Filter

Verkeerde olie

Na het peilen van de olie ontdekt dat er veel te weinig in zit, en ik er beter niet meer mee verder rijdt. Olie besteld bij winparts maar een compleet andere soort olie ontvangen. Ik moet nu eerst de verkeerd ontvangen olie terug sturen voordat ik de olie die ik besteld had ga ontvangen. Hierdoor duurt het me veel te lang voordat ik weer met mijn auto kan rijden en dat is gewoon vreselijk irritant.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering Wat er bestelt is voor de auto paste perfect. Duidelijke site

Retourlabel wordt niet verstuurd

Eindeloos die stomme robot chat. Eindelijk een medewerker, die me andere, wel passende set vloermatten verkoopt. Heb prijs verschil al betaald. Label zou direct verzonden worden. Nog steeds niets ontvangen. Ik zal rectificatie plaatsen, als mijn probleem nu snel opgelost gaat worden

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Geod geregeld

Top geregeld

Vlot, snel en betaalbaar

Vlot, snel en betaalbaar

gewoon goed

gewoon goed

Winparts opzich.....goed

De twee bestelde artikelen zijn echter niet goed. Dit terwijl het volgens het kenteken wel de juiste artikelen zijn. De bedekking voor de vloer, past, maar daar houd het dan ook mee op. De 15 inch wieldoppen passen niet op 15 inch velgen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Verkeerd besteld

Verkeerd besteld geen probleem kon het kosteloos omruilen

ontevreden

:-/

Snelle levering en goede producten tegen goede prijzen

Keurig verzorgd

Mat is precies wat ik zoek en van goede kwaliteit.zeer tevreden voor de snelle bezorging en goede prijs.

Product en verpakking op een top

Jammer dat DHL voor de zoveelste keer niet de levering nakomt vandaag besteld morgen in huis......

Goede prijs snelle levering

Goede info en goede klanten service

Snelle levering 1 van deze dagen de kleppenpakkingdeksel demonteren en de nieuwe plaatsen , prijs is ook uitstekend

Volgende dag geleverd en goede kwaliteit. Daar mogen veel internet bedrijven een voorbeeld aannemen.

Snelle correcte levering en goede online live service voor de juiste keuze van het product.

goed bedrijf met prima service

Ondanks dat er een filter was uitgezocht op kenteken maar toch niet paste, was het geen enkel probleem om deze gratis om te ruilen, daarbij hoefde ik de verkeerde filter niet meer retour te sturen.

Snel geleverd op aangegeven dag en tijd.

Perfecte hoes die zelfs bij redelijk wat wind doet wat hij moet doen.

Perfecte hoes die mijn cabrio mooi droog houdt.

goede services

goede services , snelle levering

Prima,

Onderdelen altijd de juiste, en goede kwaliteit nog nooit verkeerde gehad . De onderdelen goed en professioneel verpakt. En een goede webshop . Ook vooral vriendelijke en deskundige medewerkers. Bezorging zoals vermeld. Altijd op tijdga zo door!

De producten voldoen zeker, helaas de levering met Post.nl niet. De bezorger belt niet aan (terwijl er iemand thuis is) en gooit het pakket gewoon over het hek, waardoor onze honden er vrij spel mee hebben en alles stuk maken. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt met Post.nl. Totaal niet tevreden hierover.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit snel geleverd

zeer positief!

Het was heel gemakkelijk om nieuwe automatten te bestellen op de site. Even je kenteken invullen en alle gegevens van je auto komen tevoorschijn en makkelijk zoeken naar welke onderdelen je wilt bestellen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Snel en veel producten

Veel producten en snel geleverd en van goede kwaliteit

5 Banksstraat

Ede 6718 XP