Filter

Efficiënt en duidelijk

geweldig

mooi en goed produkt, geweldige service

Snelle levering.

Snelle levering.

Snel en correct

Snelle en correcte levering van stuur en deurbescherming. Geen nonsens.

Heel blij

Graag zo doorgaan.

Snel en goede prijs !

Makkelijk zoeken op kenteken, snelle levering en dat alles voor concurrerende Pruis . Top

Goede service goed materiaal.

Heb laatst per ongeluk verkeerde bougies aangeklikt die dus niet geschikt waren voor mijn auto. Deze waren ook duurder. Ik heb toen mail ontvangen en op mijn gemaakte fout gewezen en mij verteld welke bougies ik nodig zou hebben. Genoemde bougies waren goedkoper en het verschil in prijs werd netjes op mijn rekening gestort.✔️

gemakkelijk en goedkoop

zacht prijsje, snel gekocht en snel geleverd. kon niet beter!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Duidelijk website makkelijk en snelle levering

Snel op de site gevonden wat ik zocht

Goede producten

Producten zijn goed maar lever tijd onbetrouwbaar. Op basis van product kwaliteit de aanbeveling.

Goedkope onderdelen maar als het niet past…

Ik heb schokbrekers met veren besteld (op kenteken) van een en het zelfde a merk. Mijn auto staat nu voor een paar cm hoger. Eerst wat gemeld wordt is rijd er een paar dagen mee dan zakt hij wel. Na een paar dagen niks gezakt weer contact opgenomen. Konden ze niks voor me betekenen omdat ik er al een paar dagen meer gereden had. en ze daarom de veren niet meer kunnen terug nemen omdat ze deze niet meer kunnen verkopen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goed voor een redelijke prijs

Verkeerd product geleverd en het retourneren verloopt zeer stroef

Ik bestelde een buitenspiegel voor de wagen van mijn dochter. Helaas werd de verkeerde spiegel geleverd. Ik het het nodige gedaan om de spiegel te retourneren en de juiste spiegel geleverd te krijgen, maar het sleept nu al meer dan een week aan zonder dat ik het benodigde retourticket ontvangen heb. Bijkomende berichten naar de klantenservice van Winparts bleven tot op heden onbeantwoord;

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Matig

Bij de laatste bestelling werd een Bosch autobatterij van meer dan 2 jaar(bijna 3) oud geleverd die blijkbaar ergens in een godvergeten hoek werd gevonden, zo smerig en bestoft was ze. Ik was niet van om ze in te bouwen en terug te sturen maar omwille van de hoogdringendheid heb dat uiteindelijk zo gelaten. ik heb reeds meerdere keren bij jullie besteld maar overweeg nu elders bestellen. Groeten Jan 0496203127

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering, goede kwaliteit!

Twee ruitenwissersbladen voorruit auto besteld, 50% goedkoper dan bij Kwikfit. Levering meteen de volgende dag! Eenvoudig te plaatsen, goede kwaliteit (Bosch)

Snelle en correcte levering

Verder niets aan toe te voegen; een 10 is voor de leraar werd mij vroeger op school verteld....

Zoals het moet zijn

Klantvriendelijk

Professioneel, én behulpzaam klantenservice, heel flexibel bij de veranderen van de verkeerd bestelling. Snel levering, alles gaat iedere keer goed

Snelle goede levering

goede service, goede producten, correcte leveringen en vlot

Tot nu toe zeer goede ervaring met Winparts. Winparts heeft een zeer ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Het verwerken en verzenden gaat vlot en tot nu toe altijd correct. Wanneer ik iets bestel waar meerdere varianten van zijn krijg je voor de zekerheid de vraag of je echt dit type moet hebben. Kort samengevat. Dik tevreden over Winparts.

Prima webwinkel.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Altijd scherpste prijs en supersnelle levering. Top bedrijf

Al jaren koop ik met plezier bij dit bedrijf.

Goede passende onderdelen voor een lage prijs

Ik heb 1 enkele keer foutieve kenteken ingevoerd na ontvangst onderdeel was geen probleem om terug te sturen ,erg netjes opgelost allemaal

5 Banksstraat

Ede 6718 XP