Filter

snel geleverd

Goede website. Product vlot kunnen vinden

Makkelijk en snel

zeer tevreden

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Winparts. Bestelde producten altijd topkwaliteit. De levertijd is zoals beloofd. Ga zo door. Vergeet niet jullie succes te bewaken.

Kwaliteit

Altijd goed en behulpzaam, Levering snel en goed . Bank u , André .

Prima, zeer tevreden

Snelle en juiste levering

transport schade

Hallo De doos was bij aankomt stuk . De twee bougie lagen zonder doosje in de doos . geluk dat ze er niet uit gevallen zijn. de doos was slap . Er zat ook nog vijf liter olie in. voorstel doe kleine dingen in een zakje. Ik had bij de bestelling nog gevraagd naar de korting . IK WERD DOOR UW KLANTEN SEVICE NOG NET NET NIET VOOE DOM UIT GEMAAKT. WE GEVEN TOCH NIET ZO MAAR KORTING DAT SNAP U TOCH WEL.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

gewoon goed

bestelling is precies wat ik bestelde ,pastste uistekent en de prijs was ook goed dus voor mij is Winparts een goede keuze.

genoeg op voorraad snel gelevert

alle onderdelen van verschillende auto,s die ik hier bestelde. passen zonder verdere gekloot

Levering

gewoon een dag te laat geleverd

Snelle adequate levering.

Goede communicate wat betreft fe voortgang van de (snelle en adequate) levering van de accu. De accu is van het eigen merk Goparts van winparts. Het past probleemloos in de auto en functioneert zoals je mag verwachten. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.

Perfecte leveringen altijd goed product. En ingeval van een niet passend product gemakkelijk terug te sturen Zelfs terugbetaling is prima

Prima prijs-kwaliteit

Prima prijs-kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Eén ster minder omdat beloofde leveringstermijn niet werd gehaald. Op zich niet erg, want het product kwam toch ruim op tijd. Maar dan is er toch nog enige verbetering mogelijk.

Super ervaring

In de avond besteld volgende dag geleverd toppie

Maar als k een artikel zoek via Google en kom bij jullie terecht. Erop klik en kenteken ingeef . Dan zegt ie past of past niet . Bij past niet zou t handing zijn om eronder wel n passend artikel aan te geven dat wel past . Een sugestie.

Mooie site van alles wat

Makkelijk bestellen en snel geleverd en simpel de ruitenwisser gewisseld voor een mooie prijs

The best website for cars

Out of any website ive been to, this is by far the best. Its easy to look for parts, shows you if is compatible for your car. The colour scheme and the website design is attractive and easy to navigate. Most of all, the price is better than the other competitors. Although i wish winparts could do the automatic no btw for ondernemers/bedrijf. Also it would be nice to have free shipping after a certain minimum amount.

Snel en goed

Onderdelen passen perfect!

Hele goede klantenservice

Ik had iets besteld wat helaas niet paste. Retourzending werd snel goedgekeurd en het geld werd ook snel teruggestort.

Geweldig.

Goede mogelijkheid om het juiste product te vinden. Zeer snel geleverd.

TOP!!!!

Al jaren klant bij Winparts. Dit tot volle tevredenheid. Snelle levering, uitstekende service.

Prima artikel en als je geen haast hebt op tijd bezorgt Dank u wel

Inderdaad prima artikel , je wordt op de site wel gepusht om meer te kopen , het was even zoeken naar de handeling om te betalen voor 1 artikel. Vooral als je dit niet dagelijks doet is het betalen erg omslachtig Voor de rest niets dan lof, prima verpakt en op tijd binnen

Uitgebreid assortiment met betaalbare prijzen

Op kenteken bestelde items scheelt veel research werk. De artikelen staan goed beschreven. Verzending gaat vlot na aankoop

bizar slechte klanten sevice

Was gewoon geen contact te krijgen nadat klantenservice tegenwoordig alleen maar bestaat uit een chatbot die gewoon niks begrijpt Bedankt voor me in de steek laten dit was dan ook de druppel om voortaan nog zaken met jullie te doen

blijft mijn mailbox spammen

heb nergens aangegeven dat ik mails wil ontvangen maar krijg continu zeurende mails over ⭐⭐⭐⭐⭐ Hoeveel sterren zou u Winparts.nl geven? En, wat vindt u ervan? Bij deze. 0 sterren

Lukte niet om een retourlabel te krijgen

Meerdere malen het ordernummer ingetoetst en telkens kreeg ik de melding dat dit nummer foutief was. Dit vond ik zeer vervelend. Ik heb meerdere malen zaken gedaan en was steeds prima. Lars heeft mij goed geholpen qua service. Ik weet niet wat er fout ging maar vond het op het gebied van het verkrijgen van een retourlabel niet gebruiksvriendelijk.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

5 Banksstraat

Ede 6718 XP