Filter

geweldig

wat ik bestelde paste goed. goede aankoop , nette levering, goede prijs - kwaliteit.

Altijd goed en snel geleverd

Goede ervaring !

Bestelde snel en goed geleverd !

Op tijd en op maat geleverd

Snelle verzending, plus product klopte met wat ik zocht.

Gekocht: 2x achterklep veren voor hyundai i10. Paste perfect.

Perfecte bestelling en levering.

Alles prima

Zeer slechte communicatie.

Ik heb een verkeerd item opgestuurd gekregen, dat heb ik dezelfde dag nog laten weten, maar 11 dagen later nog steeds geen oplossing, enkel berichten dat het hun spijt en dat ze me zullen verder helpen… niet dus.

Goeie kwaliteit producten en snelle levering!

Ik heb de producten (ruitenwisserbladen) goed verpakt ontvangen.

redelijke prijzen snelle levering

Redelijke prijzen en snelle levering ook voor kleine orders. Kan onder de prijs door van een Duitse .....24 firma, dat had ik niet verwacht.

zeeeeer goede ervaring

mijnervaring is prima de bestelling gaat altijd vlot de communicatie per Email is duidelijk en professioneel ga zou voort

Prima en op tijd geleverd

Website is duidelijk en prijzen zijn ok

Onderdelen niet altijd passend.

Onderdelen op kenteken vd auto gevonden blijken toch niet altijd te passen.

Snelle levering en goed en stevig verpakt.

Snel

Snelle levering en redelijk van prijs

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snelle levering, goeie prijs, prima kwaliteit

Ik wilde mijn dochter verrassen met nieuwe wieldoppen. De volgende dag zaten ze er al op. Top

Minder kan niet, helaas!

Ze sturen eem mail dat je de verkeerde bestelling ontvangt, met instructie om te bevestiigen, zodat het product omgeruild kan worden en daarna joor je niets meer. Op allerlei verschillende manieren contact gezocht, maar tot nu toe hebben wij het pakket niet kunnen retourneren en GEEN GELD retour!!

Prima online te regelen

Zeer goed geenproblemen gehad.

Zeer goede service en helpen je als je het even niet weet. Ook de prijzen voor de artikelen zijn goed. Al met Al ben heel erg tevreden en blijf gewoon bij hun mijn spullen kopen zolang ik ze nodig heb.

zeer tevreden over alles

zeer tevreden over alles

Gewoon top!

Levering netjes opgelost

Na niet complete levering snel en goed opgelost.

Teleurstellend

Omdat als je een kenteken invult je verwacht dat je de juiste onderdelen behorend bij het type voertuig ge filtert krijgt maar nee ik heb dus een verkeerde wiellager opgestuurd gekregen en kwam daar pas achter toen het lager al ingevet was. Andere kenteken check winkels overigens het zelfde probleem kenteken check is geen check het is rommelig dus triest dat je op deze manier moet leren dat het een rotzooitje is de webwinkels. Afrekenen en versturen. Is prima maar verkeerde onderdelen voorschotelen is foutebo

super

z