WP224-333426 Is the order number. After 3 dates of promised delivery and 3 dates of not receiving it and no delivery date in sight, it its truly the worst ever experience. This company doesn’t fulfill their promises and hold your money hostage, I know no other business that would work in this manner, they even advised me to go an buy parts by another business but still refuse to return money. Incredible disrespect and disregard to their clients but reading other reviews I see I am not the first or last this is happening to. I wish I had read earlier how they treat their clients.
Good morning, Thank you for sharing your opinion with us. We are very sorry that you have been having this experience with our webshop. I have looked up your order and see that it has been delayed due to the move of our warehouse. Again, we are sorry about this. Itis true that our employees had no option to cancel orders that had been pushed into the shipping process (like yours). However, since we are working on solving the issues, a new situation has developed where we would now be able to cancel your order, if you no longer wish to receive it. I will send you a personal message to update you on this. Additionally, we are sorry to hear you felt disrespected in your communication with us. This feedback will be directed to the department responsible. I hope this clarifies matters somewhat. Kind regards, Anita
Order nr. WP224-301515 I placed this order on 16 April. Delivery would be on 26 April . I received an e-mail that the delivery would be delayed by one working day. I have tried e-mailing, wattsapp, etc but nothing seems to work. I have been waiting far too long now with no communication from your side. I am aware of your problem but at this point due to your lack of communication I cannot wait till "who knows when" for my order. Please cancel my order and refund me so that i may continue with my project. Nic
Dear Mr. Cappa, Thank you for your review. We apologise for the fact that your order was delayed for so long and that you were unable to get in touch with us. We understand this must have been very frustrating. I have looked up your order and I see it has been shipped out on the same day as you placed this review. If you still wish to return it, please let is know on [email protected], mentioning your order number. Kind regards, Anita
Twee weken geleden bestelling gedaan , drie dagen na de bestelling mail ontvangen dat de verzenddatum niet gehaald . de bestelling met een dag vertraagd , een tijdje niks gehoord , na een telefoontje kreeg ik te horen dat de bestelling klaar ligt in de magazijn maar men is druk met de verhuizing ! het kan nog een dag of drie duren ! toch niks ontvangen bellen : sorry de bestelling had we toch niet ! en is nu besteld en we weten hoe lang het gaat duren ! Ik heb opgehangen ! een aantal keren afspraak voor de reparatie moeten verzetten ...
Beste Nour, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat uw order zoveel vertraging heeft opgelopen. Tot onze spijt is er met uw order inderdaad een en ander mis gegaan wegens onze verhuizing. Ik zie dat uw orderdelen opnieuw door ons zijn besteld en vandaag zouden moeten binnenkomen. Ik zal uw order vandaag actief volgen en u op de hoogte houden in het geval er nog iets mis gaat. Nogmaals onze excuses dat we geen specifiekere informatie konden geven. In deze situatie hebben we die simpelweg niet en onze medewerkers kunnen die daarom ook niet geven. Met vriendelijke groet, Anita
Bestelling: Hapro Traxer 6.6 Anthracite / WP224-315764 Ik wil graag mijn teleurstelling delen over mijn recente ervaring met jullie diensten. Ik heb een dakkoffer besteld bij jullie, in de verwachting dat deze tijdig geleverd zou worden. Helaas kreeg ik te horen dat de levering niet kon plaatsvinden, zonder een duidelijke verklaring voor de annulering. Wat me nog meer heeft teleurgesteld, is het gebrek aan een passend alternatief dat jullie hebben geboden. In situaties waarin een bestelling niet kan worden uitgevoerd, verwacht ik op zijn minst een redelijk alternatief of een oplossing die tegemoetkomt aan mijn behoeften als klant. Helaas heb ik geen enkel voorstel ontvangen om mijn probleem op te lossen. Dit gebrek aan communicatie en klantgerichtheid is zeer teleurstellend en laat me achter met een gevoel van frustratie en ontevredenheid. Als klant verwacht ik betere service en oprechte inspanningen om mijn behoeften te begrijpen en te vervullen. Ik hoop dat jullie mijn feedback serieus nemen en stappen ondernemen om jullie diensten te verbeteren. Klanttevredenheid moet een prioriteit zijn, en ik hoop dat jullie in de toekomst beter zullen presteren in het omgaan met soortgelijke situaties.
Beste Milan, Bedankt voor uw uitgebreide feedback. De mening van onze klanten is voor ons zeer waardevol. Onze excuses dat uw dakkoffer nog niet is geleverd. Recent is ons magazijn verhuisd. Helaas is het waarschijnlijk gebeurd dat uw dakkoffer in het nieuwe magazijn niet op de juiste locatie is geboekt en daarom nog niet verzonden is. Ik zie in uw order dat mijn collega's intern bezig zijn uw dakkoffer alsnog te vinden en te versturen. Onze excuses als dit niet duidelijk voor u was. Er is vandaag nog een interne update geweest. Wanneer uw dakkoffer niet verzonden kan worden, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en kunnen we zeker een alternatief bespreken. Op dit moment moeten we echter nog even uw geduld vragen hierin. Met vriendelijke groet, Anita
Bestelling geplaatst op 1 mei, zou 3 mei geleverd worden. Dat bleek al snel niet zo te zijn. Naar aanleiding hiervan een verzoek ingediend om de bestelling te annuleren. Via de chat was dit bevestigd en ik zou mijn geld terug krijgen. Naar aanleiding daarvan het product ergens anders besteld (en al ontvangen). Een aantal dagen later krijg ik het bericht van Winparts dat de bestelling toch niet geannuleerd kan worden en dat ik het product maar moet terug sturen wanneer ik het ontvangen heb. Tot op heden is de status niet gewijzigd en is het product nog steeds niet verzonden. Wij zijn inmiddels al een week verder en de bestelling kon niet geannuleerd worden, omdat deze al te ver in het verzendproces zou hebben gezeten? Ik geloof er niks van! Dit is gewoon je klanten voorliegen. Er is ook al meermaals gezegd dat het product ‘waarschijnlijk morgen’ verzonden zou worden. Maar ook dat is alweer bijna een week geleden. Zo een slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. Het betreft bestelling WP224-339468. Doe mij aub een groot plezier en annuleer deze bestelling. Ik wil mijn geld terug!
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de vertraging van uw order. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Inderdaad had uw order vertraging opgelopen terwijl deze al in het verzendproces zat. In die gevallen kunnen we orders niet meteen annuleren en crediteren. Ik zie dat uw order vandaag zal worden geleverd. U kunt de artikelen het beste retour melden via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Kiest u dan de optie dat u uw geld terug wilt. Wanneer de onderdelen bij ons terug zijn, maken we dat voor u in orde. Nogmaals onze excuses dat het zo is gelopen. Met vriendelijke groet, Anita
Betreft bestelling WP224-333738 besteldatum 28-04-2024 16:04:45 met de mededeling u ontvangt uw bestelling 02-05-2024. Op 02-05-2024 ontvang ik een email dat het een dag later zal worden. Geen probleem aangezien er sprake is van een verhuizing. Dit is echter niet duidelijk te lezen of te zien op de website van Winparts, er wordt wel verwezen naar een liveblog. Wie leest een liveblog? Ik bestel onderdelen en heb geen tijd om een liveblog te lezen. Ik heb ook geen zin om met een computer chatbox genaamd Dennis te communiceren. die de meeste vragen die ik stel niet begrijpt en steeds maar weer de zelfde standaard antwoord en uitkotst. Mijn vraag is simpel; wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? Kunnen jullie die vraag niet beantwoorden wil ik de volgende afspraak met jullie maken. Ik wacht deze week nog af. Krijg ik geen bericht dan annuleer ik mijn bestelling op 14-05-2024. Met vriendelijke groeten Tom
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat uw order vertraagd is. Ik heb de order erbij gepakt en zie dat de vertraging inderdaad gerelateerd is aan onze verhuizing. Onze oprechte excuses hiervoor. Op dit moment wordt er in ons magazijn hard aan gewerkt om achtergebleven orders zoals de uwe zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. Wat betreft onze chatbot: wanneer u vraagt om een medewerker, krijgt u eenvoudigweg een van onze collega's te spreken. Ons liveblog is er tenslotte voor om klanten te informeren. De informatie die betrekking heeft op orders zoals dia van u, is eerder vandaag geplaatst. We gaan ervan uit uw order alsnog binnen enkele dagen te kunnen verzenden. Zolang uw order nog niet in het verzendproces zit, kunnen we hem bij onze klantenservice voor u annuleren. Met vriendelijke groet, Anita
wacht al week op nieuwe onderdelen, zou het 4 dagen geleden ontvangen en het is tot heden niet verzonden. zijn aan verhuizen en daarom gaat het veel langer duren. krijg als antwoord dat ik moet wachten op verzending. wisten ze twee weken geleden ook, ik niet anders had ik het niet bij hun besteld. Nu kan ik onnodig mijn auto niet gebruiken......
