat doen we als de bliksem ??

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle en juiste levering

verrassend goed

eenvoudig zoeken via kenteken en de juiste artikelen worden super snel geleverd.

Goede kwaliteit maar lange levertijd

Belofte van snelle levertijd wordt helaas nooit waargemaakt. Daarnaast graag betere selectie van echt passende onderdelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Makkelijk zoeken van onderdelen,goede service en kwaliteit….

Gewoon prima

Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering.

Helemaal goed!!

Niks op aan te merk en lekker snel!!

mijn ervaring

goede service maar ik merk dat onderdelen bestellen bestellen lastig is als je op kenteken zoek niet alle onderdeken passen op mijn auto daar integen ruilen geen probleem dus altijd de doos netjes open maken

Goed bedrijf met service waar je wat aan hebt

Fijne ervaring. Stukje zekerheid mocht het onderdee tochl niet matchen ook al checken ze dit van te voren. Mocht ik weer iets nodig hebben, bestel ik bij hun

Snelle betrouwbare leveringen

Snelle levering conform afspraak. Goede service.

Steeds op tijd geleverd en goed verpakt

Super bedrijf

Toppers en altijd snel je parts binnen.

Geweldige service snel afgehandeld

5 Banksstraat