Filter

Goede zaak.

Altijd snel bezorgd en netjes verpakt. Fijne zaak.

prima levering

fijne site om je onderdelen te zoeken en snelle levering voor een goede prijs, top

Altijd netjes geleverd

Snel besteld en goed verpakt geleverd.

slecht

produkt paste niet terwijl ik pas garantie had moet eerst retour gestuurd en dan pas vervangend artikel of borgbetalen woensdagsgebeld en meteen borg betaald artikel pas op maandag geleverd wat een flut service

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle verzending, goede prijs.

Ben al jaren klant altijd erg goed

Goed.

Wat ik bestel krijg ik op tijd en voordelig. 1 keer iets moeten retourneren en dat werd ook keurig geregeld, chapeau.

Keurig en optijd geleverd

"Verzending binnen één dag." - Nope

Als dat er staat ga je er ook van uit. Ik had bougiekabels besteld. Ze waren er dus niet in één dag . De 22ste besteld , kwamen de 27ste om 19:00 ! En natuurlijk gaan ze komen met 'de vervoerder'etc etc. Wel, dan moet je het niet erbij zetten ! Je lijkt de overheid wel met al die excuses !

Goed en snel

Levering was snel en goed

Cijfer 9

Vindt het heel goed bestelling is goed en snel

De bestelling werd snel geleverd, helaas ontbrak er 1 grit guard , deze werd binnen een dag weer opgestuurd. Zelfs op zondag werd ik netjes terug geappt. Heel netjes behandeld !! Denk als je spullen voor je auto nodig hebt, dat je hier zeker even moet kijken of het leverbaar is.

Ik kom graag terug bij volgende bestelling

Zoals gebruikelijk, snelle en goede service met goede producten voor schappelijke prijs.

Alles voor je auto

Super makkelijk zoeken als je wat nodig bent voor je auto. Je vult je kenteken in en je krijgt alle keus wat bij/op jou auto past. Snelle verzending en goede service!

goede kwaliteit

Snelle levering materiaal van goede kwaliteit goede service.

nvt

nvt

Goede service , snel en bereikbaar voor vragen .

Snel en goede prijs

Duidelijke website, veel keuze goede prijzen en snelle levering

Duidelijke site en snel geleverd

Top bedrijf

Een openbaring

Via andere bedrijven mijn rubber automatten willen bestellen, met veel problemen en uiteindelijk nooit ontvangen. Uiteindelijk bij Winparts besteld, in 2 dagen ter plaatse, prima kwaliteit, perfect te plaatsen, dus ik ben supertevreden en kan Winparts alleen maar aanraden, zelf ben ik vanaf nu een overtuigde klant van jullie !

Goed maar levering niet zo snel als sommige anderen

Ervaring is prima alleen soms duurt wel week of iets langer terwijl er op de website staat dat het op voorraad is . Maar het word dan wel net voor de betaling nog gemeld wanneer de verwachte bezorgdatum is . En als ik dan haast heb bestel ik het soms toch elders

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

The best online car components company

I suggest this company to everyone

Wederom een top ervaring.

Wederom een top ervaring. Grote voorraad, snelle levering en tot nu toe alleen goede kwaliteit ontvangen. Bij een probleem, bellen met de klantenservice, en de oplossing komt eraan. Wel zeggen dat net als bij andere bedrijven, klantenservice erg druk. Maar oke, je kan niet voor iedere klant een servicemedewerker aanstellen. Ik zeg top, en tot de volgende bestelling.

Het is een autogordel en die werkt prima

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering