Filter

Perfect bedrijf

Lever optijd en het juiste onderdelen.

Perfect gegaan

Prima geregeld

Blijkbaar zit er bij de aankoop van ruitenwissers op kenteken, toch nog verschillende soorten bevestigingen...door duidelijke foto's op de site controleer je héél makkelijk wat het juiste type is.

Klasse

Snelle levering en hele fijne retour opties

heldere side

ook goede service via whats app , en redelijk vlotte levering.

Bestellen makkelijk via de site en wissers op tijd volgens bevestiging geleverd.

Eerste keer slecht!

Heb een auto mat besteld van €34,99 en is nooit geleverd. Heb 2x contact met klantenservice gehad en zouden een onderzoek instellen maar hoor er vervolgens niets meer van. Dus of graag een mat leveren of graag geld terug. Stoelhoezen van €215,93 waren wel netjes geleverd. Ik moet zeggen dat de een DHL was en de ander Post NL. Volgens mij heeft Post NL niet geleverd. Maar dit mag niet mijn probleem zijn. Ik heb netjes betaald en ook voor de verzendkosten dus verwacht ik ook mijn spullen. Aanbeveling doe ik pas als het netjes is opgelost.

Zo hoort het

Goede website en levering

FANTASTISCH

Top producten, snelle levering, perfecte klantenservice bij vragen, helemaal TOP!

Snelle levering, top

Snel juiste onderdeel ontvangen

vlot en accuraat

snel en uitstekend

(nog) niet tevreden

Ik heb op 28 oktober jl. een mail gestuurd over een geleverd artikel die beschadigd is ontvangen. Heb tot op heden (3 november 17.20u) nog geen reactie gekregen. Onderstaand de verzonden mail: Op zaterdag jl. is mijn order WP223-702815 door DHL bij mij afgeleverd. Helaas bleek na levering dat de verpakking scheuren vertoonde en dat de inhoud vd aangeschafte fles ernstig was beschadigd (zie foto) De afsluitdop was in geen velden of wegen te bekennen. Vraag: wat te doen?

Gewoon kenteken invoeren en juiste product

Top site

Top product, correcte en snelle levering.

Zeer goede service

Mijn ervaring is goed

Snelle service en makkelijk kiezen op kenteken.

Zie boven

perfecte webshop

heel goed

Beste prijs

Snel levering

Gewoon alles goed geregeld

Of het nu om retourneren gaat of bestellen, ze lossen het op

...

goed en snel

goed en snel

Goede service en keurig afgedaan

Levering 2 dagen later dan aangegeven op website

Bestelling heeft 2 dagen liggen te wachten bij winnares.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

5 Banksstraat

Ede 6718 XP