wat ik bestelde paste goed. goede aankoop , nette levering, goede prijs - kwaliteit.
Altijd goed en snel geleverd
Bestelde snel en goed geleverd !
Gekocht: 2x achterklep veren voor hyundai i10. Paste perfect.
Alles prima
Ik heb een verkeerd item opgestuurd gekregen, dat heb ik dezelfde dag nog laten weten, maar 11 dagen later nog steeds geen oplossing, enkel berichten dat het hun spijt en dat ze me zullen verder helpen… niet dus.
Beste mevrouw Loyens, Hartelijk dank voor uw bericht. Enorm vervelend dat u het verkeerde artikel had ontvangen en lang moest wachten op een oplossing. Onze excuses hiervoor! Ik zie dat het juiste artikel inmiddels is opgestuurd en naar u onderweg is. In de track-and-tracelink kunt u volgen wanneer het naar verwachting bij u zal worden afgeleverd. We vertrouwen erop dat het probleem hiermee is opgelost en we nemen uw feedback mee in ons verbeterproces! Met vriendelijke groet, Anita
Ik heb de producten (ruitenwisserbladen) goed verpakt ontvangen.
Redelijke prijzen en snelle levering ook voor kleine orders. Kan onder de prijs door van een Duitse .....24 firma, dat had ik niet verwacht.
mijnervaring is prima de bestelling gaat altijd vlot de communicatie per Email is duidelijk en professioneel ga zou voort
Website is duidelijk en prijzen zijn ok
Onderdelen op kenteken vd auto gevonden blijken toch niet altijd te passen.
Snelle levering en goed en stevig verpakt.
Snelle levering en redelijk van prijs
Ik wilde mijn dochter verrassen met nieuwe wieldoppen. De volgende dag zaten ze er al op. Top
Ze sturen eem mail dat je de verkeerde bestelling ontvangt, met instructie om te bevestiigen, zodat het product omgeruild kan worden en daarna joor je niets meer. Op allerlei verschillende manieren contact gezocht, maar tot nu toe hebben wij het pakket niet kunnen retourneren en GEEN GELD retour!!
Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. We vinden het erg spijtig te lezen dat het zo gelopen is met uw order en dat u nog geen reactie hebt gehad. Dit laatste is helaas te wijten aan het feit dat het erg druk is momenteel. Onze excuses hiervoor! Ik heb uw order kunnen vinden in ons systeem en u een persoonlijke e-mail gestuurd. We vertrouwen erop het probleem hiermee te hebben opgelost en hopen dat u ons in de toekomst nog eens een kans wilt geven. Dan kunnen we laten zien dat het beter kan! Met vriendelijke groet, Anita
Prima online te regelen
Zeer goede service en helpen je als je het even niet weet. Ook de prijzen voor de artikelen zijn goed. Al met Al ben heel erg tevreden en blijf gewoon bij hun mijn spullen kopen zolang ik ze nodig heb.
zeer tevreden over alles
Na niet complete levering snel en goed opgelost.
Omdat als je een kenteken invult je verwacht dat je de juiste onderdelen behorend bij het type voertuig ge filtert krijgt maar nee ik heb dus een verkeerde wiellager opgestuurd gekregen en kwam daar pas achter toen het lager al ingevet was. Andere kenteken check winkels overigens het zelfde probleem kenteken check is geen check het is rommelig dus triest dat je op deze manier moet leren dat het een rotzooitje is de webwinkels. Afrekenen en versturen. Is prima maar verkeerde onderdelen voorschotelen is foutebo
Hartelijk dank voor uw review! Het spijt ons te lezen dat we niet aan de verwachtingen hebben voldaan! De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Van sommige auto’s zijn er in hetzelfde bouwjaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat een product toch niet past, ondanks de pasgarantie. Ik hoop hiermee wat helderheid te hebben gegeven over de werking van de kentekencheck. Mocht u nog geen contact hebben opgenomen met de klantenservice hierover, dan kunt u dit alsnog doen. Wellicht kunnen we hierin nog iets voor u betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
z
5 Banksstraat