Snel en perfect
Een bestelling werd volgens de vervoerder als geleverd geregistreerd terwijl ik niet thuis was en het pakket nooit heb ontvangen. Ik heb niets ondertekend en niemand gemachtigd om iets in mijn naam aan te nemen. Je zou verwachten dat een webshop in zo’n situatie meedenkt en helpt om tot een oplossing te komen. In plaats daarvan werd vooral aangedrongen op het ondertekenen van een juridische verklaring voor hun vervoerder. Zonder die verklaring werd aangegeven dat het dossier gewoon afgesloten zou worden. Mijn vragen en uitleg over het niet ontvangen van de levering werden daarbij nauwelijks inhoudelijk behandeld. Wanneer er iets misgaat met een levering, verwacht je als klant een redelijke en oplossingsgerichte aanpak. In mijn geval werd het probleem vooral bij mij gelegd, wat weinig vertrouwen geeft in de klantenservice. Jammer, want dit is niet de service die je van een webshop mag verwachten.
Beste Wim, Bedankt voor je review. Je hebt deze review ook op andere platformen geplaatst en we hebben je elders van een inhoudelijke reactie voorzien. We hopen dat we je verder mogen helpen met het oplossen van dit probleem. Met vriendelijke groet, Tim
Op tijd delivery en God
Snel gevonden en afgeleverd
Besteld en bezorgen wat ze ook aan gaven
Ik heb, na ingeven van het nummerbord toch de verkeerde ruitenwisser ontvangen. Bij doorgeven retour kreeg ik direct antwoord dat het retour verwerkt was en het geld teruggestort ging worden.
goede levering
Goede merken ,goede prijzen....helaas is de pas garantie niet altijd passend,maar met de retour optie gratis retour kunnen sturen,dus uiteindelijk prima.
Duidelijke keuzes, makkelijk (op kenteken) vindbaar. Veel (A-) merken en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Leveringen zijn altijd duidelijk en order verloop is transparant. Keuze in deel-levering indien een product langere levertijd heeft dan verwacht mag voor mij makkelijker, ook als er extra verzendkosten bij zouden komen.
Altijd komt de bestelling later dan de eerste datum. Alleen bestellen als het niet uitmaakt wanneer de onderdelen binnenkomen
Beste klant, Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling langer onderweg is dan je had verwacht. Onze excuses daarvoor. Veruit de meeste bestellingen die wij dagelijks verzenden komen binnen de leververwachting bij onze klanten aan. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Dit kan verschillende redenen hebben die wij niet altijd kunnen voorkomen. De verwachte leverdatum is daarom ook een verwachting en geen garantie, we kunnen dit namelijk niet met absolute zekerheid vaststellen. Wanneer vertraging zich voordoet proberen wij of de vervoerder je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang met de informatie die beschikbaar is. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. We gaan er vanuit dat het een volgende keer wel beter gaat! Met vriendelijke groet, Tim
Op tijd ontvangen zoals afgesproken, de volgende dag in de avond. Bestelde artikel 1200004 :Weerstand, tbv interieurventilator Tevreden over dit artikel
Ik wilde maar een mat, geen hele set en deze site had die optie. Prijs was goed en de bezorging snel.
LET OP! Trap niet in de zogenaamde welkom korting van de nieuwsbrief. Die emailontvang je niet. Maar het allerbelangrijkste is dat de leveringen niet waargemaakt worden. Je betaald extra voor een zaterdag leveing. Ruim op tijd besteld maar toch zaterdag een mail dat het niet geleverd wordt. Al met al ben je hier 30 euri duurder uit dan bij concurrent 24 en daar zelfs gratis verzenden. Ik koos alleen voor winparts voor de keuze van een leverdatum, omdat 24 er 5 dagen over doet ipv 3. Nu maar afwachten wanneer het komt. Maar de geplande sleuteldatum schuift 1 weekend op. Dus 1 week geen auto gebruik. 14 eur voor een zaterdag levering foetsie. Maar het ergste is geen materiaal dit weekend.
Beste Dennis, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent met onze service. Onze excuses daarvoor. Wanneer je je als nieuwe klant aanmeld voor onze nieuwsbrief, krijg je automatisch een mail met een kortingscode. Het kan gebeuren dat deze mail in je spam beland. Ontvang je helemaal niets? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder. In veruit de meeste gevallen komen de bestellingen die wij dagelijks verzenden op de verwachte leverdatum aan. Helaas kan het soms gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben die wij helaas niet altijd kunnen voorkomen. Om deze reden is de verwachte levertijd ook altijd een verwachting en geen garantie. Dit is namelijk niet met absolute zekerheid vast te stellen. Ik stuur je een persoonlijk bericht omtrent de kosten voor de zaterdag levering, dat maken we natuurlijk terug naar je over. Mocht je vragen hebben over de levertijd van je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Tim
Super snelle levering
Heel fijn dat je telefonisch goed contact kan krijgen met mensen die verstand van zaken hebben.
Gewoon zoals je het mag verwachten zonder klachten en op tijd binnen.
Telefonisch contact met deskundige medewerker deed veel moeite om mij goed te adviseren.
Altijd controle of delen compatibel zijn !
Een accu was naar 1 maand defect. De garantie is binnen 3 dagen goedgekeurd. Binnen 5 dagen had ik een nieuwe accu in huis.
Good company
Nieuwe ruitenwisser gekocht voor me dochter Nou kan ze de weg weer goed zien als het regent....
5 Banksstraat
Ede 6718 XP