Beste meneer Kort, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat u zo lang op uw zending moet wachten. Ik heb uw order erbij gepakt en zie inderdaad dat deze nog incompleet is. Dit probleem heeft inderdaad te maken met de verhuizing. Er wordt in ons magazijn had gewerkt aan een oplossing voor uw order. Nogmaals onze excuses dat het zo loopt. Onze medewerkers kunnen in deze gevallen inderdaad geen informatie geven over de verwachtingen wat betreft de levertijden. We realiseren ons dat dit erg vervelend is. Nogmaals onze excuses hiervoor. In elk geval wordt er hard aan gewerkt dat uw order toch zo snel mogelijk wordt verzonden. Met vriendelijke groet, Anita
Good afternoon. I have a question about delivery. When I made the order, I indicated the delivery point to Lemmer Poiesz Supermarkt since I also live in Lemmer. I am interested in why you changed the delivery point to Banksstraat 5 6718XP Ede GLD, which is almost 125 km from my home. Why do I have to travel so far to get my parcel? It is unacceptable
Goodmorning, Thank you for your review. Our sincere apologies that your parcel was delivered at the wrong address. I have looked up your order and the track and trace shows that there were several sorting errors. In the end, your parcel was rerouted to our warehouse and delivered there. Again, we are very sorry that this has happened. Returned ordered are refunded automatically. This will happen soon for your returned parcel. Therefore, our advise is to order again, if you still need the parts. Additionally, I will send you a personal email on the topic of compensation. I hope this reply clarifies matters. Kind regards, Anita
Onderdelen besteld op 20-4 zou geleverd worden op 24-4. Krijg een mail dat de levering een dag later kwam ivm verhuizing denk ik. Het is nu 1 mei en heb al WhatsApp gestuurd geen reactie daarna meerdere malen gebeld (4×) maar kom er gewoon niet door. Ook email gestuurd geen reactie. Ben er eerlijk gezegd bang voor, zou ik dit bedrijf aanbevelen? Vul zelf maar in. Order wp224312241 Klant 083332
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat uw order niet werd verzonden en dat u ons niet kon bereiken. Ik heb uw order erbij gepakt en zie dat de vertraging inderdaad te maken heeft met onze verhuizing. Onze oprechte excuses hiervoor. Inmiddels is uw order wel verzonden, uitgezonder 1 onderdeel. Ik zal hierover contact met u opnemen in een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, Anita
Op 24-4 producten die op voorraad zijn besteld en betaald. Zouden binnen 2 dagen geleverd worden. Op de dag van levering een bericht via e-mail dat er vertraging is van een dag. Daarna geen bericht meer. Na een week nog steeds niet verzonden en ook niet bekend wanneer het verzonden wordt, na contact met klantenservice.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Momenteel zijn wij druk bezig om ons magazijn te verhuizen. Tijdens deze overgangsfase kan het voorkomen dat uw bestelling iets later wordt verzonden dan gebruikelijk. Om met u mee te kunnen kijken naar de orderstatus ontvang ik graag het ordernummer van u. Zou u ons willen voorzien van het ordernummer door te mailen naar [email protected]? We helpen u dan natuurlijk graag verder! Met vriendelijke groet, Thirsa
Zeer slecht bedrijf, heb 15-4 2 flessen olie besteld, was op voorraad online. Na mailtje dat me levering 22-4 pas verzendklaar is oke.. we zijn inmiddels al dik 15 dagen verder en nog steeds mijn order niet ontvangen. Meerdere malen geprobeerd contact te leggen, geen reactie of een mail we zijn aan het verhuizen geef het een paar dagen. Daarna weer contact gezocht maar reactie blijft uit. Dat jullie aan het verhuizen zijn moet niet ten kosten gaan van klanten en dat gebeurd nu wel. Dan hadden jullie je klanten op de hoogte moeten stellen of je site eruit moeten gooien en pas weer online zetten als jullie op jullie nieuwe plek zitten. Is het nou zo moeilijk om 2 flessen olie te versturen??? Order WP224-299778 Het is altijd drama met leveren.. altijd te laat ondanks jullie zogenaamde " op voorraad" artikel. Hoe raak je klanten kwijt....
