Bestelling heeft 2 dagen liggen te wachten bij winnares.
Wieldoppen set voor winterbanden-velgen gekocht. Past goed, staat fraai, bijna niet van echte velgen te onderscheiden.
Het klopt niet helemaal wat er gezegd wordt. Vandaag besteld morgen in huis. Er zat een dag tussen. Voor de rest zeer tevreden.
goede service en snelle levering
Twee kofferbak veren besteld, snel geleverd
Snel en makkelijk kunnen bestellen. Bestellen snel geleverd en tip top in orde.
Zie boven. Ik vind het lastig te kiezen tussen zelf ophalen of laten bezorgen. Bij laten bezorgen wordt vooraf de geschatte bezorgtijd aangegeven. Bij zelf afhalen moet je eerst bestellen en betalen. Daarna een mail afwachten, maar hebt vooraf geen indicatie wanneer je die mail kunt verwachten en al helemaal niet van het moment dat de bestelling klaar ligt. Meestal is dit geen probleem maar als je keer erg om iets verlegen zit wel
bij bestelling vrijdag leveren ik dacht mooi op tijd praktijk was dinsdag in de middag gevolg. dat mijn klant niet tevreden was en u serviceafdeling reageert nergens op
Snel levering
Vrijdag besteld, zaterdag al in huis. Waar voor m'n geld, gewoon bestellen dus, auto ziet er weer fresh uit.
Snel geregeld
Snel besteld en snel geleverd top
snelle service, mooi product.
Makkelijk zoeken op de website en altijd snel geleverd.
It was very clearly appointed that we wanted to pick up our order (due to emergency) instead of having it sent. So a service agent promised to let us know by email when we could pick it up (side note : communication was made in dutch). Instead we have received an email saying "As discussed, we are letting you know that we have received your order. It is now no longer available for pick up and we are processing its shipping". Why would we want to know if our order has arrived if we can't pick it up. Nobody was capable of admitting they screwed up, no commercial gesture was offered, all we heard was "it must have been a misunderstanding, sorry". Mistakes happen but being professional is : admitting it and offering alternative or making a small commercial gesture (here wouldn't have helped but it just shows the lack of pro )
Slechte opvolging van bestelling.
Beste Berend, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Vervelend om te lezen dat u onze bereikbaarheid als slecht ervaart. Onze excuses hiervoor. Ik heb u in ons systeem gevonden en u een persoonlijke e-mail gestuurd. We vertrouwen erop dit probleem goed te kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Erin
Goed als je geen haast heeft, Van de drie verschillende medewerkers ik ben eindelijk van Erin goed geholpen de rest twee ik heb geen woorden over! Hebben mij laten wachten zonder een concreet antwoord te geven en verder te helpen! Wat jammer , maar goed ik ben eindelijk geholpen door ERIN yuppie he, he! Groet, Angelo
Producten worden prima verzorgd ontvangen, en op tijd volgens opgaaf van het bedrijf bezorgd!.
Ik ben steeds tevreden over de leveringen.
Het benodigde onderdeel was eenvoudig te bestellen. De website is duidelijk en overzichtelijk. Het onderdeel kwam netjes verpakt en volgens de geplande dag binnen. Chapeau dus lieve mensen niet langer dralen of bellen u kunt met een gerust hart hier uw spullen bestellen.
Goede kwaliteit en leuk item voor een mooie prijs.
Hallo Afgelopen donderdag ( 26-10-2023 )startmotor besteld 4x omdat wij deze op voorraad wouden houden op ( 27-10-2023 ) 1 startmotor binnen gekregen daarna natuurlijk er achteraan gebeld wat het probleem was zij hebben mij na telefonische verteld dat de gene die het inpakt niet goed heeft gekeken en in plaats van vier stuks maar eentje heeft opgestuurd inmiddels hebben wij 2x contact gehad via chat en 5x telefonische elke keer zeggen zij wij gaan er achteraan maar gebeurt niets ze hebben wel op maandag ( 30-10-2023 ) een mail gestuurd met excuus het is vandaag al weer 02-11-2023 en nog steeds hebben zij geen mail meer gestuurd of iets laten weten en toen wij hadden gezegd dat wij ons geld terug wouden krijgen hebben zij afgewezen omdat ik het eerst moest krijgen van spullen en daarna terug kon sturen en dan pas mij geld terug kon krijgen. Mvg Perfect car service
Alles verliep naar wens. De geleverde onderdelen waren ok...
Good
5 Banksstraat