Ja
Snel geleverd, duidelijke website
mooi op tijd geleverd en netjes aan de deur
Overzichtelijke website, goede prijs en zeer snelle levering
Nette onnavolgbare prijs stelling.
Ging toch iets mis met het bestelde. Werd snel opgelost. Top
Ruitenwisser besteld. Prima verpakt snel geleverd. Verder is er weinig over te zeggen.
Juiste onderdelen en snel geleverd.
Snelle levering, keuze mogelijkheid van bezorgtijd.
Verkeerde bestelling gekregen en zeer slecht bereikbare klantenservice.
Goedemiddag meneer De Haas, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een incorrecte levering heeft ontvangen en dat u vervolgens moeilijk contact heeft gekregen met onze klantenservice. Uiteraard is dit niet de bedoeling en zullen wij ons best doen om dergelijke fouten te voorkomen. Zojuist heeft u een persoonlijke mail ontvangen waarin ik u een oplossing heb geboden. Wij vertrouwen er op dat het nu correct wordt afgehandeld. Met vriendelijke groet, Pascal
Bestelling was niet goed door mij besteld. Zonder problemen retourneren geld binnen 4 dagen terug gestort. Juiste bestelling volgende dag binnen
Was wel handig geweest als de kentekens van de ingevulde auto's opp mijn account waren opgeslagen. Nu moet je naar buiten om het juiste kenteken in te vullen, ik heb ergens gezien dat het mogelijk is.
De prijs op de website is wat instabiel bij mijn zoektocht heb ik drie verschillend prijzen gezien op euro 250,-een variatie van Euro 15,-
Alles perfect verpakt en zeer snel geleverd
Regelmatig onderdelen besteld. De pasvorm van de duurdere varianten zijn vaak wel beter. Ook wel eens iets verkeerd besteld (mijn fout). Toen gebeld en ik kon het gratis ruilen. Perfecte service . Goed bereikbaar.
Goed geholpen Duidelijk beschreven producten
Op 11 maart heb ik een aantal onderdelen besteld, een dag na de bestelling kreeg ik een mail dat de bezorging 1 dag later zou zijn. Na een week heb ik contact gehad met klantenservice die mij verzekerde dat ik mijn producten binnen 3 werkdagen opgestuurd zou krijgen. Na weer een week niks gehoord te hebben heb ik opnieuw met klantenservice gebeld, deze verzekerden mij dat het diezelfde week nog aan zou komen. Vervolgens lieten de onderdelen weer een week op zich wachten. Elke beloofde klantenservice mij op de hoogte te houden, dit hebben zij niet gedaan. Erg irritant.
Goedemiddag meneer Bakker, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de communicatie tussen u en onze klantenservice niet goed verlopen is. Mijn excuses hiervoor. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces. Zo te zien is uw bestelling inmiddels geleverd. Ik hoop dat dit in goede orde is geweest en wij hopen u desondanks nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Pascal
Duidelijk, goede prijs en snel
Je voert kenteken in en alle passende onderdelen komen keurig in een lijst. Bestellen en de volgende dag al monteren. Klaar is kees.
Gewoon een goed bedrijf die doet wat ze zeggen, en krijgt het juiste geleverd.
Snelle service perfect passend, prima verpakt,ook na zorg is geen probleem,wel zo belangrijk voor ammateur! Hartelijk dank Winparts,NL.
Is goed
Meer onderdelen voor de auto besteld. Op de website staat aangegeven dat alle onderdelen op voorraad zijn. Leverdatum werd ook aangegeven. 'S Nachts komt dan een mailtje dat de leverdatum veranderd is. Kijk je online naar je bestellingstatus en dan staat er dat alles verzendklaar is. Bel je met de klantenservice dan krijg je te horen dat niet alle onderdelen binnen zijn. Daar klaag je al dat de website dus misleidend is. Als antwoord krijg je dat ze binnen 3 werkdagen verstuurd worden. Nu zijn we inmiddels 13 dagen verder en de artikelen zijn nog steeds niet geleverd. Een deel van de bestelde onderdelen zijn op mijn aandringen inmiddels wel geleverd. Winparts informeerd mij ook totaal niet. Ik moet elke keer weer gaan bellen. Inmiddels de rest van de bestelling geannuleerd. Ik hoop dat ze het geld snel overmaken. Een keer en dus nooit weer !!!
Beste meneer De Koning, Dank voor uw bericht. Ik heb even met u meegekeken naar de oorzaak van deze vertraging. We snappen namelijk dat het erg vervelend is wanneer de levertijdsindicatie niet wordt nageleefd. Onze excuses hiervoor. Zo te zien is er inmiddels een terugbetaling in gang gezet, deze zult u uiterlijk morgen op uw rekening moeten hebben. Ik heb uw bestelling er even bij gepakt en volgens de track-and-trace is deze op 27 maart geleverd. Mocht dat niet het geval zijn dan kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Wij horen dan graag van u op [email protected]. Vermeld u hierbij ook uw ordernummer zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Pascal
Prima onderdelen, juiste pasvorm , veel info en correctelevering
5 Banksstraat
Ede 6718 XP