Helaas verkeerde levering ondervonden maar jammer dat zij dit afschuiven op Post Nl en zich niet bekommeren om de consument.
Beste Marcel, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levering niet helemaal soepel verlopen is. Wij zien dat uw pakket geleverd is bij een ander PostNL punt dan dat u aangegeven heeft. Soms kan het voorkomen dat PostNL een pakket niet bij het gewenste punt kan bezorgen, bijvoorbeeld omdat het afhaalpunt vol is of tijdelijk gesloten of om een andere reden. Helaas kunnen wij in zo’n geval de bezorging niet zelf aanpassen. Daarom heeft mijn collega u geadviseerd om contact op te nemen met PostNL. Wij hebben u zojuist een mail gestuurd over deze bestelling en hopen samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Zoë
De crème zou de volgende dag geleverd worden. Dat werd enige dagen later. Beter is om aan te geven dat het ook langer kan duren.
Telefonisch bereikbaar vriendelijke en op tijd geleverd bedankt zo doorgaan.
Ik had een zijspiegel bestelt, aangegeven datum niet aangekomen. Wel een excuses mail. Daarna weer niks vernomen. 2x via whatsup info gevraagd iedere keer zou het aankomen. Bij de 3x wilde ik mijn geld terug, dit is wel soepel gegaan.
Beste Gul, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het vervelend is dat het product vertraagd geraakt is en dat u deze niet op tijd heeft mogen ontvangen. Soms kan er onverwacht een hoge vraag zijn naar bepaalde artikelen, waardoor de levering vanuit de leverancier langer kan duren dan gepland. Wij hopen dat we u in de toekomst mogen bewijzen dat het ook anders kan. Met vriendelijke groet, Zoë
Lage prijs en snelle levering
Duidelijke en goede omschrijving, makkelijk om de juiste onderdelen te vinden
Goed en snel geholpen
Een prima webwinkel waarin je op een eenvoudige wijze naar de juiste ruitenwissers wordt geholpen. Want dat is niet eenvoudig….. - Bosch ruitenwissers zijn top. - communicatie uitstekend - levering binnen 24 uur , top.
Steeds weer alles oké
Het was heel makkelijk om de juiste ruitenwissers te bestellen via de site. En de leveling was ook binnen een twee dagen. Ze pasten goed. Wat wil je nog meer.
Bevalt goed
Ik koop hier al een aantal jaren naar tevredenheid. Heb slechts 1x een minder leuke ervaring gehad bij een kwestie met private screens voor mijn auto.
Stuurpomp bestelt en snel aangekomen. Volgens de website past ie en dat maakt het makkelijk met bestellen als je geen verstand hebt
Makkelijke site ,zeer overzichtelijk En een goede dubbel check kenteken en chassisnummer.
Poor delivery. The order stated next-day delivery, but it arrived two days later. I needed the order the next day, but it didn't arrive, so I had to buy it again from a different store, and now the order is just sitting there. I don't accept excuses for delays! If you say it will be delivered the next day, that's 100% proof it will be! So, the sales service is very good, but the delivery is poor.
Dear Bartlomiej, Thank you for your review. We are sorry to hear that your order arrived later than expected. In general our delivery times are met, but unfortunately, it can happen that a product is delayed. We are dependent on suppliers and carriers, which is why our delivery times are not guaranteed. We apologise for the inconvenience and hope to prove to you in the future that our deliveries are usually on time. Kind regards, Zoë
Supersnelle levering , en gunstige prijzen
De complete uitlaat die ik besteld had paste perfekt. Alleen de uitlaatklem voor de achterdemper was niet passend, daarom de oude klem gebruikt. Zou eigenlijk niet moeten kunnen als ik op kenteken besteld heb, en al modellen 107, C1, Aygo zijn allemaal hetzelfde.
Goed materiaal en altijd perfect ingepakt en voor mij persoonlijk mag de levertijd wat korter zijn ik bestel er in ieder geval graag mijn dank
Accu voor m'n 9.3 met pasgarantie gekozen: heldere site, veel informatie, prima geautomatiseerd, stipt en correct bezorgd: complimenten!
Ondanks dat je op kenteken zoekt staan er nog niet passende dakdragers in de lijst. Daarbij moest ik toch nog €1,15 betalen na retour sturen van de dakdragers
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat de dakdragers niet op uw auto pasten. Ondanks de kentekencheck kan het helaas soms voorkomen dat een product niet helemaal aansluit. Bij sommige automodellen uit hetzelfde bouwjaar bestaan er verschillende types, waardoor een afwijking kan optreden. Uiteraard kunt u in zo’n geval het product gratis retourneren binnen de retourtermijn. De €1,15 die in rekening is gebracht, lijkt te maken te hebben met de transactiekosten van Klarna. Omdat ik uw bestelling niet heb kunnen vinden op basis van de beschikbare gegevens, kan ik dit niet met zekerheid bevestigen. Heeft u inderdaad via Klarna betaald, dan is dat de verklaring. Mocht u het hier niet mee eens zijn of hier vragen over hebben, dan raad ik aan om even contact op te nemen met Klarna. Met vriendelijke groet, Zoë
Super snel en betrouwbaar
Niet alleen snelle levering maar ook retour sturen wordt snel afgehandeld.
Mijn auto is 26 jaar oud en als ik iets moet vervangen weet ik het bij Winparts altijd wel te vinden.
Snelle levering, perfecte pasvorm
5 Banksstraat