Goedendag Chris, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u al zo lang wacht op de olie en dat u hierover onvoldoende bent geïnformeerd. Onze welgemeende excuses hiervoor! Ik heb uw order bekeken en helaas zie ik dat er problemen zijn met de levering van de olie. Zojuist heb ik u een persoonlijke e-mail toegestuurd met hierin een aanbod voor een alternatief. We hopen dat we het zo spoedig mogelijk met u kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Thirsa
Op 18-4 onderdelen besteld. Ruim op tijd om nog te monteren voor de vakantie. Alles op voorraad volgens Winparts, met een leverdatum van 22-4. Op 24-4 een berichtje dat het wat vertraagd is (joh, echt?) en sindsdien niets meer gehoord. Leverdatum staat op 26-4, terwijl het al 28-4 is. Op mijn bericht wordt niet gereageerd. Lekker hoor, hier bestel ik nooit meer wat.
Beste J. Veenendaal, Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het erg vervelend dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Onze excuses hiervoor. Tot mijn spijt heb ik uw order niet kunnen vinden op basis van de gegevens. Als u een e-mail stuurt naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer, kijken we graag even met u mee. Met vriendelijke groet. Anita
Op 22/04 stukken besteld die direct leverbaar waren. De stukken zijn veel duurder dan exact dezelfde op een andere site, maar sneller geleverd,(volgende dag in huis), dus toch maar bij Winparts besteld. Er wordt aangegeven dat ze een dag later geleverd zullen worden. Volgende dag wordt gemeld dat ze één dag later worden geleverd en tot op heden nog altijd NIETS. Reactie op een door mij gestuurde mail is dat ze aan het verhuizen zijn. Ik zou nooit bij hen besteld hebben indien ik dat tijdig had geweten en niet nadat alles besteld en betaald is. Dit is echt kopers******, het geld is betaald en nu maar wachten...op Godot
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review en onze oprechte excuses dat uw order door onze verhuizing in de knel is gekomen. We vinden dit ontzettend jammer om te lezen. Ik heb uw order gevonden en zie dat u in de tussentijd contact hebt gehad met onze klantenservice. Uw order is geannuleerd en de teruggave is inmiddels verwerkt. Nogmaals onze excuses dat het zo is gegaan. Met vriendelijke groet, Anita
Ik wil graag mijn recente ervaring met jullie delen betreffende mijn bestelling van dakkoffers en dakdragers. Helaas verliep dit niet zo soepel als gehoopt. Ik plaatste mijn bestelling op dinsdag in de hoop dat deze, zoals beloofd op jullie website, de volgende dag zou aankomen. Echter, kreeg ik al snel na mijn bestelling een bericht dat het pakket vertraagd was, zonder verdere uitleg of opties. Op donderdag had ik nog steeds geen track en trace informatie, dus nam ik contact op met jullie klantenservice. Helaas was de persoon aan de andere kant van de chat niet erg behulpzaam. Het voorstel om een andere dakkoffer te bestellen, met extra betaling, was niet echt wat ik verwachtte. Nog geen twee uur na het plaatsen van de nieuwe bestelling, ontving ik opnieuw een bericht over verdere vertraging vanwege jullie verhuizing. Dit was behoorlijk frustrerend en onhandig voor mij. Ik begrijp dat verhuizingen chaotisch kunnen zijn, maar ik had op zijn minst betere communicatie en ondersteuning verwacht. Nu ben ik gedwongen om mijn bestellingen te annuleren en te wachten op terugbetaling, wat niet bepaald handig is. Ik hoop echt dat jullie deze ervaring gebruiken om jullie processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat toekomstige klanten niet dezelfde problemen tegenkomen.
Beste Alex Cromvoets, Bedankt voor uw review, Allereest excuses voor de vertraging van de bestelling. Het klopt inderdaad dat wij aan het verhuizen zijn. Hierdoor zijn inderdaad een hoop bestellingen vertraagt. Wij realiseren ons dat wij dit duidelijker hadden moeten maken aan de klant. Wij gebruiken deze feedback dan ook om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Ik zie verder dat mijn collega u ondertussen heeft geholpen om de bestelling te annuleren. Wij hopen u in de toekomst te kunnen voorzien van betere service. Met vriendelijke groet, Niels
Op 14 / 3 bestelling geplaatst normaal 16/3 in huis maar helaas nog niks verzonden dus mijn zoon moeten teleurstellen met zijn cadeautje voor zijn wagen zijwindschermen voor golf 6 dus een bericht gestuurd of niet mogelijk dan was om geld terug te krijgen nog altijd geen antwoord op had zo vind ik het gemakkelijk mens beloven 2 dagen nadien in huis is het niet beter voor jullie zaak om correct met de klant om te gaan
Beste Nicolas Aernaut, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat het niet is gelukt om op de streefdatum te leveren. Ik zie dat mijn collega de bestelling inmiddels voor u heeft geannuleerd. Wij streven er naar om de streefdatum van de website na te leven, maar door onze verhuizing is dit momenteel niet altijd mogelijk. Wij balen er dan ook van dat dit in uw geval niet is gelukt. Met vriendelijke groet, Niels
Snelle levering en deskundige helpdesk staat op de site. Helaas zijn beide niet waar. 10-4 bestelling geplaatst. 17-4 zou de bestelling geleverd worden (wat al niet snel is) 17-4 bericht ontvangen dat de bestelling 1 dag vertraagt is 18-4 contact gezocht. Bleek de koelvloeistof niet voorradig. Alternatief zou verzonden worden. maar wordt maar niet verzonden. Berichten worden via de site niet meer beantwoord. 23-4 via whatsapp contact gezocht verhaal opnieuw uitgelegd, bestelling zou 24-4 geleverd worden 24-4 bestelling nog steeds niet verzonden, whatsapp wordt niet meer beantwoord. 25-4 telefonisch niet bereikbaar. via ander whatsapp nr. wordt wel gereageerd. Order geannuleerd nu maar afwachten hoe snel het geld retour gestort wordt. Helemaal klaar met dit bedrijf WP224-287087
Beste Marco, Bedankt voor uw review. Ik zie inderdaad dat uw bestelling niet helemaal is gegaan zoals verwacht. Dit heeft er mee te maken dat de leverancier het onderdeel helaas niet kon leveren op de datum die wij dachten. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat mijn collega de bestelling ondertussen voor u heeft geannuleerd. Zodra dit rond is krijgt u hier ook een bevestiging van. Wij streven er in de toekomst naar om te leveren volgens de leverdatum. Onze excuses dat dit deze keer niet is gelukt. Met vriendelijke groet, Niels
Afgelopen maandag bestelling gedaan van dakdragers. Onder het kopje levertijd staat voor 18:00 uur besteld volgende dag in huis. Dus voor 18:00 uur besteld. Krijg een email dat het nu donderdag 25-04-2024 geleverd gaat worden. Het is nu half 5 nog geen track en trace. Ik dacht laat ik even bellen. Na 25 minuten de wacht te hebben gestaan de hoorn er maar opgelegd. Zelf misleidende op de website snelle levering. Ik hoop dat het goed komt voor de vakantie.
