Filter

Teleurstellend

Omdat als je een kenteken invult je verwacht dat je de juiste onderdelen behorend bij het type voertuig ge filtert krijgt maar nee ik heb dus een verkeerde wiellager opgestuurd gekregen en kwam daar pas achter toen het lager al ingevet was. Andere kenteken check winkels overigens het zelfde probleem kenteken check is geen check het is rommelig dus triest dat je op deze manier moet leren dat het een rotzooitje is de webwinkels. Afrekenen en versturen. Is prima maar verkeerde onderdelen voorschotelen is foutebo

super

z

Foutieve levering zonder oplossing

Zie mijn twee gestuurde mails waarin ik om een oplossing vraag Helaas geen enkele reactie gehad.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Lossen alles op maar telefonisch lange wachttijd

Vriendelijk en lossen alles netjes op. Alleen telefonisch zeer lange wachttijd . De chat werd gezegd dat er iemand was maar er werd niet gereageerd op mijn vragen.

Prijsgunstig en snelle levering

Ruim assortiment en prijs gunstig snel geregeld en geleverd.

Top bedrijf

Top bedrijf!! Als er meer bedrijven zullen zijn als Winparts zal shoppen veel fijner.

altijd goed en snel geleverd

een fijne site om onderdelen te zoeken en bestellen

Gewoon in 1 woord top

Product als omschreven en snelle levering...

Prima, no nonsens, what you see is what you get !

Ook (terechte) retouren zeer correct afgehandeld !

Slechte afhandeling van bezorgklacht

Een bestelling van een buitenspiegel is door de bezorgdienst "ergens" bij de buren afgegeven. Die weten echter van niks.... Klantenservice geeft geen responce voor vergoeding of herlevering.

Bij Winparts kan ik gemakkelijk vinden wat ik voor m'n auto nodig heb.

Het is prettig zoeken op de site van Winparts. Het aanbod is groot, ook van één onderdeel en de bezorging is snel.

prima onderdelen maar slecht ingepakt

onderdelen van prima kwaliteit tegen een goede prijs. Helaas kwam het pakket pas na een week in stukje aan omdat de verpakking open was geschuerd tijdens transport.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Tot op heden altijd tevreden gebleven!

Veel op voorraad en gemakkelijk te bestellen waarna deze ook altijd op tijd en snel geleverd worden. Fijn!

Kwaliteit voor een goede prijs

Makkelijk op kenteken de juiste onderdelen voor je auto bestellen op een overzichtelijke manier

Erg rommelig

Een veer besteld op een woensdag. Zaterdag zou hij bezorgd worden niks .soteerfout bij DHL. Maar volgens winparts moest ik maar wachten .. zat ik met een kapotte auto . Maandag met winparts gebeld duurder 20 min. Voordat ik iemand aan de telefoon kreeg . Ik moest maar 15 euro overmaken stuurde winparts een nieuwe op .how eens dit is niet mijn fout jullie doen zaken met DHL. Service aan de klant is totaal niet netjes. Uiterlijk dinsdagmiddag binnen gekregen heel slecht verpakt ook .

Snelle levering voor particulier, beter dan een van de concurrentie

Snelle levering correcte onderdelen!

Slecht

Ben al een tijdje bezig met communicatie over een verkeerd geleverde auto spiegel. Zou het heel fijn vinden als mijn case snel wordt afgehandeld. WP223-648879 Citroën jumper V407HN [email protected] Of [email protected] Vriendelijke groeten Wijnand

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle service goed prijs kwaliteit

Filter en olie besteld was er binnen 1 dag ik bestel er veel ben montage partner maar zou wel graag korting willen opbouwen des de meer je besteld

Een hele snelle levering binnen de 24h was alles in huis.

Slechte levertijden

Twee keer levertijd uitgesteld. Daarna nog een keer uitgesteld door de transporteur. 5 oktober besteld, 16 oktober nog niet binnen.

Ik had per ongeluk een verkeerd niet passend onderdeel besteld. Ik kreeg hier heel snel bericht van door winparts met de mogelijkheid om te kiezen voor een wel passend onderdeel! Perfecte service dus!

snelle en efficiënte levering

prijs / kwaliteit gebruiksgemak van website ruim assortiment

altijd goed

altijd goed. bestelling de volgende dag in huis.

Goed snel en goede service zijn hun kenmerken

Snelle levering en van alles wat je nodig hebt en meer Ook service is goed Keer lekkend product gehad en dit is later Goed opgelosd

Alles prima

Ik kreeg een bestelling in een beschadigde doos met enorm veel DHL plakband erom heen.Er miste dus een fles Rain-X.Meteen met winparts gebeld en via whats-app twee foto’s gestuurd van het pakket.En de volgende dag tot mijn verbazing een pakketje met een nieuwe fles Rain-X.Terwijl het niet jullie fout is/was.Chapeau!.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP