Omruilen van spiegel via chat en app niet gelukt. Uiteindelijk via telefoon wel. Chat reageert gewoon 2 dagen later, brrr.
Goedemiddag meneer Hemink, Bedankt voor de review. We vinden het erg vervelend dat u een slechte ervaring met onze bereikbaarheid heeft. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order gevonden. Ik zie dat u inmiddels telefonisch bent geholpen door mijn collega. We hopen dat het alsnog naar wens is opgelost. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groeten, Erin
Spullen besteld waren beschadigd bij levering hebben we geweigerd en keurig alles opnieuw geleverd
koplampenset voor vw golf plus besteld,is alleen de rechter geleverd daarna gebeld,niets opgeleverd!! nog 1x gebeld daarna een appje gehad met we zullen het even nakijken daarna niets meer gehoord.andere morgen weer gebeld toen werd ik er tot 2x de verbinding verbroken en weer gebeld en wat toen gebeurde is niet te geloven(dit nummer is niet gebruik)dus nog 4x gebeld,geen resultaat.toen gingen bij mij alle alarmbellen af en heb mijn dochter met haar telefoon laten bellen,en ja hoor er werd gewoon opgenomen,heb betaald voor een set koplampen,en krijg er maar een sindsdien zijn ze niet meer berijkbaar,dit riekt naar oplichting en ik zal hier mee doorgaan,al is het tot de rechter.(een K BEDRIJF)
Altijd goede service en makkelijk om onderdelen te vinden op kenteken en snelle levering
Altijd met veel plezier auto spullen gekocht, helaas bij levering van accu teleurstellend, bezorging door VAN DEN HAAK BV TRANSMISSION is vreselijk, accu is 4 later bezorgd dan beloofd, zonder verpakking met stikkers erop en ontbrekende bescherming van accupolen, gevaarlijk ook nog.
Goedemiddag meneer Van Helden, Dank u wel voor de review. Wat vervelend dat de accu niet naar verwachting bij u is geleverd! Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order kunnen vinden en ik zie dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groeten, Erin
Uitstekende service
Wacht al een week op mn onderdeel want de bezorger kon het pakketje om 1600 uur niet kwijt.Het bedrijf is minimaal tot 1800 geopend waar t bezorgd zou worden. Nog steeds niets gehoord , wel betaald
Goedemiddag Boy, Bedankt voor de review. Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order teruggevonden en u een persoonlijke e-mail gestuurd. We vertrouwen erop dat we eruit komen! Met vriendelijke groeten, Erin
Beloven te leveren binnen 2 dagen. Ondertussen 10 dagen verder en nog niets. Tevens geen bereikbaar of ons op de hoogte houden 1x en nooit meer.
Goedemorgen mevrouw Vereecken, Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend dat het pakket nog niet is geleverd. Goed dat u dit aangeeft! Onze excuses voor het ongemak. Ik heb uw bestelling nagekeken en zie dat er een vertraging is ontstaan bij de vervoerder. Ik heb u een persoonlijke e-mail gestuurd. We vertrouwen erop dit probleem goed te kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Erin
Slecht
Goedemiddag meneer Kharbachi, Bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft. Uit uw review kan ik helaas niet opmaken wat ervoor heeft gezorgd dat u dit zo ervaart. Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan graag voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Erin
Snelle levering en product kwalitatief zeer goed.
Webshop heeft goede prijs-kwaliteitverhouding.
Misschien B-post eens contact opnemen en hen zeggen dat ze de mensen mogen verwittigen dat mijn bestelling is afgeleverd is op het afhaalpunt Ubi Lokeren Op Vrijdag 03/11/2023 bestelling afgehaald bij UBI te Lokeren 9160 maar geen melding van B-post Martin Bauwens
Al meerdere keren spullen besteld. Artikelen zijn ok. Helaas is het nog nooit gelukt om een bestelling op tijd te krijgen. Winparts geeft de mogelijkheid om de bestelling op een datum te laten bezorgen dat het jou uitkomt. Maar dit gaat standaard fout. Wat de reden hiervan is, is onduidelijk. Bezorgdienst heeft hier geen aandeel, want de bestelling wordt te laat verzonden.
Goedemiddag Marnix, Bedankt voor de review. Dat is vervelend om te horen en natuurlijk niet de bedoeling. Wij geven in onze winkelwagen in betaalpagina de datum aan waarop wij verwachten de bestelling te kunnen afleveren. Het kan namelijk voorkomen dat je bijvoorbeeld 3 producten besteld hebt die op voorraad waren en eentje (door verschillende oorzaken) een vertraagde levertijd heeft. Dit laatste product zorgt er dan ook voor dat wij wachten met het versturen van de hele order totdat dit product binnen is. Mochten wij zien dat de bestelling niet afgeleverd kan worden op de door ons aangegeven levertijd dan nemen wij pro-actief contact met je op om de alternatieven te bespreken. Ook deelzendingen zijn in die gevallen vaak mogelijk. Geef dit dan even aan bij de klantenservice, dan regelen we dat :) Met vriendelijke groeten, Erin
Alles verliep uitstekend: van bestelling tot en met de aflevering van een product van heel goede kwaliteit. Ook over de mogelijkheid en uitvoering van het terugsturen van een artikel en de hulp die ik erbij kreeg ben ik uitermate tevreden. Hartelijk dank voor de geweldige service!
Wat een top bedrijf
Veel onderdelen leverbaar, voor oude auto's is het moeielijk om delen te vinden! Bestel dan ook vaak universele onderdelen, en krijg dan toch de vraag om jeteken in te vullen om de onderdelen te checken of ze passen, zijn dan toch universeel, dus te vragen naar kenteken is dan niet nodig
Selectie op kenteken, maar product was niet specifiek voor onze automerk. Hierdoor helaas niet meer de aërodynamische look. Vandaar een ster minder.
Slechte partij, met dramatisch retour beleid. Levert slechte kwaliteit producten, en laat koper opdraaien voor alle kosten. Zal nooit meer bij deze partij iets kopen.
Goedemorgen Thijs, Bedankt voor je review. Erg vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt. Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Ik kan daarom ook niet achterhalen wat er mogelijk mis is gegaan. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Erin
Artikel was niet de juiste maat maar werd zonder problemen teruggenomen.
Binnen 16 uur op een zeer correcte wijze mijn pakket geleverd . TOP
Snelle en fijne afhandeling van de aankoop
Product is prima.bezorgdienst slecht.info hierover bij jullie niet mogelijk 10 minuten on de wacht en nog geen contact
Windschermen bestelt voor mercedes a 160 met alle gevraagde gegevens, en alsnog de verkeerde opgestuurd krijgen. Dit is toch wel erg slordig met de klant omgaan. Hierna naar mij mailen dat de juiste schermen waarschijnlijk half December bezorgt zullen worden. Een telefoontje naar mij om het uit te leggen zou ik toch wel op zijn plaats gevonden hebben.Ik vind het onbegrijpelijk dat na het geven van alle gevraagde gegevens de medewerkers het verkeerde product kunnen verzenden,of snap ik dat gewoon niet ???
zeer goed
5 Banksstraat