Beste meneer Olink, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u de onderdelen snel nodig heeft. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. We zien in het systeem dat er inmiddels een T&T-code bekend is en dat uw bestelling morgen bij u aangeleverd wordt. We hopen dat het u in goede orde mag ontvangen en willen we u daarbij alvast een fijne vakantie wensen! Met vriendelijke groet, Jeroen Marc
Drie weken geleden onderdelen besteld WP224-257734 die op voorraad zouden moeten zijn volgens hun website. Nog niets ontvangen en ik krijg geen reacties op mijn mail met het verzoek een status update te geven.
Beste meneer Persijn, Bedankt voor uw review. We vinden het naar om te horen dat u uw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen en dat u slecht contact met ons heeft kunnen krijgen. Waarvoor onze excuses. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. We zien dat u gisteren contact heeft gehad met onze Klantenservice omtrent deze bestelling. De bestelling is geannuleerd en wordt gecrediteerd. Met vriendelijke groet, Jeroen Marc
Dinsdag 16 april 2024 een grote bestelling geplaatst van bijna €600 , het is morgen 23 april 2024 en nog steeds niks binnen, eerst zou het 19 april komen, toen was 1 onderdeel niet op voorraad en werd het zaterdag 20 april, mooi niet dus en geen bericht ontvangen niks, onderdelen zijn nu maandagavond nog steeds niet uitgeleverd aan de transporteur. Had vanochtend via whatsapp contact gehad met Winparts en gevraagd een deel van mijn geld terug te krijgen voor de ellende, nou mooi niet ,het enigste wat ik terug krijg zijn de verzendkosten, wat een tegenvaller.
Goedendag Berend, Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat het op deze manier is verlopen. Door de drukte in ons magazijn kunnen wij momenteel niet alle bestellingen versturen op streefdatum. We snappen dat dit teleurstellend is geweest. Onze excuses hiervoor! Zou u per mail contact met ons willen opnemen via [email protected]? Dan kijken we graag met u mee naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Thirsa
Ook een retour perfect afgehandeld.
Bestelling van €250,- wordt niet uitgeleverd door een kentekenplaat houder van €3,- waar een voorraad verschil in zit. Door oplettendheid van mijzelf 3 keer over gebeld met de vraag om de houder te annuleren en de rest van de bestelling uit te gaan leveren maar wordt maar niet opgestuurd. Nu nog niet verstuurd… Ik hoorde al steeds vaker om ons heen slechte verhalen. Na deze ervaring en zeer slechte service voor ons ook nooit weer!
Beste meneer Talsma, Bedankt dat u een review hebt achtergelaten. Onze oprechte excuses dat we uw order niet eerder hebben kunnen verzenden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb uw order gevonden en zie dat een collega inmiddels heeft verzocht deze zo snel mogelijk te verzenden. Deze melding is echter uitgezet op zaterdag om 10 minuten voor 5. We werken er dus aan om uw order zo snel mogelijk te verzenden, maar dit is in het weekend niet meer gelukt. Tevens is het begrijpelijk dat het frustrerend is dat orders kunnen blijven hangen op een relatief klein onderdeel. Dit is een probleem dat onze aandacht heeft. Het is uiteraard zonde dat zulke mooie orders vastlopen. Met vriendelijke groet, Anita
Besteld: Kofferbakmat passend voor Skoda Karoq + Facelift 2022 SUV/5 11.2017 - Productnummer: 1539201 Die moet op voorraad zijn "NOU" mooi niet. Gebelt met klantenservice en verteld nog 1 week geduld te hebben (leveransiers probleem).5 minuten later weer klantenservice gebelt en die vertelde mij dat deze niet meer gemaakt en geleverd worden!! dus cansel ik mijn bestelling. Nu twee weken verder zie ik nog steeds de koffermat op de site staan en nog op voorraad ook !! Wie houd wie nu voor de gek. Shopping Award 2024, "MY ASS".
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze webshop zo is gelopen. Onze excuses hiervoor. Ik zie inderdaad terug dat met u is gecommuniceerd dat de kofferbakmat niet leverbaar is. Hiervoor waren wel alternatieve producten, maar u koos ervoor de order te annuleren. Wel heb ik nog even nagevraagd bij de verantwoordelijke afdeling of de informatie over de mat kan worden bijgewerkt. Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring. Met vriendelijke groet, Anita
Ik bestelde een achterlicht voor mijn vriendin, haar Mercedes( Met chassis nummer) en ze stuurden een vereerde af. Ik stuurde de verkeerde terug en deed een nieuwe poging en kreeg de juiste. Ik betaalde voor het nieuwe licht iets meer maar geen erg. Enkele dagen erna krag ik bericht dat mijn retour ontvangen was en ik een tegoed bon had die ik kon opkopen. Dat wilde ik helemaal niet want ik ook helemaal niets nodig in de nabije toekomst. Na veel zoeken op hun ingewikkelde en slecht overzichtelijke site kon ik aan hun WhatsApp nummer geraken en kreeg k na 2 dagen antwoord dat ik dat zou aangegeven hebben, wat helemaal niet de bedoeling was. Een mail werd pas na 3 dagen beantwoord en een antwoord op hun mail werd zelfs niet meer gelezen Na een hoop berichten op whatsapp bleek dus dat ze helemaal niet van zin zij je geld terug te geven wat ze eigenlijk wettelijk verplicht zijn. Vu verplichten ze mij als ik iets van mijn geld wil dingen te kopen die ik helemaan niet hoef. Ik raad iedereen aan om de reviews eerst te lezen van lage naar hoge score en dan zal je merken dat ze een bende ********** zijn en meer niet. Klantvriendelijkheid en eerlijkheid kennen ze niet Ze maken hun site zo ingewikkeld dat mensen onbewust misschien fouten maken en zij zijn dan weer winnaar .oplichting noem ik dit gewoon
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat er problemen ontstaan zijn bij het retourneren van het achterlicht. Inmiddels heb ik u een persoonlijke e-mail gestuurd over deze case. We vertrouwen erop dit probleem in goede orde te kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Anita
verlopen zoals verwacht. plug and play
Zelf het juiste product geselecteerd en besteld. Na twee weken ontvang ik reminder dat het product niet voorradig bleek te zijn waardoor Winparts een alternatief product voorstelde waarbij ik qua afbeelding al direct kon zien dat dat product niet hetzelfde was. Anderhalve week later verstuurd Winparts automatisch wederom een ander product toe die opnieuw niet correct was qua afmetingen. Vier weken later probeer ik het verkeerde product retour te sturen om te vervangen voor een correct product, maar dit wordt niet geaccepteerd door Winparts. Kortom, ik zit nu thuis met een verkeerd product ter waarde van €100,- waar ik niets aan heb.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat het zo is gelopen met uw order. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw order erbij gepakt. Op de dag van bestellen hebben we al aangegeven dat we het artikel niet konden leveren en een alternatief aangeboden. Wat ik echter ook zie, is dat er het een en ander mis is gegaan in de communicatie. Waarvoor onze excuses. Inmiddels heb ik uw vraag neergelegd bij een van onze backofficemedewerkers. We hopen zo snel mogelijk op uw case terug te kunnen komen en een passende oplossing te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP