Filter

Aanrader

Breed assortiment, goede prijzen en tijdig Geleverd.

Ga zo door

Een mede werker heeft mijn ruiten wissers met het goede nummer naar mij verstuurd hij heef het goede nummer op gestuurd Ik bedank jullie daar voor

Snelle en correcte levering

Ik vind het een pluspunt dat Winparts je aanvraag controleert of deze wel geschikt is voor de opgegeven auto. Zo voorkomen ze foute zendingen

Snel en goed

Goede ervaringen

Makkelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

Goed product ennniet duur

Goed product en nirtnduur

Top bedrijf

Doet wat het moet doen op een vlotte en nette manier. Sierdoppen besteld wat de auto een stoerdere uitstraling geeft.

De oplossing!

Ik zocht ruitenwissers voor mijn auto, nog nooit zelf gedaan en wilde niet onnodig geld uitgeven om dat door een auto garage te laten doen. Ik typte mijn nummerplaat in en kreeg de ruitenwisser bladen te zien die geschikt waren voor mijn auto. Werd netjes geleverd en door het filmpje online, makkelijk te monteren. Heerlijk weer geruisloze ruitenwissers, helaas alweer veel gebruik van gemaakt met deze regenachtige dagen.

Leveren te vaak te laat

De producten zijn meestal ok, maar de leveringen meestal te laat. Dat ligt dan misschien aan de koeriersdiensten, maar van andere bedrijven krijg ik mijn spullen wel op tijd. Bij bestelling van 20 l olie kreeg ik na dagen geduld een drop-ship gevoel en heb uiteindelijk de order gecanceled. Bij een ander bedrijf had ik mijn olie de volgende dag

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snel end correct

No nonsense

Kenteken zoeken werkt niet naar behoren

De producten (accu en remblokken) die via kenteken zoeken worden naar voren komen paste uiteindelijk niet. Ondanks dat dit wel zo wordt aangegeven. Na contact is het verhaal dat je nog wel even moet controleren of de onderdelen wel passen. De specefiecatie staan er immers onder..... Klacht is dan ook dat Winparts niet bij de onderdelen waarbij dit vantoepassing is er niet bij zet.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Veel uit voorraad en voordelig

Meerdere keren onderdelen bij Winparts besteld, sta verbaasd wat er allemaal leverbaar is. Bijna alles en voor verschillende merken uit voorraad leverbaar. Website werkt gemakkelijk. Niets dan lof !!!

zeer bevredigend

geleverde producten zijn top.

in alle jaren precies ontvangen dat wat is besteld en op tijd

gemakkelijk en duidelijk het juiste onderdeel bestellen

goede website

goede website en onderdelen advies via kenteken gegevens . alles paste.

Snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice!

Snelle levering en accurate track en trace

snelle levering en uitstekend product

Prima kwaliteit, goede prijs

Wintermatten voor de Yaris cross.

Gewoon goed

Geen probleem bij bestellen en geen probleem bij onjuiste artikelen. Gratis retour en binnen een dag je geld terug.

Verkeerde olie

Na het peilen van de olie ontdekt dat er veel te weinig in zit, en ik er beter niet meer mee verder rijdt. Olie besteld bij winparts maar een compleet andere soort olie ontvangen. Ik moet nu eerst de verkeerd ontvangen olie terug sturen voordat ik de olie die ik besteld had ga ontvangen. Hierdoor duurt het me veel te lang voordat ik weer met mijn auto kan rijden en dat is gewoon vreselijk irritant.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering Wat er bestelt is voor de auto paste perfect. Duidelijke site

Retourlabel wordt niet verstuurd

Eindeloos die stomme robot chat. Eindelijk een medewerker, die me andere, wel passende set vloermatten verkoopt. Heb prijs verschil al betaald. Label zou direct verzonden worden. Nog steeds niets ontvangen. Ik zal rectificatie plaatsen, als mijn probleem nu snel opgelost gaat worden

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Geod geregeld

Top geregeld