Filter

Duidelijk website, eenvoudig bestelproces, prima prijs/kwaliteit.

Zeer snelle levering

Goed advies gegeven en duidelijke website.

Goede prijs netjes geleverd

Artikelen goede beschrijving en levering

Ben goed tevreden

Goed product, snelle levering.

Kan heel makkelijk, mijn gewenste product opzoeken, en bestellen, goede prijs, passend product, en snelle levering, voor mij helemaal top!

prijzenhoger dan bij autodoc

Levering is sneller dan bij autodoc-prijzen bij winparts zijn hoger

Goede webchop

Snel, effective communicatie, ook als de bezorgdatum niet wordt gehaald.

Heel goed. Blijf goed op jullie prijzen letten, want Autodoc.nl is jullie grootste concurrent ;-) Mvg, Stephen

Correcte levering bestelling en volgens levertijd

Correcte levering.Zeer aanvaardbare prijs. Verpakking niet erg verzorgd.

Gewoon goed

Alles keurig netjes geleverd. Niks aan toe te voegen.

Van bestuurdersmat paste een bevestigingspunt niet

Gat voor bevestigingspunt middenconsole zijde kwam niet overeen met gat in de mat.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

slechte bereikbaarheid klantenservice

ben als sinds gisteren ochtend bezig om jullie klantenservice te bereiken, via telefoon, wats-app en mail, helaas nog niet gelukt, ik zou daar iets meer aandacht aan besteden. Ik krijg door jullie 2 gebruikte remschijven geleverd, en kan niet verder... valt zwaar tegen.

Snel geleverd, acceptabele prijs

Duidelijke en eenvoudige manier van zoeken

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Top services

Ik heb hele goede ervaring bij Winparts Goed product vandaag besteld morgen in huis

alles werkt prima

Hoewel ik revisie sets voor de remmen van een Mercedes van 1966 besteld heb ging dit zonder problemen, gemakkelijk op te zoeken en mooi geleverd.

Uitstekend.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Plakkerige doos

Vlug bezorgd, maar helaas was het artikel niet goed gesloten. Dus een plakkerig zootje

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Goede service, snelle levering en passende onderdelen

Goede service, snelle levering en passende onderdelen

Retouren proces mag beter

Prima site en opzet. Echter mijn bestelling bleek defect te zijn. Dan biedt Winparts chat, WhatsApp en telefonisch de mogelijkheid om te retourneren. Ik heb het WhatsApp kanaal gebruikt. Dit kanaal kende vele stappen en defect bleek geen retouroptie te zijn waarna het stil bleef in de WhatsApp. Alsnog gebeld na enkele dagen en toen kreeg ik snel een retourlabel

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzendong

Bestelling onjuist geleverd.

Ik bestelde Bosch olie- en luchtfilter op basis van het kenteken van mijn auto. Het oliefilter paste niet. De bestelde motorolie kwam in een 4 liter verpakking in.plaats van de bestelde 5 liter. Er werd een liter nageleverd met veel gemopper over de kosten.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Voor de zoveelste keer uitstekend!

Wederom een snelle levering van een prima product. Winkelen op de site is een genot, erg gemakkelijk en je weet zeker dat het product binnen afzienbare tijd bij je thuis is. Dank, gr.Sjierk.

Betrouwbaar en snel

Tot nu toe altijd goede ervaringen. Ook met rma's

Top bedrijf

Geen enkele slechte ervaringen gehad, altijd netjes geholpen en geadviseerd. Keurig op de hoogte gebracht. Artikelen netjes geleverd gehad.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP