prijzen blijven gunstig maar nog NOOIT de volgende dag in huis ontvangen. ze blijven hier maar mee adverteren maar de leugens zijn net zo groot. ****** en misleiding
Beste Ron, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Meestal lukt dat ook, maar in sommige situaties komt vertraging toch voor. Vaak is dat niet te voorkomen. Er zijn een hoop factoren die invloed hebben op het leverproces. Als er ergens wat mis gaat, dan heeft dat al vaak vertraging tot gevolg. Wij streven ernaar om in de toekomst consistenter te worden in de levertijden. Met vriendelijke groet, Niels
Via kentekencheck geen schijfremmen te kiezen behalve de verkeerde. Na zoeken met Winp. medewerker de juiste gevonden. Echter in de toepasbaarheid staat dan wel weer toch toepasbaar op auto met dit kenteken.
Al meerdere keren bij Winparts besteld en steeds weer snelle levering van kloppende artikelen, voor een nette prijs.
Website is duidelijk vooral als je kenteken kan ingeven. Ze willen het zelf ook goed doen
Bij het ingeven van het chassisnummer en hierop volgend mijn bestelling te plaatsen werden er verkeerde remblokken geleverd welke wel bevestigd werden als de juiste gekoppeld aan het chassisnummer , de retour afhandeling verliep trouwens wel zeer vlot.
Beste Rudy, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat de blokken toch niet passen. Soms komt dat helaas voor. Onze kentekencheck is een handige tool, maar hij ziet bijvoorbeeld niet altijd het verschil tussen het facelift model en het gewone model. Hierdoor krijg je soms een verkeerd advies. Je kunt dat vaak herkennen aan het bouwjaar in de specificaties. Wanneer het onderdeel niet past, dan lossen we dit natuurlijk graag op. Je kunt het dan kosteloos retourneren. Onze klantenservice helpt ook graag met het zoeken naar het juiste onderdeel. Met vriendelijke groet, Niels
Geen 5 sterren, omdat ik het altijd moeilijk vind om uit het grote aanbod van een speciaal onderdeel (spiegel) te kiezen. Voor een leek is dat moeilijk kiezen. Maar het is gelukt!
Snel, deskundig, extra check of het juiste artikel werd besteld.
Prima winkel Alleen als ze vanuit hun eigen winkel verzenden ! Niet via externe leveranciers.
Goede producten
Snel en efficiënt
Geweldige autoonderdelen,prijsbewust en snelle levering.
Snelle bezorging
Kenteken check voor het juiste onderdeel. Snelle levering en het past precies.
Wordt aan de telefoon prima geholpen
Al vaker besteld bij winparts. Nooit problemen gehad en producten worden prima en snel geleverd.
Duidelijke site met pasgarantie voor je auto. Altijd goeie service en snelle bezorging.
Voor 20:00 besteld niet morgen in huis. Ze geven zelf toe dat de site niet klopt. Onderdeel zelfs 1 maand later.
Beste R. Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling een andere levertijd had dan waar je bij het bestelling vanuit was gegaan. Onze excuses daarvoor. Ik heb je bestelling er even bij gepakt en helaas bleek het product wat je bedoelde niet meer op voorraad te zijn, waardoor het nabesteld moest worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de levertijd veel langer werd dan wat je had verwacht. Ik kan me goed voorstellen dat dat vervelend is. Ik zie dat het probleem voor jouw bestelling inmiddels is opgelost voor zover we dat kunnen. Ik hoop dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Ik ga er vanuit dat je de bestelling dan wel binnen verwachting kan ontvangen. Met vriendelijke groet, Tim
Reeds honderden onderdelen besteld. Als je zelf op de juiste manier opzoekt volgens Merk / model en type/ motor/ KW. Kom je steeds bij de juiste onderdelen terecht.
Snel geleverd en een goede prijs,
Super dat de onderdelen vooraf gecontroleerd worden of ze passen op je voertuig. Bestellen gaat makkelijk en voor een scherpe prijs. Levering gaat snel en de onderdelen zijn erg goed verpakt. Top.
Goede website en de juiste producten
Regelmatig onderdelen bestelt zijn er echt de volgende dag en keurig verpakt.
Eind van de middag Bosch ruitenwissers besteld, voor een zeer scherpe prijs. Ik ontving nog een extra mailtje dat het inderdaad de correcte wissers voor mijn auto waren. Dezelfde avond verzonden en de volgende dag geleverd door PostNL. Heel erg fijn al met al.
als ik onderdelen zoek is het toch weer hier waar ik terecht kom. simpel snel en zeker een goede prijs. gewoon perfect
Artikel zou geleverd wordenb ca 150 mtr van mijn woning maar, ik neem aan , door fout van Post nl, geleverd op een lokatie ca 3 kilometer verder. Slodig. Cerder alles prima voor elkaar.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP